Sari la conținut

Ce fetish ai ?

Postări Recomandate

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
Postat

Acest anunt a fost postat azi la ora 13 02 pt cine doreste incepand de acuma sa se duca la tine...dar tot nu raspunzi la telefon..nu are rost sa postezi anunturi aiurea de la o anumita ora daca nu doresti sa mai raspunzi la telefon...decat dimineata

Nu mai minti, sa nu iti inghiti limba  si sa nu iti creasca nasul de un km ! Nu incerca sa ma sabotezi aiurea, ca nu o sa iti iasa ! Raspund la telefon dar in mod selectiv si atunci cand sunt disponibila.

Fac postari cand am chef si timp, nu cand imi impui tu.  Ma intalnesc cu cine doresc eu, asa ca nu incerca sa faci presiuni asupra mea !

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Nu mai minti, sa nu iti inghiti limba  si sa nu iti creasca nasul de un km ! Nu incerca sa ma sabotezi aiurea, ca nu o sa iti iasa ! Raspund la telefon dar in mod selectiv si atunci cand sunt disponibila.

Fac postari cand am chef si timp, nu cand imi impui tu.  Ma intalnesc cu cine doresc eu, asa ca nu incerca sa faci presiuni asupra mea !

Doamna scumpa, nu era vorba aici cum ca va acuz sau cum ca mintiti, nu inteleg de unde si pana unde ati ajuns sa credeti ca este vorba in a acuza sau a afirma cum ca denaturez adevarul sau cum ca mint. Scriam doar cum ca mi se pare absurd sa ne chemati prin anunturile postate, sa ne facem de cap de la o anumita ora,  cand dumneavoastra nu raspundeti la telefon. Am vb o singura data si a ramas ca vorbim dupa ce analizez putin topicul dumneavoastram dar de atunci ,,nu mai raspundeti``

p.s. nu era vorba de a minti sau de a denatura un oarecare adevar, era vorba de anunturile facute de la o anumita ora in care ne spuneti, cum ca noi clientii va putem suna(de la acea h), si de fapt nu raspundeti, chiar daca vi se lasa si sms

Postat

Doamna scumpa, nu era vorba aici cum ca va acuz sau cum ca mintiti, nu inteleg de unde si pana unde ati ajuns sa credeti ca este vorba in a acuza sau a afirma cum ca denaturez adevarul sau cum ca mint. Scriam doar cum ca mi se pare absurd sa ne chemati prin anunturile postate, sa ne facem de cap de la o anumita ora,  cand dumneavoastra nu raspundeti la telefon. Am vb o singura data si a ramas ca vorbim dupa ce analizez putin topicul dumneavoastram dar de atunci ,,nu mai raspundeti``

p.s. nu era vorba de a minti sau de a denatura un oarecare adevar, era vorba de anunturile facute de la o anumita ora in care ne spuneti, cum ca noi clientii va putem suna(de la acea h), si de fapt nu raspundeti, chiar daca vi se lasa si sms

Nu am timp sa polemizez. Am mai spus si ma repet, raspund la telefon selectiv si cand pot vorbi. Cand intru pe forum pentru pauza publicitara, nu inseamna neaparat ca sunt disponibila in acel moment sau ca pot vorbi la telefon, ci doar ca am prins prilejul pentru a posta anunturile. Eu pot avea agenda plina in ziua respectiva, insa un client se poate hotara la cateva zile sau o saptamana dupa ce a vazut anunturile mele, sa vina la mine. Nimeni nu vine la mine daca eu nu am placerea sa il si primesc. Nu agreez persoanele conflictuale, vesnic nemultumite, irascibile, impulsive, agresive, needucate, certate cu bunul simt sau cu igiena. De obicei, ma mai gandesc, pana primesc un client nou.

Vizitator falcosul
Reputație: 0
Postat

Nu am timp sa polemizez. Am mai spus si ma repet, raspund la telefon selectiv si cand pot vorbi. Cand intru pe forum pentru pauza publicitara, nu inseamna neaparat ca sunt disponibila in acel moment sau ca pot vorbi la telefon, ci doar ca am prins prilejul pentru a posta anunturile. Eu pot avea agenda plina in ziua respectiva, insa un client se poate hotara la cateva zile sau o saptamana dupa ce a vazut anunturile mele, sa vina la mine. Nimeni nu vine la mine daca eu nu am placerea sa il si primesc. Nu agreez persoanele conflictuale, vesnic nemultumite, irascibile, impulsive, agresive, needucate, certate cu bunul simt sau cu igiena. De obicei, ma mai gandesc, pana primesc un client nou.

@cererea: e simplu, Boss: te duci la azilul de batrani, sectia psihiatrie, fluturi 50 de ron si o conserva de pateu, si te scoti la fel de bine, fara toate figurile expuse mai sus (selectiv pe pula mea, aia ar primi si un maidanez, daca ar avea 100 de euro legati de zgarda).

Ies 6 cotoroante din salon, si te gandesti tu care vrei sa iti fie "stapana".

Daca totusi te hotarasti ca Siana e raspunsul la rugaciuni si perioade de post negru, te rog sa te uiti atent la dinti. Poate vezi vreunul.

• Oras:Tenerife
  • Oras:Tenerife
Postat

@cererea: e simplu, Boss: te duci la azilul de batrani, sectia psihiatrie, fluturi 50 de ron si o conserva de pateu, si te scoti la fel de bine, fara toate figurile expuse mai sus (selectiv pe pula mea, aia ar primi si un maidanez, daca ar avea 100 de euro legati de zgarda).

Ies 6 cotoroante din salon, si te gandesti tu care vrei sa iti fie "stapana".

Daca totusi te hotarasti ca Siana e raspunsul la rugaciuni si perioade de post negru, te rog sa te uiti atent la dinti. Poate vezi vreunul.

L O L
Postat

Am sa te pedepsesc, Muisor, fiindca ai scapat pe jos paharul cu pisu, pe care ti l-am dat sa il bei, in dimineata asta, pe post de ceai ! Am sa iti smulg hainele de pe tine, cu aspiratorul si apoi am sa te aspir despuiat, am sa trag de carnea ta cu aspiratorul dat la maxim, sa vedem cat de mult iti rezista suncile porcine la tratamentul de slabit, cu vacuum, porcule.

Da. Acesta este fetish-ul meu. Ma excita ideea de a fi dominat cu instrumente de curatat (perii, mop, pamatuf) si mai ales de a fi aspirat pana la finalizare. Sunt curios daca sunt stapane care ar face asa ceva?

• Like 1
Postat

Da. Acesta este fetish-ul meu. Ma excita ideea de a fi dominat cu instrumente de curatat (perii, mop, pamatuf) si mai ales de a fi aspirat pana la finalizare. Sunt curios daca sunt stapane care ar face asa ceva?

Pai, eu fac, ca de asta am si postat filmuletul.

Postat

Lupulache, Scufita Rosie are sa iti vina de hac, are sa te bage in lesa, dreseze si subjuge, are sa te puna sa ii sugi tocurile si lingi cizmele ei rosii, are sa te violeze cu straponul, are sa iti bage tamponul folosit in gura, are sa iti epileze blana cu ceara fierbinte, are sa te bata la fund cu cravasa ...

https://www.clips4sale.com/studio/40408/11088877/Wonder+Boots

Postat

Sclavul sofer

Soferu-mi s-a-mbolnavit

si un altul, mi-am gasit,

mai docil si mai servil,

decat primul; mai umil.

Mi-este sclav si-l domin public

ca-i place si nu-i prea pudic.

La o-ntalnire de seara,

ce-o aveam in centru, iara,

de curand, el m-a condus,

public, facandu-l de ras.

A parcat pe-unde-a putut

insa ploaia a-nceput

de cum am scos un picior

din masina, sa cobor.

- Ia din portbagaj umbrela,

ca imi uda ploaia pielea

gecii mele, noi, frumoase

si pantofii de matase,

imi strica si coafura

si de pa fata, pictura !

am strigat catre sofer,

vazand potopul din cer.

- Nu am luat umbrela, doamna !

sclavul meu, atunci exclama.

- Stai mereu cu pula-n mana

si-o admiri cum iti atarna,

nu te gandesti la nimic,

decat sa sugi un lindic.

Parc-ai fi doar ombilic.

Imi atarni ca un breloc ...

In picioare-am sa te joc !

m-am rastit, eu, suparata.

- Daca ies, ma uda toata ...

Stai holbat ca un tampit.

Cred ca te-am ales gresit ...

Ai plecat cu mana-n cur

si ma uda la condur ...

- Nu mi-ati spus sa iau umbrela ...

-Imi mai si raspunzi, Sugelea ?

Fa-te mic, in fata mea,

ca esti doar o haimana !

Gandeste cu capul tau !

Sau iti este mult prea greu ?

Esti un bou si-un prostanac !

Ai capul cat un dovleac,

dar e sec si e sarac.

Stai, ca-ti fac acum, capac,

cu poseta, la dovleac !

i-am zis eu, dandu-i in cap

cu poseta. - Bai, spanac,

stai ca junghiul si ca tusea

ia, de-aici, sa-ti pice fisa !

Alta data, laba grasa,

sa nu-mi stai ca o mireasa,

asa, cu labele-n san,

porc inutil si batran !

Sa-mi iei umbrela de soare

si plasturi, pentru picioare

dar si umbrela de ploaie

si-un sampon, sa iti faci baie

in baltoacele din strada,

ca esti prost, facut gramada !

Meriti sa te dau de-a dura,

pe sosea, sa-ti pun centura

de castitate, non stop

si sa-ti bag, in cur, un dop !

Stai, de parca ceri suzeta ...

Nu te-am pus sa-mi cari poseta,

nu te-am pus sa-mi cari nimic

sau sa ma tii de lindic

ca de-o trena. Ai avut

hands free si-uite, ce-ai facut !

Nu se cade, nu ai scoala,

tu, sa stai cu mana goala,

cand eu am maini ocupate

si deja imi e greu, poate,

c-am un cap cu greutate,

poarta-n el multe idei,

gandeste cat pentru trei ...

- Dar nu din cauza mea

a-nceput acum, ploaia !

- Mai, tu esti chiar dobitoc !

Mars, in ploaie, sa te storc

eu, apoi, ca pe-o lamaie,

sa-ti dau sa te-neci, la muie,

c-ai in tine replici proaste

si-mi aduci numai ponoase !

Toata ziua, ce-ai pazit ?

De ce nu ai urmarit

rubrica meteo, spune,

sa fii pregatit anume,

pentru-o regina ca mine ?

va urma ...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.