renatha tha Reputație: 4 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:inca nu am Oras:inca nu am Postat Noiembrie 26, 2017 Buna dragilor!! sunt noua pe forum doresc sa ajung in zona voastra pe o perioada de 2 saptamani sau poate mai mult depinde de solicitari prestez sex total , doar ca doresc sa stiu se merita sau nu sa vin si daca gasesc o chirie/camera sa imi pot desfasura activitatea, nu prea ma descurc cu setarile pe aici, sunt Unguroaica vorbesc lb maghiara la perfectie si lb romana , astept incurajari va pwp unde vreti dragii mei :*:*:* ca preturi ptr serviciile mele sunt : sex total include anal-oral-normal ...anal si oral se poate neprotej in functie de igiena dmv iar normal strict protejat..Cadoul meu la ora este de 300 roni ora 2 finaliz sau 150 o finaliz ofer si cer discretie/igiena sper ca am fost cat de cat coerenta o sa revin si cu un nr de telf cand voi fi in zona findca nu vad sens sa il afisez acum findca eu sunt in Oradea momentan dar peste 8 zile voi fi in M Ciuc .MENTIONEZ POZELE SUNT REALE nu editate sau sustrase de la o alta colega !!! 2
renatha tha Reputație: 4 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:inca nu am Oras:inca nu am Autor Postat Noiembrie 26, 2017 Rog cei ce imi vad aceasta aparitie sa reposteze sa vada toti confratii futaciosi si dornici de o brunetha sexoasa accept si poz 69 masturbari etc ptr servicii extra exista un contra cost discutabil la fatza locului, Permit sa imi fie repostat cele spuse mai sus de catre orice ultilizator dornic de placere e liber orice va pwp dragii mei si sa mentionez nu accept persoane in stare de ebrietate sau cu bile sau alte implanturi ,,lucrez singura fara nici un fel de intermediar :*:*:*:* 1
tmistert02 Reputație: 3 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Ciucago Oras:Ciucago Postat Noiembrie 26, 2017 Iti zic frateste, ca preturile tale sunt cam piperate pentru posibilitatile orasului. Intr-adevar oferi servicii bune si esti frumoasa dar totusi 300 de lei 2 finalizari este cam mult. In sensul ca 150 o finalizare 300 2 finalizari. Daca te uiti putin pe forum ai sa vezi ca se cere 150 1 finalizare 200 2 finalizari ceea ce pare mai normal. Te inteleg, ai dreptul sa ceri cat vrei. Dar ai sa vezi ca nu iti va rupe usa nimeni . Chirie se gaseste cam greu in oras, fiind putine apartamente sau garsoniere de inchiriat. In schimb poti sa te cazezi la o pensiune sau un hotel mai micut pretul fiind sub 100de lei camera pe zi depinde de locatie. Multa bafta.
tmistert02 Reputație: 3 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Ciucago Oras:Ciucago Postat Noiembrie 26, 2017 Si inca un lucru. Daca vrei sa ai clienti da si tu un anunt in ziarul Heti Hirdeto altfel nu cred ca va venii cineva. Deobicei acolo au anunt fetele care lucreaza in domeniu.
matei.matei Reputație: 10 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:harghita Oras:harghita Postat Noiembrie 27, 2017 Buna dragilor!! sunt noua pe forum doresc sa ajung in zona voastra pe o perioada de 2 saptamani sau poate mai mult depinde de solicitari prestez sex total , doar ca doresc sa stiu se merita sau nu sa vin si daca gasesc o chirie/camera sa imi pot desfasura activitatea, nu prea ma descurc cu setarile pe aici, sunt Unguroaica vorbesc lb maghiara la perfectie si lb romana , astept incurajari va pwp unde vreti dragii mei :*:* :* ca preturi ptr serviciile mele sunt : sex total include anal-oral-normal ...anal si oral se poate neprotej in functie de igiena dmv iar normal strict protejat..Cadoul meu la ora este de 300 roni ora 2 finaliz sau 150 o finaliz ofer si cer discretie/igiena sper ca am fost cat de cat coerenta o sa revin si cu un nr de telf cand voi fi in zona findca nu vad sens sa il afisez acum findca eu sunt in Oradea momentan dar peste 8 zile voi fi in M Ciuc .MENTIONEZ POZELE SUNT REALE nu editate sau sustrase de la o alta colega !!! Eu mi-as dori, daca se poate, o sedinta in care sa ma calci in picioare (la propriu), sa faci pipi in gura mea, iar la final sa-mi faci un oral.
danadoo Reputație: 145 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Salutare, Cred ca est vorba de Vanessa, daca chiar ea va fii ati prins lozul castigator. Este femeie extraordinara. Eu am fost la ea in Mures are servicii de calitate superioara la preturi rezonabile. Nu esteo frumusete iesita din comun insa are un corp superb. Eu nu sunt din zona insa ajung saptamanal in Miercurea Ciuc. Este mult peste oferta din zona. Ca si o recomandare pentru domnita: daca se poate nu te caza la pensiuni orasul este mic multi refuza sa merga la pensiuni din motive de discetie. Daca ne om potrivi cu programul vrea sa ajung la tine.
dreamto Reputație: -9 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Harghita Oras:Harghita Postat Decembrie 7, 2017 Buna dragilor!! sunt noua pe forum doresc sa ajung in zona voastra pe o perioada de 2 saptamani sau poate mai mult depinde de solicitari prestez sex total , doar ca doresc sa stiu se merita sau nu sa vin si daca gasesc o chirie/camera sa imi pot desfasura activitatea, nu prea ma descurc cu setarile pe aici, sunt Unguroaica vorbesc lb maghiara la perfectie si lb romana , astept incurajari va pwp unde vreti dragii mei :*:* :* ca preturi ptr serviciile mele sunt : sex total include anal-oral-normal ...anal si oral se poate neprotej in functie de igiena dmv iar normal strict protejat..Cadoul meu la ora este de 300 roni ora 2 finaliz sau 150 o finaliz ofer si cer discretie/igiena sper ca am fost cat de cat coerenta o sa revin si cu un nr de telf cand voi fi in zona findca nu vad sens sa il afisez acum findca eu sunt in Oradea momentan dar peste 8 zile voi fi in M Ciuc .MENTIONEZ POZELE SUNT REALE nu editate sau sustrase de la o alta colega !!! buna, ai ajuns in Miercurea Ciuc? ne dai nr tel? te asteptam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum