Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 @ Miky , la cate mascari si ghiorlanii ai revarsat nemotivat asupra mea , ce ti-am scris eu paleste ca volum si intensitate.Esti un rautacios ranchiunos.Ce castigi din asta numai tu stii. 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 Tovarasul tau de minusat Mitril stieToti cei care m au minusat pe mine, lui prostitution i au dat plusuri...inclusiv mithril.Ce interesantðŸ˜ðŸ˜
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Toti cei care m au minusat pe mine, lui prostitution i au dat plusuri...inclusiv mithril.Ce interesantFoarte interesant...da55.000 de puncte date lui Miky...asa e
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 Foarte interesant...da55.000 de puncte date lui Miky...asa eSi cele date tie...cu ce ocazie? 6 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Si cele date tie...cu ce ocazie? Citeste ce explicatia a dat @Avpop, ti-am mai zis odata.Nu esti atent deloc.
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 Mie de exemplu ni mi a dat vreun us mithril...cu toate ca voi urlati pe aici ca am fost in gasca si am minusat...etcðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 5 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Cristiano tu nu vezi ca Miky isi bate joc de tine si tot ii iei apararea ? :no2Parca ai fi PSD-ist pana la moarte :slap2 5 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 Citeste ce explicatia a dat @Avpop, ti-am mai zis odata.Nu esti atent deloc.Unde e explicatia? Ca sunt curios...sau sa mai explice o data. 6 11
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 Cristiano tu nu vezi ca Miky isi bate joc de tine si tot ii iei apararea ? :no2Parca ai fi PSD-ist pana la moarte :slap2Aici vorbeam strict de mine si cei care m au minusat..miky nu e in discutie 7 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Aici vorbeam strict de mine si cei care m au minusat..miky nu e in discutieEu nu stiu ce au combinat Miky si Mitril impreuna.Intreaba-l tu pe PM poate iti explica tie...aici o da in mangleala.A fost intrebat prima data de unde are atata reputatie a zis ca de la niste "prieteni".Pe urma cand situatia a devenit maro de tot, s-a lepadat de aia si afirma ca nu ii cunoaste...cu smily faces.Eu ce sa inteleg din asta ? 5 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 S-a activat Betty :))))Am primit notificare :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Ii stiu si orarul cand are spasmele
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 6, 2017 Te-ai intors Tanase de la birt ? 1. Eu nu am tovarasi de minuasat ca tine .....din cate tin minte tu ai dat startul de pe @SATULCUPROSTI , inclusiv cu banarile si tot continui in permanenta sa-ti ocupi timpul cu asa ceva . :) 2 Reghetoane din modul tau de exprimare zilnica , reiese ceea ce te doare . Ti-am platit cu aceasi moneda cu care ai facut-o tu in momentul cand m-ai injurat de familie. Bineinteles ca la tine esentialul si ingrijorarea ta se regaseste doar in punctele de reputatie pe care le-ai pierdut conform faptelor ...nu din cauza mea , fapt ptr. care ai si inceput sa ma jignesti de prima data , eu nefacand altceva decat sa te refuz la o favoare . Hmmm...si totusi daca ai stii tu de unde ti se trage...dar n-am sa-ti spun niciodata si nici nu vei afla vreodata de la acesti mincinosi diversionisti cu care te-ai inhaitat in ultima perioada :no2 3 9
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 Explicatia lui pipilica unde o pot gasi? Ca ma roade curiozitatea si nu mai am mult timp de stat pe aici. 7 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Explicatia lui pipilica unde o pot gasi? Ca ma roade curiozitatea si nu mai am mult timp de stat pe aici. E undeva pe aici (la modul serios), era in discutie si Raffa din ce imi amintesc.
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 E undeva pe aici (la modul serios), era in discutie si Raffa din ce imi amintesc.Asa ma gandeam si eu..ca e pe aiciðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘ 8 11
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 6, 2017 Eu nu stiu ce au combinat Miky si Mitril impreuna.Intreaba-l tu pe PM poate iti explica tie...aici o da in mangleala.A fost intrebat prima data de unde are atata reputatie a zis ca de la niste "prieteni".Pe urma cand situatia a devenit maro de tot, s-a lepadat de aia si afirma ca nu ii cunoaste...cu smily faces.Eu ce sa inteleg din asta ? Pune link-ul cu postarea aceea in care am facut referire la acei "prieteni" ...ce-ti mai place sa falsezi de colo-colo toata ziua :no2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 @Miky ce sta ascuns.Vorbeste clar.Incepand din iulie m-ai facut in toate felurile.Fara motiv.Dar se vede treaba ca uiti.M-ai tot bravosit si dupa armistitiul propus de mine.M-ai facut boschetar.Ei , asta m-a deranjat.Adica familia mea a crescut un boschetar , logic nu ?Deci si ea este boschetara.Logic , nu ?Daca iti ziceam direct cu subiect si predicat de membrii familiei ceva de dulce atunci era injuratura de familie.Nu mai intoarce cuvintele.Uita-te in urma sa vezi insultele tale.Nu te-am intrecut.Nu are legatura cu punctele cerute, nu milogite.Dar astea sunt placerile tale , insulta , minciuna , calomnia ieftina , bascalia de duzina.Bine ca ai abandonat-o pe Betty.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 6, 2017 Vezi cum e să ți-o iei ?Eu iau peste o mie cu minus de la bețiva nebună Mariana Cristescu.Tu de la cine ți-ai luat-o ?eu cred ca tu si mariana cristescu sunteti o singura persoana.... deci pas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Pune link-ul cu postarea aceea in care am facut referire la acei "prieteni" ...ce-ti mai place sa falsezi de colo-colo toata ziua :no2Boss am fost atent la conversatie.Stiu ca asa ai scris si nu vorbesc prostii.Puteam sa zic sa tu esti acel Mitril, dar nu aberez daca nu sunt 100% sigur.Lasa vrajeala. Iti spune exact cum ai zis pentru ca am memorie foarte buna..Ai zis ca ai primit puncte (lui PIPILICA) pentru ca aia s-au convins cine e corect pe site...si ca aia sunt niste prieteni...Tu stii ce ai vrut sa zici prin asta...la mod figurat sau la propriu.Sunt cuvintele tale.
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 6, 2017 Reghetoane , tu ai grave probleme existentiale , excluzand pierderile de memorie :) Daca nu-ti aduceai aminte cand m-ai injurat ultima oara de familie , apai cand m-ai injurat si jignit prima oara (si nu de pe contul acesta) , ca sa nu mai spun de preferintele tale sexuale care nici eu , nici Betty nu am fost primii care le-am mentionat aici. dar continui sa arunci vina pe altii fara a-ti judeca prea mult propriul tau trecut si cu cine ai interactionat la fel de "favorabil" Eu zic sa mai iei o pauza daca stai atat de prost la capitolul acesta , altfel nu vei mai cauta niste raspunsuri inutile la niste fapte pe care tot tu le-ai provocat in trecut si care nu au fost deloc intamplatoare. Chiar ultima oara ai facut din nou o gafa de zile mari si nu fata de mine , dar nu am sa ti-o mentionez , te las in pace ca esti pur si simplu aerian de tot ceea ce se intampla si ceea ce faci destul de des , semn ca nu te potolesti niciodata . PS: NU am sa-ti raspund si pe topicul celalalt (ca acolo nu vreau sa-i fac trafic diversionistului , care isi bate joc de tine cum a facut-o si cu ceilalti care acum i-au dat cu flit , in schimb tu il consideri un bun amic de rautati diverse ) unde ma provoci din nou sa te fac exact cum ai facut aprecierea aceea vsv de mine , tu fiind acel "PACALICI" lipsit de maturitate , chiar daca ai o varsta destul de inaintata .
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 6, 2017 230 de minusuri in 2 minute de la o parte din gasca ce ma minuseaza frecvent: harleyqueenlaurelineblackwidowthevalerianretribution Cate 46 de fiecare :laugh2 :laugh2 Ii mai astept pe mithril , orange46 si mercenary25 sa isi faca numarul zilnic.Sa le dau la muie titularilor :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2si io preventiv + la tot neamu sa aibe de sarbatori ce manca :bkke :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 6, 2017 eu cred ca tu si mariana cristescu sunteti o singura persoana.... deci pas!Nu sunt aceiasi ...te inseli :) Boss am fost atent la conversatie.Stiu ca asa ai scris si nu vorbesc prostii.Puteam sa zic sa tu esti acel Mitril, dar nu aberez daca nu sunt 100% sigur.Lasa vrajeala. Iti spune exact cum ai zis pentru ca am memorie foarte buna..Ai zis ca ai primit puncte (lui PIPILICA) pentru ca aia s-au convins cine e corect pe site...si ca aia sunt niste prieteni...Tu stii ce ai vrut sa zici prin asta...la mod figurat sau la propriu.Sunt cuvintele tale. Este corect ce ti-am subliniat ....spunand "bogdaproste si sa fie primite" Nu m-am referit la prietenii de genul acesta , nici macar amicitii . Amic sau prieten ii consideri pe aceia cu care te aflii pe aceasi lungime de unda , cu care discuti destul de des si impartasesti anumite opinii , nu cu cineva cu care nici macar nu ai schimbat o vorba vreodata . Corect ? Parca as zice ca da. De ce am cerut sa arate PM cu asemenea intelegeri , de minusat , ptr. ca stiam ca acestea nu au existat si au fost doar diversiuni ptr. a da vina la final pe cineva . Ma prinsesem de jocul acesta inca te la inceput dar nu mi-am batut capul prea mult cu acesta fiindca nu se merita si nici nu ma interesa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Da' aia doi,Corectui si Amberle cine sunt? :))) Ca sa stiu si io la cin' sa ma uit :)))https://i.imgur.com/lYJW0Xm.gif 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 si io preventiv + la tot neamu sa aibe de sarbatori ce manca :bkke :laugh2Da le justlove.Baga-i in pizda mamii lor pe minusatori Ahahahahhahahahahahahahha:)))))))))))))) Include-i in rugaciunile tale te rog si pe aia care mi-au dat si mie minusuri. Futu-i in gura de lepre 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum