avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Unde s a imbracat in costum second hand?Ai poza?Nici Vaticanul n-are ce are in arhive CSP. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Spune ce te apasa una,alta https://i.imgur.com/VgX32Y8.gif Nimic grav :) 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Full hd option Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Full hd option ce tzeai loat? :) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Un kil de scoici si caracatita da ocean 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Nici Vaticanul n-are ce are in arhive CSP.Scoate dovezile ahahahahaahTare is curios ce costum are Miky ca la ce razboaie au fost aici nu cred ca le arata el 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 6, 2017 eu cred ca tu si mariana cristescu sunteti o singura persoana.... deci pas!Te inteleg...ai avut o zi mai proasta...a se vedea dreptunghiul verde.E adevarat, nici eu nu mi-am luat vreodata peste noapte - 7000Asta nu inseamna ca trebuie sa raspunzi pe acest ton.Ai noroc ca Motanul ti-a prelungit contul verde si s-a scos banarea...ca alergai acum ca disperatul dupa puncte de reputatie pozitive...pe la unul si pe la alta. Pe PM.Asta ca tine-ti acasa tupeul.Nu se stie ce ti se poate intampla cand nu vei mai fi verde. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Te inteleg...ai avut o zi mai proasta...a se vedea dreptunghiul verde.E adevarat, nici eu nu mi-am luat vreodata peste noapte - 7000Asta nu inseamna ca trebuie sa raspunzi pe acest ton.Ai noroc ca Motanul ti-a prelungit contul verde si s-a scos banarea...ca alergai acum ca disperatul dupa puncte de reputatie pozitive...pe la unul si pe la alta. Pe PM.Asta ca tine-ti acasa tupeul.Nu se stie ce ti se poate intampla cand nu vei mai fi verde.ZSunt prin preajma Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Decembrie 6, 2017 ZSunt prin preajmaStai la rând...dacă vrei minusuri. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Scoate dovezile ahahahahaahTare is curios ce costum are Miky ca la ce razboaie au fost aici nu cred ca le arata el Tu te iei dupa un laudaros mincinos ? Asta vinde gogsi expirate pe aici , iar altii (gen Regheton) le cumpara , ba chiar le si ingurgiteaza din cand in cand .E bun de... :sweeping Apropo de asta Consiliu Pulii e mic copil fata de Miky , iar asta inca nu realizeaza in mintea lui de infractor marunt ce face pe aici , crezand ca se cearta si o santajeaza pe Betty sau pe Siana :) 2 9 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Tu te iei dupa un laudaros mincinos ? Asta vinde gogsi expirate pe aici , iar altii (gen Regheton) le cumpara , ba chiar le si ingurgiteaza din cand in cand .E bun de... :sweeping Apropo de asta Consiliu Pulii e mic copil fata de Miky , iar asta inca nu realizeaza in mintea lui de infractor marunt ce face pe aici , crezand ca se cearta si o santajeaza pe Betty sau pe Siana :)Mai ai timp sa-ti ceri iertare in genunchi. 15 min. 27 6 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Mai bine la colțul pisicii. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2017 este tot ce poti ? :no2 mai incearca , inca nu te-ai straduit suficient :) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 6, 2017 este tot ce poti ? :no2 mai incearca , inca nu te-ai straduit suficient :)Costum second hand jerpelit si sifonat si camasa cu 2 numere mai mare :slap2 :laugh2Ai-de PLM de milionar 26 2 Link spre comentariu
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 6, 2017 Partajează Postat Decembrie 6, 2017 eu cred ca tu si mariana cristescu sunteti o singura persoana.... deci pas! Te inteleg...ai avut o zi mai proasta...a se vedea dreptunghiul verde.E adevarat, nici eu nu mi-am luat vreodata peste noapte - 7000Asta nu inseamna ca trebuie sa raspunzi pe acest ton.Ai noroc ca Motanul ti-a prelungit contul verde si s-a scos banarea...ca alergai acum ca disperatul dupa puncte de reputatie pozitive...pe la unul si pe la alta. Pe PM.Asta ca tine-ti acasa tupeul.Nu se stie ce ti se poate intampla cand nu vei mai fi verde. 1 2 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Gasca vesela si a facut datoria si azi...cate 46 minusuri fiecare...deci 230 in total...La aceeasi ora ca si zilele trecute...in aceeasi ordine...interesant :laugh2 :laugh2 :laugh2 harleyqueenlaurelinebalckwidowthevalerianretribution 9 12 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Gasca vesela si a facut datoria si azi...cate 46 minusuri fiecare...deci 230 in total...La aceeasi ora ca si zilele trecute...in aceeasi ordine...interesant :laugh2 :laugh2 :laugh2 harleyqueenlaurelinebalckwidowthevalerianretributionAle cui sunt aceste conturi? 3 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Ale cui sunt aceste conturi?Nu stiu sigur...nu le revendica nimeniðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 10 12 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nu este frumos să dai cu minus. Fără motiv. 4 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nu este frumos să dai cu minus.Fără motiv. Gasesc ei motive. Unii oameni tin mortis sa isi arate nemutulmirea fata de orice si oricine din jur, pentru ca, de fapt, sunt nemultumiti de ei insisi. 2 3 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Money_talks mi-a dat minusuri degeaba. 1 3 Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Gasca vesela si a facut datoria si azi...cate 46 minusuri fiecare...deci 230 in total...La aceeasi ora ca si zilele trecute...in aceeasi ordine...interesant :laugh2 :laugh2 :laugh2 harleyqueenlaurelinebalckwidowthevalerianretributionDacă dorești iți dau și eu. Tot cu minus. Doar 30 pe zi. 2 Link spre comentariu
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Numai de la nasparlii frustrati, carora le dedic urmatoarele versuri : Profesoara de oboi,dau intr-unul, tipa doi.Vai, ce mare taraboi !Exersati, ca-i vai de voi !Nici la limbi nu sunteti buni,nici la sport, la tractiunisi impingeri. Toti ratatiice n-au bani de meditatiisunt primii ce au reactiiin lant. Toti psihopatii,scrantitii si condamnatiila rateuri, au parerisi-s cuprinsi de mari dureri,au carcei, se-nvinetesc,nici n-apuc sa ii plesnesc.Nota 2 c-ai copiat,dupa altul mai ratatdecat tine, draga X !Trei la purtare, Pulix !Pipiloi, de cand il stiu,repetent din tata-n fiueste, dar ambitios,repetand fara folos,elevul cel mai falos,dandu-se periculos.Rad femeile de voica putiti a usturoi,ca nici sa goliti un coi,de sub marele burtoin-aveti bani; sunteti slinosi,gaunosi si cheliosi,c-aveti floci mai mari ca putade le speriati maimuta. 1 2 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Dacă dorești iți dau și eu. Tot cu minus. Doar 30 pe zi.Faca se voia ta!ðŸ˜ðŸ˜ 8 12 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Decembrie 7, 2017 de la babaciunea de moarta... pasiunii 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum