Sari la conținut

De la cine ați primit minus azi?

Postări Recomandate

Postat

Mai corect spus: supravietuiesc doar cei care cotizeaza

Am spus supravietuiesc.Metodele sunt neinteresante. :)

Fiecare in stilul sau

• Like 15
  • Minus 6
  • Oras:Terra
Postat

Azi doar de la mithril...vreo 300 in max. 2 minute.

I a mers mana, nu gluma!Pardon, scriptul

Sa fie primite!

Trădarea se platește.

Opss.Se pare ca prietenii lui Miky s-au intors impotriva ta

Trădarea se platește.

Am colaborat cu Miky acum o lună până când ne-a întors spatele din cauza tam-tam-ului generat.

Am banat pe Cinestie si Pipilica împreuna cu Miky, dar s-a retras ca o pizda ce este.

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:DA
Postat

Trădarea se platește.

Trădarea se platește.

Am colaborat cu Miky acum o lună până când ne-a întors spatele din cauza tam-tam-ului generat.

Am banat pe Cinestie si Pipilica împreuna cu Miky, dar s-a retras ca o pizda ce este.

Bravo ca m-ai banat,bine mi-ai facut. Te simti fericit?

• Like 6
  • Minus 13
Postat

Bravo ca m-ai banat,bine mi-ai facut. Te simti fericit?

Nu regretăm nimic, a fost o colaborare proastă pentru că ne-a intors spatele.

Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici și noi am executat userii. Punct.

PS: Ăsta este ultimul mesaj.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Trădarea se platește.

Trădarea se platește.

Am banat pe Cinestie si Pipilica împreuna cu Miky, dar s-a retras ca o pizda 

m-am uitat acum la nickname-ul celor care m-au banat,tu esti cap de lista.Nu ai castigat nimic pentru ca eu tot Liviu sunt si sunt aici

• Like 4
  • Minus 13
Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

delirium, doar 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Trădarea se platește.

Trădarea se platește.

Fii pe faza duminica...imi expira SP -ul...sa nu apuce sa ma baneze altcineva inaintea taðŸ˜ðŸ˜

Ce tradare? Ne cunoastem?

• Like 5
  • Minus 11
Postat

Ne-a ajutat cu foarte multe informații despre userii de aici și noi am executat userii. Punct.

cat de retard sa fi ca sa spui ca ai executat userii .Uite-ma aici .Cum m-ai executat? Nu-ti port pica ca nu am de ce si nici pe alt sait nu plec Eu, liviu '' executatul'' sunt tot aici

• Like 6
  • Minus 13
Postat

Fii pe faza duminica...imi expira SP -ul...sa nu apuce sa ma baneze altcineva inaintea ta

Ce tradare? Ne cunoastem?

Un cont verde costa cat doua pachete de tigari ,cumpara si stai linistit

• Like 6
  • Minus 13
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

m-am uitat acum la nickname-ul celor care m-au banat,tu esti cap de lista.Nu ai castigat nimic pentru ca eu tot Liviu sunt si sunt aici

El intr-adevar n-a castigat nimic, doar Pisicuts a castigat 72 de lei pe luna  :laugh2

Postat

El intr-adevar n-a castigat nimic, doar Pisicuts a castigat 72 de lei pe luna  :laugh2

Asa este  :laugh2

• Like 5
  • Minus 13
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Trădarea se platește.

Trădarea se platește.

Intotdeauna adevarul iese la suprafata :pope

Ca sa mergi pana la capat.pune si PM-urile cu mizeriile lui Miky.

• Like 25
  • Minus 8
Postat

Intotdeauna adevarul iese la suprafata :pope

Ca sa mergi pana la capat.pune si PM-urile cu mizeriile lui Miky.

Lasa-l nu este frumos sa puna PM uri 

• Like 4
  • Minus 13
Postat

Lasa-l nu este frumos sa puna PM uri 

Aici este vorba de magarii care au depasit orice limita.PM-urile alea pot dovedii definitiv ce eu spun de o luna si anume ca Miky77 e bagat in banarea membrilor vechi.

Jigodia aia parsiva si mincinoasa a sustinut ca acele puncte primite pe toate postarile au fost un cadou de la prieteni.Azi s-a dovedit exact ce am zis eu,55 mii de puncte date lui Miky77pentru participarea la banarea mai multor membrii vechi.

• Like 26
  • Minus 8
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voi vreți să primiți minusuri, chiar vi le cereți...de vă permiteți să repetati si pe acest topic aceleasi vorbe pe care le citesc la toate topicele. Nu s-a inteles că vreau sa fiu informată doar de minusurile primite cat mai actual...dacă se poate si din ziua in curs pe acest topic?

• Like 10
  • Minus 7
Postat

Trădarea se platește.

Asteptam o noua fumigena marca Miky77

• Like 25
  • Minus 7
Postat

Aici este vorba de magarii care au depasit orice limita.PM-urile alea pot dovedii definitiv ce eu spun de o luna si anume ca Miky77 e bagat in banarea membrilor vechi.

Jigodia aia parsiva si mincinoasa a sustinut ca acele puncte primite pe toate postarile au fost un cadou de la prieteni.Azi s-a dovedit exact ce am zis eu,55 mii de puncte date lui Miky77pentru participarea la banarea mai multor membrii vechi.

Eu nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic.Eu tot Liviu sunt indiferent de nickname-ul pe care il port sau i-l voi purta.Ma stiu 60% dintre fetele din Bucuresti si dupa nume si fizic

• Like 4
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voi vreți să primiți minusuri, chiar vi le cereți...de vă permiteți să repetati si pe acest topic aceleasi vorbe pe care le citesc la toate topicele. Nu s-a inteles că vreau sa fiu informată doar de minusurile primite cat mai actual...dacă se poate si din ziua in curs pe acest topic?

Up. ☺

• Like 10
  • Minus 9
Postat

Ai fumat ce nu trebuie?Ai fost singura si te-ai pus pe baut?

• Like 6
  • Minus 13

• Telefon: raffaello1709
  • Telefon: raffaello1709
Postat

cine-o mai dat minus azi ??

De ce? Merg greu incasarile?

• Like 5
  • Minus 23

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.