machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 18, 2018 "E" invidioși - ofticoși :)Asta cu minus pentru aprecierea muzicii nu cred ca s-a mai întâlnit Că ești un linge-pizdă, sau cum? 4 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2018 Dupa ce au schelalait din cauza minusurilor... O lichea si un lacheu, egali in ridicol, Picon si Aurel. Salve umbra ! Cum e vremea in Thailandezia ? Spune-mi o chestie ... de ce te tot baneaza pizdicuts ? Tu , de-al dracului ce esti , tot apari ... sa-l oftici , este ? 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Că ești un linge-pizdă, sau cum?Te deranjează asta, sau ai probleme reale? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 18, 2018 Te deranjează asta, sau ai probleme reale? Ce-nseamnă “probleme reale”, lingăule? 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Ce-nseamnă “probleme reale”, lingăule?Faptul ca dai "-" unor preferințe muzicale nevinovate nu este o problema? Fii mai atent, ai uitat sa folosești o piesa din jargonul găștii tale, "lingerisme". Vei fi aspru criticat de "colegi" Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 18, 2018 Faptul ca dai "-" unor preferințe muzicale nevinovate nu este o problema? Fii mai atent, ai uitat sa folosești o piesa din jargonul găștii tale, "lingerisme". Vei fi aspru criticat de "colegi"Când e vorba de un linge-pizdă, așa, ca tine, nimic nu e nevinovat, pizdoiule de căcat! 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Când e vorba de un linge-pizdă, așa, ca tine, nimic nu e nevinovat, pizdoiule de căcat!Tot nu înțeleg care este deranjul tău! Cum de ți-am generat atâta suferință? Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 de fapt, nu gașcă, mai degrabă "grup infracțional organizat" Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 18, 2018 Tot nu înțeleg De ce? Ești din teleorman? E indicat să începi cu chestiile pe care le înțelegi. Va fi o listă foarte scurtă, în mod cert. 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 18, 2018 de fapt, nu gașcă, mai degrabă "grup infracțional organizat" Detaliază, pizdoiule de căcat! 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Ne! Nu te mai face ca ploua Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Ne! Nu te mai face ca ploua Stai cuminte. Ai uitat cand iti era frica ca vei fi banat ? 2 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Treaba e ca tu ai inceput cu provocarile.Probabil ca in mod sincer nu mai stii de ce Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Stai cuminte. Ai uitat cand iti era frica ca vei fi banat ? Aha, ai studiat problema.La vremea aia nu stiam ca existi Link spre comentariu
gigijuventino Reputație: 1860 Postat Martie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 1, 2018 De la u n jucator de Fazan inveterat. Ii urez pe aceasta cale sa-i moara la intrare si toate experientele lui sexuale sa fie de tip gay. Si asta sa o pateasca toti jucatorii de Fazan Gigijuventino, sa nu uiti sa faci recenziiBai cretinule ce te fute pe tine grija ce fac eu pe banii mei in timpul meu liber ? Cumpara-ti un cont platit daca te tine si atunci comenteaza ! Stai in banca ta la tine in Moldova , betivanule ! Link spre comentariu
gigijuventino Reputație: 1860 Postat Martie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 1, 2018 Ne cunoastem? De ce esti asa sigur ca sunt betiv? Si vezi ca eu ajung prin toata Romania si nu numai, n-am cum sa raman intr-un singur loc!Tu te laudai singur cu apetitul tau bahic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum