Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Ba te intereseaza la cat insisti pe aici Stii cumva ce gandesc eu ?Esti praf. 5 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 Stii cumva ce gandesc eu ?Esti praf.Am mari dubii cum ca ai gandi.In rest e poveste😠4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Am mari dubii cum ca ai gandi.In rest e poveste baftaaa nene :laugh2 :laugh2 :laugh2 5 1
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 baftaaa nene :laugh2 :laugh2 :laugh2Haidi pa!😠5 4
marta m Reputație: -4591 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Decembrie 9, 2017 io, azi de la tataita zombicoaie , ingrijorat inainte de toate ,de reputatia lui pipilica, care nu vrea sa ne spuna cati aqni are, cum nu vrea nici el :laugh2 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI AVPOP /PIPILICA... Trimise Astazi, 09:44 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI AVPOP /PIPILICA... Trimise Astazi, 09:44 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI AVPOP /PIPILICA... Trimise Astazi, 09:44 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI AVPOP /PIPILICA... Trimise Astazi, 09:44 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI AVPOP /PIPILICA... Trimise Astazi, 09:44 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI AVPOP /PIPILICA... Trimise Astazi, 09:44 picon rated negatively a post you made in CATI ANI AI PICON? VREM ADE... Trimise Ieri, 23:20 3 1
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 9, 2017 cine-o mai dat minusuri astazi ? 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 9, 2017 cine-o mai dat minusuri astazi ?Eu am dar doar 5 sau 6 minusuri :)Mai mult nu s-a putut, nu stiu de ce.Cica am depasit limita de puncte alocate zilnic 1 2
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Decembrie 9, 2017 cine-o mai dat minusuri astazi ?Eu propun să le iei minusurile.Să vezi câte PMuri iți vei lua de la SPurile supărate. 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 9, 2017 Eu propun să le iei minusurile.Să vezi câte PMuri iți vei lua de la SPurile supărate.Daca e sa se ia minusurile sa ia de la toate conturile. Nu asa ar fi corect ?
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 9, 2017 nu luam ciocolata din mana copilului (nu inca) 2
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 9, 2017 cine-o mai dat minusuri astazi ?Ieri ai luat decizia sa blochezi minusarile angro.Acum 2 zile au expirat toate SP-urile Consiliului Suprem al Pulimii si am refuzat toate donațiile in SP-uri si Paysafecard-uri. SP-ul meu a expirat tot acum 2 zile si nu l-am mai prelungit,l-am facut Premium simplu.Asta înseamnă sa fi Sfântul Părinte Văzător cu Duhul,sa anticipezi fiecare mișcare. :pope 22
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 luam ciocolata din mana copilului (nu inca)Poate ar fi cazul le mai reduci portia. Prea multe dulciuri cauzeaza la dantura si glicemie ... :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Daca e sa se ia minusurile sa ia de la toate conturile. Nu asa ar fi corect ?@Harleyqueen , iertarea si iubirea sunt fundamente crestine.Acum vin sarbatorile ,prilej de reculegere si iertare.Tot nu l-ai iertat pe acest neobosit bagaret Miky77 ?Pare un om bolnav care trebuie ajutat.Altfel face rau altora si lui insusi.Ii mai dai sanse ?Doar il cunosti mai bine.... 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 9, 2017 Asa umbla Regheton pe aici ...ai de .....mea , saracul :laugh2 http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/a1AGm6w_460sa_v1.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Eu propun să le iei minusurile.Să vezi câte PMuri iți vei lua de la SPurile supărate. Multe din cuvintele din mesaje nu apar in dictionare dar le gasesti scrise pe peretii din WC-urile publice, nu?
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 9, 2017 De la Mariana Cristescu.Firește.Ea este.Bucuroasă că Pisicutz i-a redat jucăria de minusare.
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 hai cheama garda,ca mi-ai dat in pizda limbi.
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 De la Mariana Cristescu.Firește.Ea este.Bucuroasă că Pisicutz i-a redat jucăria de minusare.bai,tu nu te uiti la mine cat sunt de superba/?
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 chiar ma mandresc cu mine,ce bine pot sa arat.multumesc providentei si naturiii mama
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Decembrie 9, 2017 Multe din cuvintele din mesaje nu apar in dictionare dar le gasesti scrise pe peretii din WC-urile publice, nu?Ești cam nesimțit, stimate. Scuze. Nu pot să îți zic domn. Noapte bună!
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 De la Mariana Cristescu.Firește.Ea este.Bucuroasă că Pisicutz i-a redat jucăria de minusare.sunt atat de frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Ești cam nesimțit, stimate.Scuze. Nu pot să îți zic domn.Noapte bună! Sunt sigur ca stii sa citesti dar ma indoiesc ca pricepi. Sa-ti traduc ce am spus: cei suparati ca au dat bani si nu pot sa-si aduca la indeplinire scopurile, vor folosi cuvinte vulgare cand isi revarsa frustarile. TU CE AI INTELES?
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Decembrie 9, 2017 Sunt sigur ca stii sa citesti dar ma indoiesc ca pricepi. Sa-ti traduc ce am spus: cei suparati ca au dat bani si nu pot sa-si aduca la indeplinire scopurile, vor folosi cuvinte vulgare cand isi revarsa frustarile. TU CE AI INTELES?Sa zicem ca am înțeles eu greșit postarea ta precedenta. Las-o așa. 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2017 Postat Decembrie 9, 2017 Azi, adica ieri ca e deja azi, nu am primit niciun minus :)Oare atrag atentia cuiva cu aceasta postare?
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2017 Amberle😠5 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum