Sari la conținut

De la cine ați primit minus azi?

Postări Recomandate

• Oras:DA
Postat

Asa il alint eu  ...ca e tare  zelos  cand vine vorba de certuri si scandaluri   :)

Poponare nu te intrece nimeni la scandaluri, tu si clonele tale nu aveti nicio recenzie ,numai certuri si scandaluri

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

De la cine primeste reputatie...de la o parte din cei care ma minuseaza pe mine...conturi facute special pentru asta

Pai daca sunt ale lui cine ai vrea sa fie beneficiarul ? :)

Si Miky ma intreba pe cine fut eu aici.

Pe voi va cheama Dabija....

care va fute grija.

Arlechino , esti bine , ma  ? 

Ba ce te-am confundat , ba nu te-am confundat ...deci nu are rost sa mai editez  :)

PS : Ma doare la bascheti ce futi tu ...timpul , ce poti sa futi ?

• Like 4
Postat

Poponare nu te intrece nimeni la scandaluri, tu si clonele tale nu aveti nicio recenzie ,numai certuri si scandaluri

Iar te-ai enervat  tagarta ? :laugh2

Du-te si baga o Recenzie d'aia falsa din tastatura , sa te calmezi  ...oricum isi baga toti pixul in ea , ca nu este valabila

Care clone , ca rad de tine de pe un singur cont ?

Postat

Pai daca sunt ale lui cine ai vrea sa fie beneficiarul ? :)

Ba ce te-am confundat , ba nu te-am confundat ...deci nu are rost sa mai editez  :)

Tu imi dai minus ,eu iti dau plus .Cand ma intrii cu clona Antipaticul?

• Like 3
Postat

Tu imi dai minus ,eu iti dau plus .Cand ma intrii cu clona ?

Pai daca nu ai decat d'astea si ma jignesti ca un nesabuit  , nu ai vrea sa-ti dau cu plus . :no2

Intrebarea aceea ar trebui sa ti-o pui tu ,nu eu (doar ti-am spus ca esti tantalau , inca de anul trecut cand visai doar clone  si incurcai pe toata lumea care te lua la stanga pe aici ).

Ia spune ...Discretu18   a cui clona este ? :hmmm Parca tot eu eram  acum 2 saptamani , iar anul trecut altcineva  :)

Postat

Pai daca nu ai decat d'astea si ma jignesti ca un nesabuit  , nu ai vrea sa-ti dau cu plus . :no2

Intrebarea aceea ar trebui sa ti-o pui tu ,nu eu (doar ti-am spus ca esti tantalau , inca de anul trecut cand visai doar clone  si incurcai pe toata lumea care te lua la stanga pe aici ).

Ia spune ...Discretu18   a cui clona este ? :hmmm Parca tot eu eram  acum 2 saptamani , iar anul trecut altcineva  :)

Nu-mi trebuiesc ,plusuri stai linistit pot sa primesc si un milion de minusuri ma doare in tenesi la 10 m in fata ,de aia nu mi-am mai facut cont platit

• Like 3
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

taranusi basit si afumat,de unde ai cumparat zdreanta aia de costum?

• Like 21
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care e legea pentru cel ce minte?

• Like 9
  • Minus 2
Postat

Nu-mi trebuiesc ,plusuri stai linistit pot sa primesc si un milion de minusuri ma doare in tenesi la 10 m in fata ,de aia nu mi-am mai facut cont platit

Nu te cred ...nici tu nu o crezi.  Cum te mai prezinti acum in fata la fete si ce credibilitate mai ai ?  :refoz

PS: Pisatule daca eram taran afumat , locuiam intr-o chicineta din Berceni si beam Saniuta la oferta , dar momentan sunt mult peste nivelul tau de asteptari si educatie . Daca m-ai cunoaste personal ai spune "Jos palaria ". Agita-te in continuare ca nu te costa nimic , doar timpul , care in cazul tau oricum nu valoreaza prea mult   :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Esti prost gramada Mihaita.

Vizitator
Postat

taranusi basit si afumat,de unde ai cumparat zdreanta aia de costum?

L-o fi smanglit din ghena.

Postat

Nu te cred ...nici tu nu o crezi.  Cum te mai prezinti acum in fata la fete si ce credibilitate mai ai ?  :refoz

PS: Pisatule daca eram taran afumat , locuiam intr-o chicineta din Berceni si beam Saniuta la oferta , dar momentan sunt mult peste nivelul tau de asteptari si educatie . Daca m-ai cunoaste personal ai spune "Jos palaria ". Agita-te in continuare ca nu te costa nimic , doar timpul , care in cazul tau oricum nu valoreaza prea mult   :)

Nu te agita ca faci valuri si ma uzi la picioare,toate fetele ma stiu si ma duc la ele cu bani nu cu puncte

Postat

Esti prost gramada Mihaita.

Parca erai la greva , ma . Te-au alungat de acolo sau iti clampaneau dintii in gura ?

Sau nu ai stiut ptr. cine sa strigi si te-ai ales cu un picior in fund si te-au trimis acasa :)

Vizitator
Postat

Parca erai la greva , ma . Te-au alungat de acolo sau iti clampaneau dintii in gura ?

Sau nu ai stiut ptr. cine sa strigi si te-ai ales cu un picior in fund si te-au trimis acasa :)

Sunt in piata Victoriei desteptule, pentru ca am spirit civic.

Tu de unde protestezi comodule ? :slap2

Esti un imbarligator de cacat.

Postat

Nu te agita ca faci valuri si ma uzi la picioare,toate fetele ma stiu si ma duc la ele cu bani nu cu puncte

Acelea care sar de 100 de lei te stiu de penibil , iar cele sub aceasta suma te servesc cu M2 la cafele , sa nu le faci paguba prea mare ....deci toate te respecta intr-un fel anume   :)

Postat

Acelea care sar de 100 de lei te stiu de penibil , iar cele sub aceasta suma te servesc cu M2 la cafele , sa nu le faci paguba prea mare ....deci toate te respecta intr-un fel anume   :)

1 tu esti poponar deci nu sti cum sta treaba cu femeile

2 esti atat de ingramadit incat crezi ca o femeie scumpa este mai frumoasa sau are servicii mai bune decat una de 50 de lei

3 nu ai cum sa intelegi in veci ce am spus mai sus pentru ca iti trebuie creier plus experienata la femei ori tu nu ai nici una nici alta

4Scoateti cocenii din poponet ca ti-ai lut de mult temperatura la miscarea de frecare

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sunt in piata Victoriei desteptule, pentru ca am spirit civic.

Tu de unde protestezi comodule ? :slap2

Esti un imbarligator de cacat.

Nu protestez , cacatule , ca nu-mi lipseste nimic 

Daca vei munci (mai cu talent , Dorele)  si vei mai limita comportamentul de atarnator de aici , nici tie nu-ti va lipsi pe viitor

Deci nu mai sta la mana altora (sau a Statului) , ca nici in America nu se da pe degeaba nimic , iar multe taxe sunt la fel de mari  ca sa nu-ti mai explic si de alte alea :)

Postat

Daca vei munci (mai cu talent , Dorele)  si vei mai limita comportamentul de atarnator de aici , nici tie nu-ti va lipsi pe viitor

Deci nu mai sta la mana altora (sau a Statului) , ca nici in America nu se da pe degeaba nimic , iar multe taxe sunt la fel de mari  ca sa nu-ti mai explic si de alte alea :)

poti sa dai minusuri pana iti vine acru in gura ,adevarul este cel spus de mine 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
post-143417-0-06340400-1512930298_thumb.jpg
  • Like 10
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Like 10
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Boss nu ma intereseaza neajunsurile tale.

Iti dai prea multa importanta aici pe forum.

Nu ar trebui sa te intereseze meseriile si veniturile altora.

Ai sa ajungi sa faci panarama aici pe forum ca de unde avem noi cat avem.

Faci tot feluri de presupuneri proaste care reflecta modul cum gandesti...defectuos.

Nu stii nimic despre mine, asa ca ramai la injutarurile tale de 2 lei :laugh2

PS: Sa votezi cu P$D-ul in continuare asistatule social.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care e legea pentru cel ce minte?

Up! 😆

• Like 10
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
post-143417-0-90575900-1512930399_thumb.jpg
  • Like 8
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ar trebui sa te intereseze meseriile si veniturile altora.

Up! 😈
  • Like 9
  • Minus 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
post-143417-0-88804500-1512930507_thumb.jpg
  • Like 11
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...