Sari la conținut

Clonele lui Pipilica ma hartuiesc neincetat

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti
Postat

Si cand sunt si cand nu sunt prezenta pe forum, Pipilica (avpop) si clonele lui ma hartuiesc, denigreaza, insulta, depuncteaza pe toate topicele pe care le deschid. Asta este forum de discutii sau de hartuire si batjocorire ?

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Monitox, imi murdareste topicul Siana, poze false, cu injurii si recenzii false, facute la misto,  mai demult, de  clone ale lui Pipilica si pe care le copiaza   ... inteleg, asadar, ca el este o alta clona, mai noua, a lui Pipilica, cel care sufera de personalitate multipla. Vad ca imi urmareste si strica toate topicele pe care le deschid, inclusiv cele de la Stapane si dominare. Duce in continuare lupta inceputa de Pipilica. In plus, il vad prezent pe multe topice ale fetelor. Si Pipilica la fel facea : sarea, ca puricele, de pe un topic pe altul, ca a faca misto de fete.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Solutia e simpla: cumpara cont SP si fa "curatenie" pe topicul tau.

Cum sa fac curatenie, ca am mai avut cativa ani cont platit, pe care mi l-a terfelit pisaciosul, zicand ca ma exorcizeaza. Am inteles ca poti fi banat chiar daca ai cont platit iar Pipilica urmareste sa ma exorcizeze definitiv.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ignora-l . Pe prost il omori cu tacerea. E greu la inceput sa ignori;dar te obisnuiesti.

Asta este dracu gol si nu a reusit nici o fata sa il omoare cu tacerea. Se crede stapanul lumii, nebunul, taie si spanzura pe aici, ca si cum ar fi forumul lui. Clientii mei nu imi mai gaseau postarile, de ale lui, pe topicul platit de mine. Pe banii mei, Pipilica avea mai multe postari decat aveam eu. Am observat si ca unii dintre useri spun ca a tacea inseamna ca esti de acord cu ce spun altii despre tine, ca daca nu infirmi spusele unui cretin, inseamna ca ala are dreptate. Normal ar fi sa nu fie primit pe forum nimeni care practica hartuirea, atacul la persoana sau care insulta si denigreaza pe alti useri. Mi-a insultat in nenumarate randuri si clientii.

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Asta este dracu gol si nu a reusit nici o fata sa il omoare cu tacerea. Se crede stapanul lumii, nebunul, taie si spanzura pe aici, ca si cum ar fi forumul lui. Clientii mei nu imi mai gaseau postarile, de ale lui, pe topicul platit de mine. Pe banii mei, Pipilica avea mai multe postari decat aveam eu. Am observat si ca unii dintre useri spun ca a tacea inseamna ca esti de acord cu ce spun altii despre tine, ca daca nu infirmi spusele unui cretin, inseamna ca ala are dreptate. Normal ar fi sa nu fie primit pe forum nimeni care practica hartuirea, atacul la persoana sau care insulta si denigreaza pe alti useri. Mi-a insultat in nenumarate randuri si clientii.

si  daca taci si daca infirmi, nu inseamna ca are dreptate , e loigica  proasta a celor lipsiti de discernamant,carora le e lene sa se informeze corect, adica sa citeasca multe postari ,si se lasa manipulati

aduna la un loc toate postarile tale despre pipilica avpop,  baga linkurile toate linkurile itntr-un singur topic,ca lumea sa poata urmari traiectoria personajului asa cum o prezinti tu, ca si cum ai scrie o carte pe capitole

si spune concret tot ce stii despre cu dovezi pe cat se poate

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

...Si totul se rezumă la a pierde timp pentru @pipilica! Valeu...câtă harababură, pentru un nimic! E doar un copil, iertati-l si bagati-vă toacele in el simplu si profesionist!

• Like 12
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

injura.i si tu.

• Like 4
  • Minus 10
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Cum sa fac curatenie, ca am mai avut cativa ani cont platit, pe care mi l-a terfelit pisaciosul, zicand ca ma exorcizeaza. Am inteles ca poti fi banat chiar daca ai cont platit iar Pipilica urmareste sa ma exorcizeze definitiv.

Iubire te futi bine ?!?

Vreau sa te fut o zi intreaga.

Postat

Iubire te futi bine ?!?

Vreau sa te fut o zi intreaga.

Da, sunt foarte futacioasa si dragastoasa, doar ca am 36 de ani si pare-mi-se ca tu ai pana in 30.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da, sunt foarte futacioasa si dragastoasa, doar ca am 36 de ani si pare-mi-se ca tu ai pana in 30.

Aparentele inseala.

Ai o limita de varsta din partea barbatilor ? Cum dau de tine ?

Vb serios

Postat

...Si totul se rezumă la a pierde timp pentru @pipilica! Valeu...câtă harababură, pentru un nimic! E doar un copil, iertati-l si bagati-vă toacele in el simplu si profesionist!

Pai, nu ai vazut ca daca nu il bag in seama, mai rau face ? M-o fi confundand cu aia pe care zice ca a iubit-o dar l-a parasit ... sau mai stii ce este in capul nebunului ? Unii doar isi imagineaza ca au o relatie cu cineva. Si nu ai vazut ca tu mereu le-ai raspuns cu mare finete iar ei te-au jignit cu badaranie ? Atarna asta ca un ombilic netaiat de forum.

• Minus 4
Postat

Aparentele inseala.

Ai o limita de varsta din partea barbatilor ? Cum dau de tine ?

Vb serios

30 de ani este limita minima. In general ma intalnesc cu barbati intre 30-48 ani. 0737662980

• post-250470-0-07172100-1511956548.jpg
  • post-250470-0-38789000-1511794490.jpg
  • Like 1
  • Minus 4
Postat

30 de ani este limita minima. In general ma intalnesc cu barbati intre 30-48 ani. 0737662980

• post-250470-0-07172100-1511956548.jpg
  • post-250470-0-38789000-1511794490.jpg

Eu am peste 30 de ani iubire

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Eu am peste 30 de ani iubire

Tu chiar te iei după baba asta nebună,sifilitică si moartă de foame,care visează sute de euro?😳

Da-i 100 lei si pune-o sa te lingă la coaie si cur😉

• Like 7
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu chiar te iei după baba asta nebună,sifilitică si moartă de foame?

Da-i 100 lei si pune-o sa te lingă la coaie si cur

Cine mai e si asta ? 

https://media.giphy.com/media/uqUbXXKVBwxu8/giphy.gif

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Cine mai e si asta ?

https://media.giphy.com/media/uqUbXXKVBwxu8/giphy.gif

Sifilitica de Siana
  • Like 7
  • Minus 5
Postat

Postat Ieri, 16:57

miky77

Postat Ieri, 15:22

Ce trolling de "calitate" . I-ati facut si lu' Marta o clona ?

Original

http://nimfomane.com...237645-marta m/

marta m

Copie

http://nimfomane.com...50308-marta m/

PISATULAVPOP MINUSEAZA CU CLONA PE CARE MI-A FACUT-O

• 2

Massage is the only form of physical
pleasure to which nature forgot to attach consequences-Robert Brault

http://1.bp.blogspot.com/-1H7BI2_9FG0/VTUrJVQbm_I/AAAAAAAACxY/JdvLGiNEJrc/s320/flori%2Binfloresc.gif

CEL MAI BUN MASAJ IN BUCURESTI, FARA SA  FIU JUNA,GOALA SI SA OFER SEX-MINUSURILE  NU SCHIMBA NIMIC DIN ASTA :) 

REPUTATIA PE NIMFOMANE E O GLUMA PROASTA SI NU ARE CU NIMIC DE-A FACE CU REALITATEA,ESTE UN JOC DE PLUSURI SI MINUSURI , PE BANI,AL UNOR ORGOLII VIRTUALE FRUSTRATE, AL UNOR OAMENI  CARE NU SE  CUNOSC REAL

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...