Sari la conținut

Clonele lui Pipilica ma hartuiesc neincetat

Postări Recomandate

• Oras:Buucresti
Postat

Fiecare isi alege dusmanul care i se potriveste sau care il merita

Victimele sunt mereu cele vinovate. De ce dracu nu sunt trimise in puscarie victimele ? Victimele sunt vinovate cand psihopatilor le casuna pe ele.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Iata, dragilor, o noua reclama la Pampers :

Noul pampers, Pipilica, activ pusy dry, este singurul scutec cu mai multe clone absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a lichidului, pentru un scutec invizibil si de cateva ori mai uscat, fara urma de pipi, incat te intrebi, oare unde a disparut ?

Acum este disponibil pe piata si noul pampers chilotelmoney-talks.

• Minus 2
Postat

Mos Pisalau iar este in crize, fiindca nu mai are bani de bautura, si isi pune discipolii sa scrie rahaturi si minciuni la adresa mea, pe diverse topice. Haita de caini turbati ...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza
  • Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza
Postat

Mos Pisalau iar este in crize, fiindca nu mai are bani de bautura, si isi pune discipolii sa scrie rahaturi si minciuni la adresa mea, pe diverse topice. Haita de caini turbati ...

Ai scris acelasi lucru pe 5 topice =)))

• Oras:Cuburești
Postat

Cățeaua turbată consuela/siana a început sa facă spume la gura.

Se pare ca exorcizarea nu a reușit :)))))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Iata, dragilor, o noua reclama la Pampers :

Noul pampers, Pipilica, activ pusy dry, este singurul scutec cu mai multe clone absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a lichidului, pentru un scutec invizibil si de cateva ori mai uscat, fara urma de pipi, incat te intrebi, oare unde a disparut ?

Acum este disponibil pe piata si noul pampers chilotelmoney-talks.

Există acum pe piață un pampers care il pui pe jos si atrage câinii să facă pipi pe el...Am o cățelușa si am nevoie de o asemenea invenție!
  • Like 11
  • Minus 26
Postat

Iar tu imi urmaresti cu sufletul la gura toate postarile. Presupun ca sperai sa fiu mai creativa ... nu am avut timp si nici nu imi merita creativitatea  Pipilica, cateii lui supusi sau catelele care produc pentru el.

Postat

Cățeaua turbată consuela/siana a început sa facă spume la gura.

Se pare ca exorcizarea nu a reușit :)))))

Bai, atarnache, tu esti rahatelul vorbitor, care atarna din pampersul lui mos Pipilica ?

Postat

Avand in vedere ca am inceput sa primesc iar telefoane de intimidare din partea unor persoane dubioase si vad ca sunt amenintata si aici, pe forum, in spatiul public, rog, pe clientii care ma cunosc, sa nu mai dea detalii despre mine, despre locatia mea nimanui, nici macar pe mesageria privata, fiindca imi pun viata in pericol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!        Va multumesc, pentru intelegere !

Iata, ce amenintari am primit azi, de la userul bigdickthung, inscris pe forum la 13 ianuarie, 2018, fiind, probabil clona cuiva : ( Puteti urmari postarile lui denigratoare si de amenintare la adresa mea, pe topicul Siana, poze false ).

Taci dreaq din gura ca data viitoare cand vin in cuibu' tau cu CABINET AVOCAT pe usa, acolo la Victoriei cu raul Dambovita ITI DAU DOAR TIGAI IN CAP IN TIMP CE SUGI PULA.
Si daca simt vreun dinte pe pula mea imparateasca nu iti dau NICIUN BAN! Ramai doar cu flegmele in gat si cu clabucii de la gura!

Postat

A turbat consuela / siana :)))

Iar a început cu clonele :)))))

Mamaie, ia ți pastilele

Postat

Probabil ca e fumată baba

A și scris la un moment dat ca are droguri în locație

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...