andree1 Reputație: 23 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 29, 2017 😂😂😂😂 Sigurat ca de sudura ,ca stiti voi!
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Sigurat ca de sudura ,ca stiti voi!Ne documentam si noi... Eu am aflat de la profesorul tau de matematica ca nu e prea multumit de prestatia ta!Ai nevoie de meditatii?
andree1 Reputație: 23 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 29, 2017 Nu am nevoie
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Nu am nevoieEu zic sa te mai gandesti...Se apropie BAC'ul!
renzo20 Reputație: 18 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 30, 2017 Se poate un link cu colega din lipovei? Sa o vad si eu pe giorgieta
renzo20 Reputație: 18 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 30, 2017 Sau vreun coleg care stie ceva in zona lipovei
vasi_vasyy Reputație: 17 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Muntele lui Venus Oras:Muntele lui Venus Postat Decembrie 2, 2017 Salutare,nu am fost la d-soara titulara in acest topic(sper sa ajung in curand).Dar cum vad colegi pe aici care au intrebat de locatie,pot raspunde eu.Am fost de cateva ori,si desigur voi mai ajunge.Fetele sunt cu rabdare,nu te grabesc,baia cu tot ce trebuie,in camera de lupta e o saltea jos cu lenjerie curata,te poti tavali in voie.Chiar daca e camera ocupata de un alt coleg futacios,este si a doua camera disponibila,sau esti invitat in bucataria in care sunt facute si pozele acestei d-soare,esti servit cu o bautura,cafea,suc,si chiar cu vin am fost servit.Pentru mine e cel mai ok loc,in care am fost pana acum,,,,sigur sunt si alte locatii poate mult mai faine,dar urmeaza ca eu sa le aflu si sa le vizitez.Eu voi reveni acolo,si pentru fete,si pentru locatia ca atare.Cam asta e,,,nu am eu experienta postarilor,dar cred ca e ok.Spor la futut,confratilor.
the player Reputație: 15 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:tm Oras:tm Postat Decembrie 2, 2017 la capitolul servicii,atitudine si prestanta cam toate sufera eu stiu mai mult sau mai putin 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum