Sari la conținut

Tipa Simpatica 34 Ani 0761211999

Postări Recomandate

Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0
Postat

"Săptămâna viitoare voi posta și noile variante de prețuri și servicii."

Ce ar trebui sa intelegem?

• Oras:oriunde
Postat

Ca poate scot unele variante și introduc altele? De exemplu, nu voi mai avea varianta de o finalizare.

Ei, [email protected] ai experienta si ne ei prin invaluire...

De fapt cred ca era mai simplu sa ne faci o supriza si sa postezi direct noile conditii, fata menajamente. Asa totul era clar si fara dubii sau interpretari!!

Vizitator
Postat

Daca suntem obligati sa stam o ora in conditiile in care noi nu putem din diverse motive mai mult de 20-30 de minute...

• Oras:Bucuresti
Postat

Ei, [email protected] ai experienta si ne ei prin invaluire...

De fapt cred ca era mai simplu sa ne faci o supriza si sa postezi direct noile conditii, fata menajamente. Asa totul era clar si fara dubii sau interpretari!!

Îmi pare rău că nu am reușit să ne vedem, recunosc că din vina mea :*

Să știi că în ziua aia am avut cea mai mișto mahmureală din toată existența mea :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu vorbeam de mine ca nu am intentia sa te vizitez. Ce repede m-ai bagat tu la de evitat :))))

Postat

ÃŽmi pare rău că nu am reușit să ne vedem, recunosc că din vina mea :*

Să știi că în ziua aia am avut cea mai mișto mahmureală din toată existența mea :)

Monica....esti off-topic!!😃😃😃😃😃
Vizitator
Postat

Păi și atunci de ce te bagi în seamă bowly dacă nu ai de gând să mă vizitezi? Pe bune? Get a life.

Sa vedem noile tale cerinte si poate ca te vizitez, daca ma primesti.

Postat

Nu ne vom întâlni, pentru că eu nu sunt pe gustul tău și tu nu esti pe al meu.

Întâlnirea ar fi un eșec, pentru că oamenii dispuși să critice cu atâta ușurință sunt oameni care rar simt plăcere în ceva, în afară de barfă și can-can.

Nu mă vizită decât dacă vrei sa-ti bați joc de tine și de banii tai.

• Like 2
Vizitator
Postat

Chiar as fi curios sa te cunosc macar la o cafea. Poate iese ceva cine stie. Nu sunt in tara ca te vizitam saptamana asta.

Postat

Bună seara.

Țin să vă anunț că azi(mâine, joi :) ) voi fi disponibilă începând cu ora 14 și voi sta tot asa pana mai târziu. Dacă sunați mai devreme telefonul va fi închis. Dacă îmi trimiteți sms va rog să precizați ca va pot raspunde.

PS: 092 esti la neserioși. Nici macar un sms? Păcat, tu ai pierdut :(

Viața m-a învățat că doar prima dată e mai greu, apoi vine de la sine. Din păcate, este valabil indiferent despre ce vorbim.

Tocmai de aceea doar o dată ai șansa de a fi neserios, pentru că nu o vei mai avea și pe a doua.

Gata... noapte bună :* :* :*

• Like 3
  • Oras:Honoluluuu
  • Oras:Honoluluuu
Postat

Tin sa va anunt si eu...ca dupa multe ,multe incercari , am izbandit ! Femeia este spectacol, daca si tu la randul tau esti corespunzator...zic !!Aproape ca as lua.o acasa 🤣🤣 sunt mai sensibil eu !! Domnii mei...pe scurt femeia e jar !! Cred ca.mi fac abonament !!🙈🙈

• Like 1
Postat

Tin sa va anunt si eu...ca dupa multe ,multe incercari , am izbandit ! Femeia este spectacol, daca si tu la randul tau esti corespunzator...zic !!Aproape ca as lua.o acasa 🤣🤣 sunt mai sensibil eu !! Domnii mei...pe scurt femeia e jar !! Cred ca.mi fac abonament !!🙈🙈

Eu nu sunt decât reflecția feminină a ta :P ÃŽn mare parte este meritul tau :*

• Like 4
Vizitator gogu2017
Postat

crazy...but in a good way! prepare to be eaten...

Postat

În primul rând, ajung mâine la Brașov dacă voi găsi cazare :(

În al doilea rând, începând cu săptămâna viitoare, adică începând cu luna octombrie, voi ajunge doar două zile pe săptămână, cred că vineri și sâmbătă, dar nu știu sigur. Oricum, voi fi doar două zile pe săptămână și voi anunța aici cu o zi înainte.

:*

Postat

ÃŽn primul rând, ajung mâine la Brașov dacă voi găsi cazare :(

ÃŽn al doilea rând, începând cu săptămâna viitoare, adică începând cu luna octombrie, voi ajunge doar două zile pe săptămână, cred că vineri și sâmbătă, dar nu știu sigur. Oricum, voi fi doar două zile pe săptămână și voi anunța aici cu o zi înainte.

:*

Din ce observ, tot reduci perioada pe care o petreci in Brasov!!

O sa fii foarte scumpa la vedere!!😃😃😃

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...