Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 "Săptămâna viitoare voi posta și noile variante de prețuri și servicii."Ce ar trebui sa intelegem?
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Ca poate scot unele variante și introduc altele? De exemplu, nu voi mai avea varianta de o finalizare.
altadata Reputație: 4456 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 19, 2018 Ca poate scot unele variante și introduc altele? De exemplu, nu voi mai avea varianta de o finalizare.Ei, [email protected] ai experienta si ne ei prin invaluire...De fapt cred ca era mai simplu sa ne faci o supriza si sa postezi direct noile conditii, fata menajamente. Asa totul era clar si fara dubii sau interpretari!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Daca suntem obligati sa stam o ora in conditiile in care noi nu putem din diverse motive mai mult de 20-30 de minute...
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Nu îți faci o programare, cel puțin nu la mine :)
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Ei, [email protected] ai experienta si ne ei prin invaluire...De fapt cred ca era mai simplu sa ne faci o supriza si sa postezi direct noile conditii, fata menajamente. Asa totul era clar si fara dubii sau interpretari!!Îmi pare rău că nu am reușit să ne vedem, recunosc că din vina mea :*Să știi că în ziua aia am avut cea mai mișto mahmureală din toată existența mea :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Nu vorbeam de mine ca nu am intentia sa te vizitez. Ce repede m-ai bagat tu la de evitat :))))
altadata Reputație: 4456 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 19, 2018 ÃŽmi pare rău că nu am reușit să ne vedem, recunosc că din vina mea :*Să știi că în ziua aia am avut cea mai mișto mahmureală din toată existența mea :)Monica....esti off-topic!!😃😃😃😃😃
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Păi și atunci de ce te bagi în seamă bowly dacă nu ai de gând să mă vizitezi? Pe bune? Get a life. 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 "Săptămâna viitoare voi posta și noile variante de prețuri și servicii."Ce ar trebui sa intelegem?Ne cunoaștem?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Păi și atunci de ce te bagi în seamă bowly dacă nu ai de gând să mă vizitezi? Pe bune? Get a life.Sa vedem noile tale cerinte si poate ca te vizitez, daca ma primesti.
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Nu ne vom întâlni, pentru că eu nu sunt pe gustul tău și tu nu esti pe al meu. Întâlnirea ar fi un eșec, pentru că oamenii dispuși să critice cu atâta ușurință sunt oameni care rar simt plăcere în ceva, în afară de barfă și can-can.Nu mă vizită decât dacă vrei sa-ti bați joc de tine și de banii tai. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Chiar as fi curios sa te cunosc macar la o cafea. Poate iese ceva cine stie. Nu sunt in tara ca te vizitam saptamana asta.
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Bună seara.Țin să vă anunț că azi(mâine, joi :) ) voi fi disponibilă începând cu ora 14 și voi sta tot asa pana mai târziu. Dacă sunați mai devreme telefonul va fi închis. Dacă îmi trimiteți sms va rog să precizați ca va pot raspunde. PS: 092 esti la neserioși. Nici macar un sms? Păcat, tu ai pierdut :( Viața m-a învățat că doar prima dată e mai greu, apoi vine de la sine. Din păcate, este valabil indiferent despre ce vorbim.Tocmai de aceea doar o dată ai șansa de a fi neserios, pentru că nu o vei mai avea și pe a doua. Gata... noapte bună :* :* :* 3
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Septembrie 19, 2018 Tin sa va anunt si eu...ca dupa multe ,multe incercari , am izbandit ! Femeia este spectacol, daca si tu la randul tau esti corespunzator...zic !!Aproape ca as lua.o acasa 🤣🤣 sunt mai sensibil eu !! Domnii mei...pe scurt femeia e jar !! Cred ca.mi fac abonament !!🙈🙈 1
mariusmarius12 Reputație: 334 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Buna Monica.Dupa cum am vazut aici,esti destul de ocupata. Crezi ca am putea face o programare pt week-end, oricand ai fii tu disponibila? Mersi
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2018 Momentan nu lucrez în weekend :) 1
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2018 Tin sa va anunt si eu...ca dupa multe ,multe incercari , am izbandit ! Femeia este spectacol, daca si tu la randul tau esti corespunzator...zic !!Aproape ca as lua.o acasa 🤣🤣 sunt mai sensibil eu !! Domnii mei...pe scurt femeia e jar !! Cred ca.mi fac abonament !!🙈🙈Eu nu sunt decât reflecția feminină a ta :P ÃŽn mare parte este meritul tau :* 4
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Septembrie 20, 2018 🤗🤗🤗🙄
Vizitator gogu2017 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 crazy...but in a good way! prepare to be eaten...
legendarul Reputație: 128 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:miami Oras:miami Postat Septembrie 22, 2018 Buna MonicaVei fi la Brasov saptamina viitoare pe 24 Septembrie ?
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2018 Buna MonicaVei fi la Brasov saptamina viitoare pe 24 Septembrie ?Bună. Ajung marți, pe 25, în Brașov :*
legendarul Reputație: 128 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:miami Oras:miami Postat Septembrie 24, 2018 Buna Si saptamina viitoare in ce zile vei fi la Braşov
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2018 În primul rând, ajung mâine la Brașov dacă voi găsi cazare :( În al doilea rând, începând cu săptămâna viitoare, adică începând cu luna octombrie, voi ajunge doar două zile pe săptămână, cred că vineri și sâmbătă, dar nu știu sigur. Oricum, voi fi doar două zile pe săptămână și voi anunța aici cu o zi înainte. :*
altadata Reputație: 4456 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 24, 2018 ÃŽn primul rând, ajung mâine la Brașov dacă voi găsi cazare :( ÃŽn al doilea rând, începând cu săptămâna viitoare, adică începând cu luna octombrie, voi ajunge doar două zile pe săptămână, cred că vineri și sâmbătă, dar nu știu sigur. Oricum, voi fi doar două zile pe săptămână și voi anunța aici cu o zi înainte. :*Din ce observ, tot reduci perioada pe care o petreci in Brasov!!O sa fii foarte scumpa la vedere!!😃😃😃
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum