Vizitator masterblaster28 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Salut!A trebuit sa-mi fac inca un cont deoarece in aceasta dimineata am descoperit ca am fost banat.Din pacate, site-ul nu trmite mesaje automate cu motivul banarii si as dori sa stiu care este acesta.Ma poti ajuta, te rog, pisicuts? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Ai fost ieri imbracat in rosu? Daca da, astazi sa nu mai faci prostia asta, ca ajungi iar banat. :no2 1
Vizitator masterblaster28 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 N-am fost imbracat in rosu.In schimb, am fost la una care avea sutienul rozaliu. De acolo sa mi se traga oare? 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 28, 2017 Cu siguranta! Nici Roz' nu e acceptat(a). =)) 6 14
happypappy144 Reputație: -411 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 N-am fost imbracat in rosu.In schimb, am fost la una care avea sutienul rozaliu. De acolo sa mi se traga oare?He he din pacate si pe constanta se taie--n carne vie..i-am trimis mesaj lui pisic si pula raspuns.. Este complice curva.sa-si ia sicriu si tot tacamul de banii aia 3
Vizitator masterblaster28 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Am aflat cine m-a banat. Se pare ca s-au bucurat cativa ca pot bana useri dand reputatie negativa.Chiar asta era scopul conturilor super premium, sa nu mai aiba el controlul asupra ceea ce fac alti useri si acestia sa baneze la intamplare alti useri cu vechime de 6 ani?Sunt curios care este raspunsul la aceasta intrebare, pisicuts. 1
Vizitator masterblaster28 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Miky77, te-am mai intrebat o data care a fost motivul.Ai macar bunul simt si recunoaste ca puterea asta nemaipomenita te-a orbit si te-a facut sa te simti barbat pentru prima oara in viata ta.Ai si tu puteri de administrator acum.
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 1, 2017 Nu credeti ca ar fi normal ca pisicuts sa debaneze toate conturile banate din ultimele 3 luni ??
Vizitator masterblaster28 Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Si atunci ar sari in sus aia care au platit sa baneze alti useri.Asta-i singurul forum in care e data mana libera tuturor la banare, ceea ce inseamna ca motanul e flamand rau de tot.Si, bineinteles, ai protectie daca platesti, cum altcumva se putea? el_futadores, imi zici si mie, te rog, numele celuilalt forum? Sau cum sa-l caut pe google?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2017 Postat Decembrie 16, 2017 Salut!A trebuit sa-mi fac inca un cont deoarece in aceasta dimineata am descoperit ca am fost banat.Din pacate, site-ul nu trmite mesaje automate cu motivul banarii si as dori sa stiu care este acesta.Ma poti ajuta, te rog, pisicuts?Logheaza-te pe contul vechi :) and keep going pe Mures ;) 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 964 Postat Decembrie 18, 2017 Membru Premium Postat Decembrie 18, 2017 Multumesc de informare.Sper sa nu fie ceva temporar. 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 18, 2017 N-am fost imbracat in rosu.In schimb, am fost la una care avea sutienul rozaliu. De acolo sa mi se traga oare?Daca aveai o fata cu sanii mari, scapai de banare. :) 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 18, 2017 Nu era suficient. Trebuia sa i-o si doneze lui pisicuts. :D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum