Sari la conținut

Dovezi:SF Pipilica/avop/detrones Baneaza userii si escotele gratuit

Postări Recomandate

• Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai un tupeu fantastic Avop-deltrones- nesimtitule

DE CE?

Tipi in gura mare ca ,miky da minusuri de pe conturi SP?

Dar TU DE CE NU NE EXPLICI TUTUROR CUM "imprumutai conturi de la  x,Y SI..Z conturi SP sa banezi lumea in nestire,de pe conturile lui miky,si alti"mici prietenasi" pe care ii rogi sa-ti dea parola de pe  conturi SP sa minusezi pe toti,inclusiv pe Miky. Sunt peste 50 conturi  SP care minusati  impreuna cu..stii tu cine :slap2

O data m-a intrebat Dmx,cine sunt cei care sunt dusmanii mei si care imi vor raul:TU ESTI ALA!!!! Alti dusmani NU AM! :rax2

Tu ai dat voturi la: cel mai bun normal,cea mai ,cea mai  etc  de pe toate conturile tale,inclusiv avop,deltones,Sf parinte Sf Pipilica,plus alte conturi SP.  PENTRU CA NU VROIAI SA CASTIGE Deliapisi cu  150 conturi FACUTE DE 2 LUNI INCOACE SI inca mai apar conturi 0 in fiecare zi asa dupa..ploaie.. :slap2.Verificati cu toti sa vedeti voturile la toate categoriile cu atatea clone fantoma cu 0 postari,.Intra direct sa voteze si apoi ii mai vedeti la ANul la voturi sau la alegeri :laugh2 

Ps: inca m-ai am PM.UL de la tine de la SF Pipilica  in care ziceai ca: sa nu castige "aia  deliapisi" ca are conturi clone.

Apoi ...ai prins dusmanie pe mine  gratuit ca nu am luat masuri sa o intrec la voturi.Cine a fost la mine stiu eu la ce sunt sau nu sunt buna :laugh2Nu am nevoie de voturi sa fim seriosi.Fiecare stiu  acum cum merge treaba deja :rax2

PS:Pisicuts la anul "2018"  daca nu DAI  FALIMENT..sa o pui doar pe delipisi ca stim cine va fii castigatoarea la toate voturile :laugh2
Ai amenintat AVOP aka Deltones unii useri foarte ok , la altii le-ai propus sa ma voteze neaparat.Sunt multi si iti pot confirma desii pe unii i-ai banat ca sa le inchizi gura :slap2 .Altii mi-au dat PM,in care imi ziceau ca am un"admirator secret " care le-ai dat PM sa ma voteze..M-am mirat fiind vorba despre tine ,pentru ca si lor le-am zis:Nu stiu cine e Sf Pipilica nu am avut nicio treaba sau un like ceva la vreo postare de-a lui. :rax2 

Unde erai  SF Pipilica aka avop..aka Deltones  SP(pana azi-noapte cand ti-a expirat) cand intreba DMX  de minusuri Cine e prostul aka pestele care DA mii de minsuri???.  AVOP in persoana este :pope

Uitati-va la punctele lui Avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 SP la numar ca sa-si dea singur puncte.Si tu mai razi de miky? HOTII STRIGA HOTII :laugh2

Dovada de la unu din userii care au primit PM de la acest Parinte/  DELTONES / AVOP

-
Tu.I-ai bagat in cap ,lui Dmx minciuni in PM ca eu ma ascund in spatele tuturor conturilor cu minusat,dar de fapt tu erai idiotul  """CARE MINUSA TOTI USERII CU RECENZII""". AI ARUNCAT VINA PE MINE aiurea

Cum dracu acest Deltones ii dadea puncte cu
+ la toate postarile  doar LUI  AVOP?.Uitati-va la punctele lui avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 la numar ca sa-si dea singur puncte!

Unde vota avop,vota si deltones APOI isi dadeau intre aceste conturi cu +  ...Nu te-a dus capul este? :slap2

Dovada de la 1 din userii care au primit PM de la acest Parinte/  DELTONES / AVOP
Discutie pe PM intre  mine Andrea si un user x,nu dau nume: :no2

PM Andreea -Acum 1 sapt mi-ai spus ca:Pipilica aka avop..te-a amenintat ca:daca nu dai voturi ,iti da minusuri de pe conturile lui
Pm user x:Nu, mi-a spus doar sa-ti dau voturi de pe toate conturile mele dar cum nu-l aveam decat pe cel de pe care scriam atunci si votasem deja i-am spus ca nu pot pentru ca nici alte conturi nu mai am, iar el(Pipilica) s-a supărat rau la faza asta.SI..Au inceput sute de minusuri de pe niste conturi ale lui.. dar nu m-a interesat acest aspect..

PM EU :Zi-mi de pe ce conturi ai primit - din partea lui pipilica?

PM user 1
:Am primit minusuri doar de la avpop "cateva sute de minusuri"

ALTE DOVEZI:

Alt user  2
"Discutie  PM acum 2 zile": Intre mine Andreea si userul z :Andreea vezi te rog tot ce discutam noi sa ramana intre noi.Da, pipilica aka avop aka phorttos aka arramis   m-a rugat  sa-i imprumut contul/conturi  ca sa-i dea minsuri lui Miky 

Alte dovezi:

Discutie doar el userul  3 mi-a lasat acest Mesaj catre mine :rax2

"""""""Pe tine Andreea te-au bagat in toata cearta  asta cu conturile SP jegul acela  Pipilica aka avop "Deltones" care ii cara puncte cu + doar lui  AVOP,dar cu - catre DMX. Avop care a lansat barfa prin Pm-uri despre tine inca de anul trecut si care minte si imbarliga pe toata lumea (unul mintit fiind si DMX-ul care probabil si-a dat seama ca vinovatul este chiar Parintele(Asa zis prietenul lui)

IA SI sterge cum ai facut pana acum: avop ,deltrones sau ce alte conturi mai ai(Tu stii)

Postarea lui justlove dc ai sterso ? Cand just  i-a adresat  o intrebare lui "Avop" si la 2 pagini distanta te-ai incurcat in conturi si i-ai zis de pe contul cu  Deltrones: "Lasa TONUL MAI MIC" .DAR AI STERS REPEDE. Si apoi din cer au aparut minusarii la adresa lui Justlove fix..aseara 

Pei ce fel de om esti tu ?Pana si animalele mele de companie au suflet..tu esti nimic pe langa pisicile mele :laugh2 

HAIII,sa curga punctilii cu -,baneaza-ma ce mai stai?Baneaza-ne pe TOTI..Stergi postarile in care te dai de gol

Daca erai destept ma lasai in pace,dar ce ti-ai zis..Andreea e proasta nu vede/nu aude .Teapa :laugh2

• Like 13
  • Minus 25
Postat

Ai un tupeu fantastic Avop-deltrones- nesimtitule

DE CE?

Tipi in gura mare ca ,miky da minusuri de pe conturi SP?

Dar TU DE CE NU NE EXPLICI TUTUROR CUM "imprumutai conturi de la x,Y SI..Z conturi SP sa banezi lumea in nestire,de pe conturile lui miky,si alti"mici prietenasi" pe care ii rogi sa-ti dea parola de pe conturi SP sa minusezi pe toti,inclusiv pe Miky. Sunt peste 50 conturi SP care minusati impreuna cu..stii tu cine :slap2

O data m-a intrebat Dmx,cine sunt cei care sunt dusmanii mei si care imi vor raul:TU ESTI ALA!!!! Alti dusmani NU AM! :rax2

Tu ai dat voturi la: cel mai bun normal,cea mai ,cea mai etc de pe toate conturile tale,inclusiv avop,deltones,Sf parinte Sf Pipilica,plus alte conturi SP. PENTRU CA NU VROIAI SA CASTIGE Deliapisi cu 150 conturi FACUTE DE 2 LUNI INCOACE SI inca mai apar conturi 0 in fiecare zi asa dupa..ploaie.. :slap2.Verificati cu toti sa vedeti voturile la toate categoriile cu atatea clone fantoma cu 0 postari,.Intra direct sa voteze si apoi ii mai vedeti la ANul la voturi sau la alegeri :laugh2

Ps: inca m-ai am PM.UL de la tine de la SF Pipilica in care ziceai ca: sa nu castige "aia deliapisi" ca are conturi clone.

Apoi ...ai prins dusmanie pe mine gratuit ca nu am luat masuri sa o intrec la voturi.Cine a fost la mine stiu eu la ce sunt sau nu sunt buna :laugh2Nu am nevoie de voturi sa fim seriosi.Fiecare stiu acum cum merge treaba deja :rax2

PS:Pisicuts la anul "2018" daca nu DAI FALIMENT..sa o pui doar pe delipisi ca stim cine va fii castigatoarea la toate voturile :laugh2

Ai amenintat AVOP aka Deltones unii useri foarte ok , la altii le-ai propus sa ma voteze neaparat.Sunt multi si iti pot confirma desii pe unii i-ai banat ca sa le inchizi gura :slap2 .Altii mi-au dat PM,in care imi ziceau ca am un"admirator secret " care le-ai dat PM sa ma voteze..M-am mirat fiind vorba despre tine ,pentru ca si lor le-am zis:Nu stiu cine e Sf Pipilica nu am avut nicio treaba sau un like ceva la vreo postare de-a lui. :rax2

Unde erai SF Pipilica aka avop..aka Deltones SP(pana azi-noapte cand ti-a expirat) cand intreba DMX de minusuri Cine e prostul aka pestele care DA mii de minsuri???. AVOP in persoana este :pope

Uitati-va la punctele lui Avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 SP la numar ca sa-si dea singur puncte.Si tu mai razi de miky? HOTII STRIGA HOTII :laugh2

Dovada de la unu din userii care au primit PM de la acest Parinte/ DELTONES / AVOP

-Tu.I-ai bagat in cap ,lui Dmx minciuni in PM ca eu ma ascund in spatele tuturor conturilor cu minusat,dar de fapt tu erai idiotul """CARE MINUSA TOTI USERII CU RECENZII""". AI ARUNCAT VINA PE MINE aiurea

Cum dracu acest Deltones ii dadea puncte cu + la toate postarile doar LUI AVOP?.Uitati-va la punctele lui avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 la numar ca sa-si dea singur puncte!

Unde vota avop,vota si deltones APOI isi dadeau intre aceste conturi cu + ...Nu te-a dus capul este? :slap2

Dovada de la 1 din userii care au primit PM de la acest Parinte/ DELTONES / AVOP

Discutie pe PM intre mine Andrea si un user x,nu dau nume: :no2

PM Andreea -Acum 1 sapt mi-ai spus ca:Pipilica aka avop..te-a amenintat ca:daca nu dai voturi ,iti da minusuri de pe conturile lui

Pm user x:Nu, mi-a spus doar sa-ti dau voturi de pe toate conturile mele dar cum nu-l aveam decat pe cel de pe care scriam atunci si votasem deja i-am spus ca nu pot pentru ca nici alte conturi nu mai am, iar el(Pipilica) s-a supărat rau la faza asta.SI..Au inceput sute de minusuri de pe niste conturi ale lui.. dar nu m-a interesat acest aspect..

PM EU :Zi-mi de pe ce conturi ai primit - din partea lui pipilica?

PM user 1:Am primit minusuri doar de la avpop "cateva sute de minusuri"

ALTE DOVEZI:

Alt user 2 "Discutie PM acum 2 zile": Intre mine Andreea si userul z :Andreea vezi te rog tot ce discutam noi sa ramana intre noi.Da, pipilica aka avop aka phorttos aka arramis m-a rugat sa-i imprumut contul/conturi ca sa-i dea minsuri lui Miky

Alte dovezi:

Discutie doar el userul 3 mi-a lasat acest Mesaj catre mine :rax2

"""""""Pe tine Andreea te-au bagat in toata cearta asta cu conturile SP jegul acela Pipilica aka avop "Deltones" care ii cara puncte cu + doar lui AVOP,dar cu - catre DMX. Avop care a lansat barfa prin Pm-uri despre tine inca de anul trecut si care minte si imbarliga pe toata lumea (unul mintit fiind si DMX-ul care probabil si-a dat seama ca vinovatul este chiar Parintele(Asa zis prietenul lui)

IA SI sterge cum ai facut pana acum: avop ,deltrones sau ce alte conturi mai ai(Tu stii)

Postarea lui justlove dc ai sterso ? Cand just i-a adresat o intrebare lui "Avop" si la 2 pagini distanta te-ai incurcat in conturi si i-ai zis de pe contul cu Deltrones: "Lasa TONUL MAI MIC" .DAR AI STERS REPEDE. Si apoi din cer au aparut minusarii la adresa lui Justlove fix..aseara

Pei ce fel de om esti tu ?Pana si animalele mele de companie au suflet..tu esti nimic pe langa pisicile mele :laugh2

HAIII,sa curga punctilii cu -,baneaza-ma ce mai stai?Baneaza-ne pe TOTI..Stergi postarile in care te dai de gol

Daca erai destept ma lasai in pace,dar ce ti-ai zis..Andreea e proasta nu vede/nu aude .Teapa :laugh2

Mai are: laureline, harleyqueen, miky 77...tot conturile sandilauluiðŸ˜ðŸ˜
  • Like 7
  • Minus 11
Postat

Mai are: laureline, harleyqueen, miky 77...tot conturile sandilaului

SI cu tine acuma,chiar vroiai sa pun toate dovezile din prima?

Daca nu sunt banata de Avop si de gasca lui cu 30-40SP..uri sa-mi inchida gurita :laugh2 :laugh2

• Like 12
  • Minus 25
Postat

SI cu tine acuma,chiar vroiai sa pun toate dovezile din prima?

Daca nu sunt banata de Avop si de gasca lui cu 30-40SP..uri sa-mi inchida gurita :laugh2 :laugh2

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘€ðŸ‘€
  • Like 5
  • Minus 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ati incurcat oalele...muschetarii sunt ai lui Miky77.

Daca veniti cu informatii, nu prezentati minciuni.

Am zis astea cu riscul sa imi mai iau iar minusuri.

Acum 2 ore m-ati minusat de 2000 pct cacatilor.

post-248117-0-22015400-1511880907_thumb.png

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Urmand  METODA SANTAJUL deja s-a ajuns prea departe  :slap2

Prima a fost Roberta2016  (la sfarsitul anului trecut)

Dupa care a fost DELIAPISI  (bombardata de acelasi idiot , care pana la urma a cazut in plasa si a cedat  , numai ea ne poate povesti ce si cum )

Dupa care Bettyblue pe care au bombardat-o si hartuit-o zilnic 

A urmat andreea rebeca  , ca nespalatul asta santajist trebuia sa mai stoarca niste bani , ascuns toata ziua din spatele calculatorului

Cine va urma ? :hmmm

Sa fie JUSTLOVE care si-a dat si ea seama de anumite magarii care se petrec in ultima perioada  !? :350x

Luati aminte ca nu este o gluma !!! 

• Like 4
  • Minus 7
Vizitator
Postat

Miky tu si clica ta de infractori dovediti sa fugiti in munti ca vin peste voi.

post-248117-0-10404000-1511881191_thumb.png

post-248117-0-56767500-1511881197_thumb.png

post-248117-0-19176300-1511881207_thumb.png

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Ai 

https://media1.tenor.com/images/19c262738facaba5fd26de01272c01eb/tenor.gif?itemid=3554982

• Like 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Prima a fot Roberta2016  (la sfarsitul anului trecut)

Dupa care a fost DELIAPISI  (bombardata de acelasi idiot , care pana la urma a cazut in plasa si a cedat  , numai ea ne poate povesti ce si cum )

A urmat andreea rebeca  , ca nespalatul asta santajist trebuia sa mai stoarca niste bani , ascuns toata ziua din spatele calculatorului

Sa fie JUSTLOVE care si-a dat si ea seama de anumite magarii care se petrec in ultima perioada  !? :350x

am vazut si vad multe,si mai mult ca sigur o vazut si altii... 

• Like 8
  • Minus 11
Postat

Ati incurcat oalele...muschetarii sunt ai lui Miky77.

Daca veniti cu informatii, nu prezentati minciuni.

Am zis astea cu riscul sa imi mai iau iar minusuri.

Acum 2 ore m-ati minusat de 2000 pct cacatilor.

attachicon.gifnesimtiti.png

pe aceste conturi a imprumutat pipilica,ce vrei sa recunoasca Pipilica tot ce spun eu acum? Nu e asa de prost.

TI-am pus voturile,ti-am pus dovezi,ti-am pus conversatii de la clienti inainte sa fie BANATI,CE VREI MAI MULT???

SUNT foarte multe conturi care dau minusuri,miky cu ale lui care or fii..Pipilica dadea de pe deltronesc - la greu dar+doar la postarile lui Avop.

Intra draga pe profilul lui Avop sa vezi de la cine are plusuri..

SUNT multe sp-uri dar sunt 2-3 care au parolele.SE stiu ei care cum sunt :laugh2

• Like 11
  • Minus 25
Postat

Sa te crucesti, nu alta.

Eu nu inteleg ceva.Adica @miki si @pipilica, cei mai tembeli useri din spatiul virtual romanesc, sunt banuiti a fi in spatele acestor machiavellisme?

Ai de :) mea, ce paradox!

@Prostitution, bre pipilica, cum naiba postezi de pe 100 de conturi?

• Like 1
Vizitator
Postat

@Prostitution, bre pipilica, cum naiba postezi de pe 100 de conturi?

Pentru ca nu suntem una si aceasi persoana  :laugh2

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Pentru ca nu suntem una si aceasi persoana :laugh2

Deci afirmi ca Pipilica nu este singurul user obsedat de curve si Miki, puncte negative de reputatie si care a primit sute de puncte de reputatie pe postari la fazan.

Sunteti brothers from another mother.

Vai de viata voastra.

Vizitator
Postat

Deci afirmi ca Pipilica nu este singurul user obsedat de curve si Miki, puncte negative de reputatie si care a primit sute de puncte de reputatie pe postari la fazan.

Sunteti brothers from another mother.

Vai de viata voastra.

Nu boss, nu ai nimerit

Sa imi spui si mie ce negri ai prins prin canale....alea din Amsterdam/Utrich ..sau nu te mai primesc nici aia la masa ?

• Like 6
  • Minus 4
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Prima a fot Roberta2016  (la sfarsitul anului trecut)

http://nimfomane.com/forum/topic/102851-demascati-l-pe-pipilica/

cine a fost si este el, ce scopuri are

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Ai un tupeu fantastic Avop-deltrones- nesimtituleDE CE?Tipi in gura mare ca ,miky da minusuri de pe conturi SP? Dar TU DE CE NU NE EXPLICI TUTUROR CUM "imprumutai conturi de la  x,Y SI..Z conturi SP sa banezi lumea in nestire,de pe conturile lui miky,si alti"mici prietenasi" pe care ii rogi sa-ti dea parola de pe  conturi SP sa minusezi pe toti,inclusiv pe Miky. Sunt peste 50 conturi  SP care minusati  impreuna cu..stii tu cine :slap2 O data m-a intrebat Dmx,cine sunt cei care sunt dusmanii mei si care imi vor raul:TU ESTI ALA!!!! Alti dusmani NU AM! :rax2 Tu ai dat voturi la: cel mai bun normal,cea mai ,cea mai  etc  de pe toate conturile tale,inclusiv avop,deltones,Sf parinte Sf Pipilica,plus alte conturi SP.  PENTRU CA NU VROIAI SA CASTIGE Deliapisi cu  150 conturi FACUTE DE 2 LUNI INCOACE SI inca mai apar conturi 0 in fiecare zi asa dupa..ploaie.. :slap2.Verificati cu toti sa vedeti voturile la toate categoriile cu atatea clone fantoma cu 0 postari,.Intra direct sa voteze si apoi ii mai vedeti la ANul la voturi sau la alegeri :laugh2  Ps: inca m-ai am PM.UL de la tine de la SF Pipilica  in care ziceai ca: sa nu castige "aia  deliapisi" ca are conturi clone.

Apoi ...ai prins dusmanie pe mine  gratuit ca nu am luat masuri sa o intrec la voturi.Cine a fost la mine stiu eu la ce sunt sau nu sunt buna :laugh2Nu am nevoie de voturi sa fim seriosi.Fiecare stiu  acum cum merge treaba deja :rax2 PS:Pisicuts la anul "2018"  daca nu DAI  FALIMENT..sa o pui doar pe delipisi ca stim cine va fii castigatoarea la toate voturile :laugh2Ai amenintat AVOP aka Deltones unii useri foarte ok , la altii le-ai propus sa ma voteze neaparat.Sunt multi si iti pot confirma desii pe unii i-ai banat ca sa le inchizi gura :slap2 .Altii mi-au dat PM,in care imi ziceau ca am un"admirator secret " care le-ai dat PM sa ma voteze..M-am mirat fiind vorba despre tine ,pentru ca si lor le-am zis:Nu stiu cine e Sf Pipilica nu am avut nicio treaba sau un like ceva la vreo postare de-a lui. :rax2  Unde erai  SF Pipilica aka avop..aka Deltones  SP(pana azi-noapte cand ti-a expirat) cand intreba DMX  de minusuri Cine e prostul aka pestele care DA mii de minsuri???.  AVOP in persoana este :pope Uitati-va la punctele lui Avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 SP la numar ca sa-si dea singur puncte.Si tu mai razi de miky? HOTII STRIGA HOTII :laugh2Dovada de la unu din userii care au primit PM de la acest Parinte/  DELTONES / AVOP

-Tu.I-ai bagat in cap ,lui Dmx minciuni in PM ca eu ma ascund in spatele tuturor conturilor cu minusat,dar de fapt tu erai idiotul  """CARE MINUSA TOTI USERII CU RECENZII""". AI ARUNCAT VINA PE MINE aiurea

Cum dracu acest Deltones ii dadea puncte cu + la toate postarile  doar LUI  AVOP?.Uitati-va la punctele lui avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 la numar ca sa-si dea singur puncte!Unde vota avop,vota si deltones APOI isi dadeau intre aceste conturi cu +  ...Nu te-a dus capul este? :slap2  

Dovada de la 1 din userii care au primit PM de la acest Parinte/  DELTONES / AVOPDiscutie pe PM intre  mine Andrea si un user x,nu dau nume: :no2 PM Andreea -Acum 1 sapt mi-ai spus ca:Pipilica aka avop..te-a amenintat ca:daca nu dai voturi ,iti da minusuri de pe conturile lui

Pm user x:Nu, mi-a spus doar sa-ti dau voturi de pe toate conturile mele dar cum nu-l aveam decat pe cel de pe care scriam atunci si votasem deja i-am spus ca nu pot pentru ca nici alte conturi nu mai am, iar el(Pipilica) s-a supărat rau la faza asta.SI..Au inceput sute de minusuri de pe niste conturi ale lui.. dar nu m-a interesat acest aspect.. PM EU :Zi-mi de pe ce conturi ai primit - din partea lui pipilica? PM user 1:Am primit minusuri doar de la avpop "cateva sute de minusuri"

ALTE DOVEZI:

Alt user  2 "Discutie  PM acum 2 zile": Intre mine Andreea si userul z :Andreea vezi te rog tot ce discutam noi sa ramana intre noi.Da, pipilica aka avop aka phorttos aka arramis   m-a rugat  sa-i imprumut contul/conturi  ca sa-i dea minsuri lui Miky   Alte dovezi:

Discutie doar el userul  3 mi-a lasat acest Mesaj catre mine :rax2 """""""Pe tine Andreea te-au bagat in toata cearta  asta cu conturile SP jegul acela  Pipilica aka avop "Deltones" care ii cara puncte cu + doar lui  AVOP,dar cu - catre DMX. Avop care a lansat barfa prin Pm-uri despre tine inca de anul trecut si care minte si imbarliga pe toata lumea (unul mintit fiind si DMX-ul care probabil si-a dat seama ca vinovatul este chiar Parintele(Asa zis prietenul lui)   IA SI sterge cum ai facut pana acum: avop ,deltrones sau ce alte conturi mai ai(Tu stii)Postarea lui justlove dc ai sterso ? Cand just  i-a adresat  o intrebare lui "Avop" si la 2 pagini distanta te-ai incurcat in conturi si i-ai zis de pe contul cu  Deltrones: "Lasa TONUL MAI MIC" .DAR AI STERS REPEDE. Si apoi din cer au aparut minusarii la adresa lui Justlove fix..aseara  Pei ce fel de om esti tu ?Pana si animalele mele de companie au suflet..tu esti nimic pe langa pisicile mele :laugh2  HAIII,sa curga punctilii cu -,baneaza-ma ce mai stai?Baneaza-ne pe TOTI..Stergi postarile in care te dai de golDaca erai destept ma lasai in pace,dar ce ti-ai zis..Andreea e proasta nu vede/nu aude .Teapa :laugh2

Iubire tu ai conturi Sp ?

Vizitator
Postat

La anu' sa ma votați toți pe mine la concurs , sa nu mai existe bănuieli =)) răzbunați-va pe mine =))

• Like 43
Vizitator gvbolovan
Postat

La anu' sa ma votați toți pe mine la concurs , sa nu mai existe bănuieli =)) răzbunați-va pe mine =))

O sa ma razbun! Pana raman fara pic de ura in mine  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

O sa ma razbun! Pana raman fara pic de ura in mine  :laugh2  :laugh2

Vezi ca in câteva zile vin in TM ,fără caterinca :*

• Like 40
Vizitator gvbolovan
Postat

:X

Am banii pregatiti... Pregatesc si armele :) Poti deja sa ma programezi la prima ora ca de obicei :)

:hug1  :kiss3

Vizitator
Postat

:X

Am banii pregatiti... Pregatesc si armele :) Poti deja sa ma programezi la prima ora ca de obicei :)

:hug1  :kiss3

Puup :* :*

Asta -i topic de certuri și noi facem programări :)))

• Like 40
Vizitator gvbolovan
Postat

Puup :* :*

Asta -i topic de certuri și noi facem programări :)))

Rautatea poate fi invinsa prin dragoste  :laugh2  :laugh2  :blushing2  De oameni...

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Să treci pe la Vâlcea să bem o cafea. O vreau si pe Lory să aud povestea voastră! Să fiti sincere amândouă că eu nu pot să fiu mintita...cu cât minte omul mai mult, cu atat aflu adevarul mai iute.

PS. Discută cu asa zisa Innes întâi...

Vizitator
Postat

Mai bine tac ca in perioada asta nu stau prea bine cu nervii .

• Like 39

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...