miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2017 Iti repet ce iti cer :Pune postarea mea in care eu te injur de mama.Eu nu am insultat nici un user de mama.Nici pe muissst care m-a insultat in felul asta.asta e una Mikyputa de doi bani , nu ne-am tras de bracinari !Nu mai face pe tinerelul ca nu tine...La minte esti imatur , comportament de golanas.Ce boschetari vezi tu pe aici , tembel cu halucinatii ?Boschetar esti tu si familia ta , cretin care injura fara motiv !Jigodie ordinara , mars in haznaua din care ai iesit ! ...ca mai exista una ...NESIMTITULE libidinos 4 11
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 29, 2017 Ba oligofrenule . raspunde concis la ce te-am intrebat ...te cheama cumva AVPOP ...initialele numelui intreg al lui BUBUTZ ? Iar introduci diversiuni si pe altii in magariile tale ? :)Ba tampitule,doar taranii prosti ca tine isi fac nick cu initialele numelui sau numele Miky (mihai) si anul nasterii.Ai-de mamicuta ta 25 9
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Miky de ce faci magarii din astea ? ma refer sa o bagi pe Andreea Rebeka in toata mizeria asta ?!Asa de tare ai suferit cand si-a batut joc de tine Avpop ?Iti facusi timp sa cauti postari in care te am minusat?😠4 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 asta e una ...ca mai exista una ...NESIMTITULE libidinosDaca nu ai ce face du-te si spala-ti veceul !Zile intregi m-ai insultat si te-ai bucurat ca un zevzec , asta este ceea ce meriti !Te comporti ca un mahalagiu , aia primesti.Mai cauta , listeaza-le si bagati-le undeva !Tembel de mucava ! 1 1
marta m Reputație: -4591 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Noiembrie 29, 2017 miky77 Postat Ieri, 15:22Ce trolling de "calitate" . I-ati facut si lu' Marta o clona ? Originalhttp://nimfomane.com...237645-marta m/marta m Copiehttp://nimfomane.com...50308-marta m/PISATULAVPOP MINUSEAZA CU CLONA PE CARE MI-A FACUT-O 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2017 Daca nu ai ce face du-te si spala-ti veceul !Zile intregi m-ai insultat si te-ai bucurat ca un zevzec , asta este ceea ce meriti !Te comporti ca un mahalagiu , aia primesti.Mai cauta , listeaza-le si bagati-le undeva !Tembel de mucava ! M-am legat de tine , dar nu de familie ta , libidinosule Iar cand m-am legat initial am stiut exact de ce (ca tot tu ai sarit sa ma injuri primul si m-ai provocat , nu eu) , dar la cat esti de zbanghiu nu mai ai nici tinere de minte . Astept poza cu uro... :) 3 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 miky77 Postat Ieri, 15:22Ce trolling de "calitate" . I-ati facut si lu' Marta o clona ? Originalhttp://nimfomane.com...237645-marta m/marta m Copiehttp://nimfomane.com...50308-marta m/PISATULAVPOP MINUSEAZA CU CLONA PE CARE MI-A FACUT-O Vezi ca Miky rade de tine.Asa de naiva poti fi ? :slap2 La doar 40 de minute de cand s-a facut contul a postat grozavia lui...la modul "mami nu stiu cine mi-a varsat laptele in chiuveta". Gandeste oleaca inainte sa te faci de cacat. 6 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2017 Ba tampitule,doar taranii prosti ca tine isi fac nick cu initialele numelui sau numele Miky (mihai) si anul nasterii.Ai-de mamicuta ta Nu toti sunt lichele mincinoase , ca tine si folosesc conturile altora cu initialele numelui acestora :no2 1 11
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2017 Vezi ca Miky rade de tine.Asa de naiva poti fi ? :slap2 La doar 40 de minute de cand s-a facut contul a postat grozavia lui...la modul "mami nu stiu cine mi-a varsat laptele in chiuveta". Gandeste oleaca inainte sa te faci de cacat. aport smardoi de 2 bani! 6 10
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 29, 2017 aport smardoi de 2 bani!Ai venit iar cu scandal,ca n-am inteles?? 25 7
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2017 Ai venit iar cu scandal,ca n-am inteles??da , tu nu imbarligi?suge pula bine sau de ce ai raspuns in locu lui? :laugh2 6 10
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2017 Vezi ca Miky rade de tine.Asa de naiva poti fi ? :slap2 La doar 40 de minute de cand s-a facut contul a postat grozavia lui...la modul "mami nu stiu cine mi-a varsat laptele in chiuveta". Gandeste oleaca inainte sa te faci de cacat. Ba TANASE , coaie rase , ti-am dat punct ca m-ai facut sa rad cu fraza aceea , nu de alta . Simte-te bine , ca un troller adevarat Este ca Miky 77 (clona mea ) a facut-o Marta ? Ieri sau alaltaieri a fost ultimul lui zvac la imprastiat puncte de reputatie , ca i-a expirat verdeata :no2 1 11
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2017 de ce ai raspuns in locu lui? :laugh2De ce crezi ? A incurcat "enoriasul" :) 1 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Ba TANASE , coaie rase , ti-am dat punct ca m-ai facut sa rad cu fraza aceea , nu de lata . Simte-te bine , ca un troller adevarat Este ca Miky 77 (clona mea ) a facut-o Marta ? Ieri sau alaltaieri a fost ultimul lui zvac la imprastiat puncte de reputatie , ca i-a expirat verdeata :no2 Gruparea voastra de infractori a facut grozavaia.Nici nu era contul bine facut si ai postat de el...hai ca esti prost si nu mai stii pe unde sa scoti camasa :))))
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2017 Gruparea voastra de infractori a facut grozavaia.Nici nu era contul bine facut si ai postat de el...hai ca esti prost si nu mai stii pe unde sa scoti camasa :))))a voasta NU MAI INDUCE LUMEA IN EROARE! 6 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 a voasta NU MAI INDUCE LUMEA IN EROARE!Cu ce sustii asta ? astept dovezi ...sau sunt doar vorbe in vant ?
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 29, 2017 da , tu nu imbarligi?suge pula bine sau de ce ai raspuns in locu lui? :laugh2Te-am intrebat doar daca ai chef de scandal.Cat despre supt pula,e jenat sa spuna asta tocmai o prostituta care a supt mii. 25 7
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 29, 2017 si ma si minusam singur , cu 500 pa minut , este ? Iar lui Popa Prostul ii dadeam cu plus ca sa-i promovez prostia :no2 hai ca te inveti cu citarile si nu e bine ...noi suntem din "grupari" diferite si nu ar trebui sa interactionezi prea mult cu voi , parerea mea :) 4 11
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2017 Te-am intrebat doar daca ai chef de scandal.Cat despre supt pula,e jenat sa spuna asta tocmai o prostituta care a supt mii.io am renoscut si ieri ca o sug, tu de ce nu recunosti ca o sugi?TU DE CE NU RECUNOSTI CA INDUCI LUMEA IN EROARE , tu cu cativa lingai? 5 10
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Cu ce sustii asta ? astept dovezi ...sau sunt doar vorbe in vant ?Tu vorbesti de dovezi?Inca le asteptðŸ˜ðŸ˜ 6 11
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 29, 2017 si ma si minusam singur , cu 500 pa minut , este ? Iar lui Popa Prostul ii dadeam cu plus ca sa-i promovez prostia :no2 hai ca te inveti cu citarile si nu e bine ...noi suntem din "grupari" diferite si nu ar trebui sa interactionezi prea mult cu noi , parerea mea :)Iar lacrimezi dupa cele 45 mii de punctisoare. :laugh2 25 7
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 29, 2017 io am renoscut si ieri ca o sug, tu de ce nu recunosti ca o sugi?TU DE CE NU RECUNOSTI CA INDUCI LUMEA IN EROARE , tu cu cativa lingai?Mamaie,lasa site-ul si du infectia aia de pizda la crematoriu,pardon,la Derato-venerice 25 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Iar lacrimezi dupa cele 45 mii de punctisoare. :laugh2A avut diliul 145.000 pct reputatie..asta nu e deloc suspect...deloc 5 1
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2017 Mamaie,lasa site-ul si du infectia aia de pizda la crematoriu,pardon,la Derato-venericepopo roaga.te sa iti vina mintea la cap INFECTULE!scoate dracu poza de la avatar ca nu esti ce vrei sa pari. 7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 popo roaga.te sa iti vina mintea la cap INFECTULE!scoate dracu poza de la avatar ca nu esti ce vrei sa pari. Tu mai bine nu m-ai trata userii forumului cu curul !!!AI inceput cu jignirile la adresa multor useri.Dute la Miky sa te consoleze :rax2 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum