justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 29, 2017 Tu mai bine nu m-ai trata userii forumului cu curul !!!AI inceput cu jignirile la adresa multor useri.Dute la Miky sa te consoleze :rax2nu il cunosc, poti merge tu daca vreiva tratez pe toti dupa cum meritati, io nu curat oua la nimeni , dupa cum vezi nu ”sare” nimeni in ”apararea” mea ( NICI NU VREAU), ma descurc singura . nu am nevoie ca tine/VOI de grupulete. 4 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 nu il cunosc, poti merge tu daca vreiva tratez pe toti dupa cum meritati, io nu curat oua la nimeni , dupa cum vezi nu ”sare” nimeni in ”apararea” mea ( NICI NU VREAU), ma descurc singura . nu am nevoie ca tine/VOI de grupulete. Cucoana ai probleme., dar nu vreau sa imi dai explicatii pentru actiunile tale complet necontrolate. 5 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 29, 2017 primele 5 topice sunt despre banare/minusuri samd. sunt 8 in primele 10.eu cred ca mai trebuie deschise inca vreo 3-4. sa fie bine ca sa nu fie rau... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 primele 5 topice sunt despre banare/minusuri samd. sunt 8 in primele 10.eu cred ca mai trebuie deschise inca vreo 3-4. sa fie bine ca sa nu fie rau... Da..eventual cu restul celor care nu au fost banati..just in case. 6 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Ideea este ca Rebeca lasa sa se intelega ca in acele PM-uri secrete esti si tu.Probabil in speranta ca voi intra iar intr-un conflict cu tine.Ghinion,nu pun botul la fumigenele ei.Am încheiat orice conflict cu tine de 2-3 săptămâni. Pana la urma micile tale jigniri nu se compara cu măgăriile pe care le fac astea.Ferească Dumnezeu , eu numai timp sa îmi fac alte conturi și să le și colorez și să-i dau și pm ei =)) eu nu am timp nici pentru mine dar pentru asta =))Îți dai seama ca eu nu pun botul la vrăjeala D-asta , și la nici un fel de vrăjeala , puțin îmi pasa ce crede și ce zice lumea despre mine :) 36 1
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 30, 2017 Andreea daca tot ai facut topicul asta nu ne spui afilierea ta la conturi sp ?Sa zicem gen:- baiatul cu shaorma- pisoiul salbatic.Vad ca pretinzi ca ai "cohones".AContul pisoiul salbatic a banat aici (fapt recunosc pe alt topic).De minusat nu mai vorbesc..am vazut dovezi clare la 4 membri. Membrii forumului nu mai accepta minciuni si bombite ieftine.Mersi iubita si te pupa sefu' 1 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Noiembrie 30, 2017 Mamaie,lasa site-ul si du infectia aia de pizda la crematoriu,pardon,la Derato-venerice Suge-ne lindicul mai usor, ca ne doare, limbist si muist innascut ! Mai scoate capul dintre floci, sa respiri, nu sta numai cu botul lipit de pizdele noastre, ca ne iriti, LIPITOARE ! 2 4
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Noiembrie 30, 2017 Andreea daca tot ai facut topicul asta nu ne spui afilierea ta la conturi sp ?Sa zicem gen:- baiatul cu shaorma- pisoiul salbatic.Vad ca pretinzi ca ai "cohones".AContul pisoiul salbatic a banat aici (fapt recunosc pe alt topic).De minusat nu mai vorbesc..am vazut dovezi clare la 4 membri. Membrii forumului nu mai accepta minciuni si bombite ieftine.Mersi iubita si te pupa sefu'mai baiatule tu nu stai bine in banca ta?cauti atentie? am explicat clar motivul vizitei mele pe aici si de ce am minusat ,vezi ca nu-mi place limbajul tau, cum vorbesti cu femeile, la urmatoarea abatere minus scrie pe tine 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 mai baiatule tu nu stai bine in banca ta?cauti atentie? am explicat clar motivul vizitei mele pe aici si de ce am minusat ,vezi ca nu-mi place limbajul tau, cum vorbesti cu femeile, la urmatoarea abatere minus scrie pe tine Nu te-ai potolit lingaule ? sclav esuat ce esti :laugh2Nu mai ameninta si ai grija de Andreea cacat cu ochi ce esti.
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 3, 2017 Ai un tupeu fantastic Avop-deltrones- nesimtitule DE CE? Tipi in gura mare ca ,miky da minusuri de pe conturi SP? Dar TU DE CE NU NE EXPLICI TUTUROR CUM "imprumutai conturi de la x,Y SI..Z conturi SP sa banezi lumea in nestire,de pe conturile lui miky,si alti"mici prietenasi" pe care ii rogi sa-ti dea parola de pe conturi SP sa minusezi pe toti,inclusiv pe Miky. Sunt peste 50 conturi SP care minusati impreuna cu..stii tu cine :slap2 O data m-a intrebat Dmx,cine sunt cei care sunt dusmanii mei si care imi vor raul:TU ESTI ALA!!!! Alti dusmani NU AM! :rax2 Tu ai dat voturi la: cel mai bun normal,cea mai ,cea mai etc de pe toate conturile tale,inclusiv avop,deltones,Sf parinte Sf Pipilica,plus alte conturi SP. PENTRU CA NU VROIAI SA CASTIGE Deliapisi cu 150 conturi FACUTE DE 2 LUNI INCOACE SI inca mai apar conturi 0 in fiecare zi asa dupa..ploaie.. :slap2.Verificati cu toti sa vedeti voturile la toate categoriile cu atatea clone fantoma cu 0 postari,.Intra direct sa voteze si apoi ii mai vedeti la ANul la voturi sau la alegeri :laugh2 Ps: inca m-ai am PM.UL de la tine de la SF Pipilica in care ziceai ca: sa nu castige "aia deliapisi" ca are conturi clone. Apoi ...ai prins dusmanie pe mine gratuit ca nu am luat masuri sa o intrec la voturi.Cine a fost la mine stiu eu la ce sunt sau nu sunt buna :laugh2Nu am nevoie de voturi sa fim seriosi.Fiecare stiu acum cum merge treaba deja :rax2 PS:Pisicuts la anul "2018" daca nu DAI FALIMENT..sa o pui doar pe delipisi ca stim cine va fii castigatoarea la toate voturile :laugh2Ai amenintat AVOP aka Deltones unii useri foarte ok , la altii le-ai propus sa ma voteze neaparat.Sunt multi si iti pot confirma desii pe unii i-ai banat ca sa le inchizi gura :slap2 .Altii mi-au dat PM,in care imi ziceau ca am un"admirator secret " care le-ai dat PM sa ma voteze..M-am mirat fiind vorba despre tine ,pentru ca si lor le-am zis:Nu stiu cine e Sf Pipilica nu am avut nicio treaba sau un like ceva la vreo postare de-a lui. :rax2 Unde erai SF Pipilica aka avop..aka Deltones SP(pana azi-noapte cand ti-a expirat) cand intreba DMX de minusuri Cine e prostul aka pestele care DA mii de minsuri???. AVOP in persoana este :pope Uitati-va la punctele lui Avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 SP la numar ca sa-si dea singur puncte.Si tu mai razi de miky? HOTII STRIGA HOTII :laugh2 Dovada de la unu din userii care au primit PM de la acest Parinte/ DELTONES / AVOP -Tu.I-ai bagat in cap ,lui Dmx minciuni in PM ca eu ma ascund in spatele tuturor conturilor cu minusat,dar de fapt tu erai idiotul """CARE MINUSA TOTI USERII CU RECENZII""". AI ARUNCAT VINA PE MINE aiurea Cum dracu acest Deltones ii dadea puncte cu + la toate postarile doar LUI AVOP?.Uitati-va la punctele lui avop cu plusuri de la Deltones si alte conturi peste 10 -15 la numar ca sa-si dea singur puncte! Unde vota avop,vota si deltones APOI isi dadeau intre aceste conturi cu + ...Nu te-a dus capul este? :slap2 Dovada de la 1 din userii care au primit PM de la acest Parinte/ DELTONES / AVOPDiscutie pe PM intre mine Andrea si un user x,nu dau nume: :no2 PM Andreea -Acum 1 sapt mi-ai spus ca:Pipilica aka avop..te-a amenintat ca:daca nu dai voturi ,iti da minusuri de pe conturile luiPm user x:Nu, mi-a spus doar sa-ti dau voturi de pe toate conturile mele dar cum nu-l aveam decat pe cel de pe care scriam atunci si votasem deja i-am spus ca nu pot pentru ca nici alte conturi nu mai am, iar el(Pipilica) s-a supărat rau la faza asta.SI..Au inceput sute de minusuri de pe niste conturi ale lui.. dar nu m-a interesat acest aspect.. PM EU :Zi-mi de pe ce conturi ai primit - din partea lui pipilica? PM user 1:Am primit minusuri doar de la avpop "cateva sute de minusuri" ALTE DOVEZI: Alt user 2 "Discutie PM acum 2 zile": Intre mine Andreea si userul z :Andreea vezi te rog tot ce discutam noi sa ramana intre noi.Da, pipilica aka avop aka phorttos aka arramis m-a rugat sa-i imprumut contul/conturi ca sa-i dea minsuri lui Miky Alte dovezi: Discutie doar el userul 3 mi-a lasat acest Mesaj catre mine :rax2 """""""Pe tine Andreea te-au bagat in toata cearta asta cu conturile SP jegul acela Pipilica aka avop "Deltones" care ii cara puncte cu + doar lui AVOP,dar cu - catre DMX. Avop care a lansat barfa prin Pm-uri despre tine inca de anul trecut si care minte si imbarliga pe toata lumea (unul mintit fiind si DMX-ul care probabil si-a dat seama ca vinovatul este chiar Parintele(Asa zis prietenul lui) IA SI sterge cum ai facut pana acum: avop ,deltrones sau ce alte conturi mai ai(Tu stii) Postarea lui justlove dc ai sterso ? Cand just i-a adresat o intrebare lui "Avop" si la 2 pagini distanta te-ai incurcat in conturi si i-ai zis de pe contul cu Deltrones: "Lasa TONUL MAI MIC" .DAR AI STERS REPEDE. Si apoi din cer au aparut minusarii la adresa lui Justlove fix..aseara Pei ce fel de om esti tu ?Pana si animalele mele de companie au suflet..tu esti nimic pe langa pisicile mele :laugh2 HAIII,sa curga punctilii cu -,baneaza-ma ce mai stai?Baneaza-ne pe TOTI..Stergi postarile in care te dai de gol Daca erai destept ma lasai in pace,dar ce ti-ai zis..Andreea e proasta nu vede/nu aude .Teapa :laugh2 Nu crezi ca ar fi mai corect sa isi ceri scuze si sa ingropi secera ?Sterge topicul asta Andreea !!! 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2017 Nu crezi ca ar fi mai corect sa isi ceri scuze si sa ingropi secera ?Sterge topicul asta Andreea !!!Ca pana la urma tot eu am câștigat și uite ca pisicu nu a dat faliment =)))
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Ca pana la urma tot eu am câștigat și uite ca pisicu nu a dat faliment =))) Felicitari !!!Cine e Rebeka asta ? vad ca se pricepe la vorbit urat :no2 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2017 Felicitari !!!Cine e Rebeka asta ? vad ca se pricepe la vorbit urat :no2Mulțumesc :)Nustiu cine este și puțin îmi pasa :) 34 1
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Mulțumesc :)Nustiu cine este și puțin îmi pasa :) Asa e. O rapandula care vorbeste urat. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 3, 2017 Ce naiba e inghesuiala si caterinca asta de SP-uri ? :slap2 Unele chiar dedublate :no2
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Ce naiba e inghesuiala si caterinca asta de SP-uri ? :slap2 Inghesuiala SP-uri.jpgInghesuiala SP-uri 1.jpg Unele chiar dedublate :no2 Au tabarat sacalii.Cine e minusat in halul asta ? 1
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 3, 2017 Bai nebunilor, care mi-ati facut 3 sau 4 clone ? Cum pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa ! Contul meu original e din 12 noiembrie, restul sunt facute in 29, in 30 noiembrie am vazut 2, care bineinteles nu au postari,sunt facute doar pt a minusa ! Cum la sobolani le expira zilele acestea conturile, au creat clone ca sa dea in cine le sta in gat 4
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Bai nebunilor, care mi-ati facut 3 sau 4 clone ? Cum pisica nu-i acasa soarecii joaca pe masa ! Contul meu original e din 12 noiembrie, restul sunt facute in 29, in 30 noiembrie am vazut 2, care bineinteles nu au postari,sunt facute doar pt a minusa ! Cum la sobolani le expira zilele acestea conturile, au creat clone ca sa dea in cine le sta in gatTu de ce minusezi ? vad ca esti pe lista aia . 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 3, 2017 Au tabarat sacalii.Cine e minusat in halul asta ? Intrebi la misto...nu se vede clar ?
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Intrebi la misto...nu se vede clar ? Unde se vede sus ?A cui e postarea ? a lui Cristiano_29 nu e...ca e cea de jos. 1
deltones Reputație: 406 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Unde se vede sus ?A cui e postarea ? a lui Cristiano_29 nu e...ca e cea de jos.la andreea rebecca . Nu vezi ca are 33 000 din 77 000
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 la andreea rebecca . Nu vezi ca are 33 000 din 77 000Singurul lucru care il stiu despre Rebecca asta este ca vorbeste urat. 1
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 3, 2017 Atentie mare, incepand de azi eu nu voi mai da nici un minus nici la dusmani,restul nu ma priveste,sa stiti ca minusurile nu sunt de la mine ! Mai am 9 zile pe acest cont dupa care din 13 decembrie voi pleca din tara,ce se va intampla dupa nu ma priveste,deci repet aceste conturi clona nu sunt ale mele, azi am vazut si eu, cine le-a facut sa-i fie rusine,de ce permite Pisicuts asa ceva chiar ca nu mai inteleg, se poate trezi oricine cu asa ceva si dupa aia nu mai stii cine a postat sau minusat,titularul sau clona,casa de nebuni, s-a dus de tot credibilitatea acestui forum 5
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Decembrie 3, 2017 Atentie mare, incepand de azi eu nu voi mai da nici un minus nici la dusmani,restul nu ma priveste,sa stiti ca minusurile nu sunt de la mine ! Mai am 9 zile pe acest cont dupa care din 13 decembrie voi pleca din tara,ce se va intampla dupa nu ma priveste,deci repet aceste conturi clona nu sunt ale mele, azi am vazut si eu, cine le-a facut sa-i fie rusine,de ce permite Pisicuts asa ceva chiar ca nu mai inteleg, se poate trezi oricine cu asa ceva si dupa aia nu mai stii cine a postat sau minusat,titularul sau clona,casa de nebuni, s-a dus de tot credibilitatea acestui forumSa-ti fie rusine ca ai minusat. 1
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 3, 2017 Tu de ce minusezi ? vad ca esti pe lista aia .nu , daca te uiti atent sunt cu plus,verde, ce vrei iar restul sunt clone, care nu sunt ale mele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum