Sari la conținut

Celine (Ana) - 0799015761

Vizitator borfas

Postări Recomandate

Postat

Bai.... merci... mie mi s a aplecat după ce am văzut asta :))) nu pot s o mai fut nici moca acum

Nu știu de ce

Ma gândesc numai la Ionut 🤣🤣🤣

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Esti invidios ca Ionut are coaie mai frumoase? :)))))

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Baaa...chiar aia e :)))))

• Like 1
Postat

Sa ma duc la ea sa ii zic "buna, sunt ionut!"? :))

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Buna baieti ! Da , am atetizat cu bine :)) insa Ionut nu ma asteptat :))

• Like 3
Postat

Esti invidios ca Ionut are coaie mai frumoase? :)))))

Sa ma duc la ea sa ii zic "buna, sunt ionut!"? :))

Totul a inceput cu un telefon 89 89 am sunat programat urcat in taxi mers la locatie in zona dacia spre city langa un peco m-am ratacit putin pe scara m-am speriat de un caine ca deh vecinu nu isi baga cainele in casa dar cand a deschis usa am rams placut impresionat de formele fetei ne-am pus la 2 3 tigaruse niste pahare cu apa / suc i-am inmanat 3 milioane pentru o ora din motiv : era ziua mea si doream sa fiu darnic fata practica 150/250 am facut dush si eu si ea si ne apucam de treaba daca igiena permite oralul nepro mi-a facut fata un masaj si sa apucat de oral bun chiar spre f bun incercari de deep hai sa trecem si la normal si se pune fata sa ma lucreze cu spatele la mine ea deasupra m-a futut in jur de 10 minute am schimbat in capra bun pasa strampta dai bine in ea finalizat pe ea apoi mers stat la tigara inca 2 3 paharele cu apa facut dush si actiunea se repeta nu am incercat sa o sarut sau limbi nimic nu sunt un pasionat dar cum o simpteam s-ar putea daca ii place putin de tine sa iasa cu scantei deschisa la minte ai ce sa discuti cu ea : Ca si note un 8.5 per total ! baia nota 15 f frumos aranjata prosopele curate geluri 3 4 feluri ce vrei tu ! Spor

Ms frumos mi-a fost de folos ❤
Postat

Si daca vine alt ionut? Adica eu, imi faci ce ai promis? :)))

Postat

un update ? preturi/servicii ai locatie ?

Strada Adamclisi 5 intre restaurantul Integra si China mall , 150/250, oral ( in functie de igiena poate fi si nep) normal , sarutari corporale . Te astept cu un apel la nr de tf 0736914402

• Like 1
Postat

nu ai luat multe coaie in gura din cate vad (:

Si daca vine alt ionut? Adica eu, imi faci ce ai promis? :)))

Nu ai de unde sa sti pana nu incerci :)

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Mie mi a inchis si pe tel si pe WhatsApp mi a dat block doar pt simplu fapt ca am intrebat cand incepe programul

Reputație: -556
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am jucat în rolul lui Ionuț 😎. A fost o surpriză F F plăcută pt mine ... cu mult peste așteptările mele . Păcat că pleacă din țară în câteva zile 😒....

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Am jucat în rolul lui Ionuț . A fost o surpriză F F plăcută pt mine ... cu mult peste așteptările mele . Păcat că pleacă din țară în câteva zile ....

Mah Dariuse...mah tu tioi ândrăgostit mah !!! :))))))

Poi tu cind ti duşi la futut ni zişi ku lux di amanunt cum o fost. Şi di buni...şi di reli. Acuma noi spus nişi macar treiji di cuvinti di rîndunica aista ???!!!

Nui ka tini !!!

:)

• Like 3

Reputație: -556
Postat

Mah Dariuse...mah tu tioi ândrăgostit mah !!! :))))))

Poi tu cind ti duÅŸi la futut ni ziÅŸi ku lux di amanunt cum o fost. Åži di buni...ÅŸi di reli. Acuma noi spus niÅŸi macar treiji di cuvinti di rîndunica aista ???!!!

Nui ka tini !!!

:)

Scriam dacă era ceva pe genul meu de caterincă ... dar așa ..nu prea am ce să scriu ... Că se trezește vreun prost să zică că’i fac reclamă ...și nu prea e in firea mea...eu sunt mai hater 😂😂😂. .Femeia e fix visul unui “ plătitor†. Loc f mișto și f curat ..ea f îngrijită ..are ceva natural care îți da o stare de bine ..e genul d’aia cu preludiu , masaj , pisiceală .caterincă .. Se fute într’un mare fel ..de zici că ea te-a plătit pe tine 😂😂😂.Dacă ești fan skinny și înalte ..aici e paradis . Nu vezi telefoane ..nu auzi apeluri ...grabă ..țignale care să-ți taie cheful ...ceas....ești doar tu și ea ..atât . Ce să vrei mai mult d’atât ? ..La 300/ h ..â€bani de semințe “ ........ Dariusică..😂😂😂. Cu câte nume m-am prezentat la câte am fost ...îți mai zic vreo 200 .😂
  • Like 5
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...