ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 18, 2017 Ce naiba ...daca ai vazut contul initial deblocat ai mai minusat ca un natâng. E fix paguba-n ciuperci ... :slap2 :slap2 :slap2 Tu si echipa ta de minusari cocliți ati cam ”luat-o”rau pe-aici ! Acum la sfarsit de an ...ati supt pula la motan. V-a dat-o si sus si jos, de nu mai aveti miros. Iar in anul care vine, veti sta cu chilotii-n vine! De banat nu mai puteti , sugeti pula la baieti. La anul si la multi ani, minusari de doi-trei bani ! Si de la ...ravanelli 3
temujin Reputație: 1654 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 18, 2017 :laugh2 :laugh2 :laugh2 maxim :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 18, 2017 ONCE AGAIN !!! 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 18, 2017 AND ...ONE MORE TIME !
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 18, 2017 Si de la Obama !!! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 19, 2017 Luați-l! E al vostru?...Urăsc prostii care dau minusuri la muzicile mele... 5
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 19, 2017 E un retardat care are femei la produs. Are niste nasoale carora lumea le face recenzii nasoale si el se simte barbat cand minuseaza :) 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 19, 2017 Topic de interes național: http://nimfomane.com/forum/topic/104814-lista-cu-magariile-facute-de-miky77 1 1
red spot Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 images.jpgMa-ta la sfarsit de an ...a supt pula la motan.A luat-o si sus si jos, de nu mai avea miros.Iar in anul care vine, va sta cu chilotii-n vine!Si o sa inghita cu tupeu, cata sperma ii dau eu. 1 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 19, 2017 Gata banii? 2
pasha_man Reputație: 451 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Decembrie 19, 2017 Ma-ta la sfarsit de an ...a supt pula la motan.A luat-o si sus si jos, de nu mai avea miros.Iar in anul care vine, va sta cu chilotii-n vine!Si o sa inghita cu tupeu, cata sperma ii dau eu.Aveam pretentii la tine si chiar te consideram un om cu caracter.Aparentele uneori inseala. 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 19, 2017 Aveam pretentii la tine si chiar te consideram un om cu caracter.Aparentele uneori inseala.Te inselei prietene ...de la cine sa ai astfel de pretentii ...de la un cretin frustrat, care nu intelege ce i se spune. Fara mame, morti, neamuri sau rude.Dar idiotul nu pricepe ...daca idiotu-i ...idiot. Ma-ta la sfarsit de an ...a supt pula la motan.A luat-o si sus si jos, de nu mai avea miros.Iar in anul care vine, va sta cu chilotii-n vine!Si o sa inghita cu tupeu, cata sperma ii dau eu.Ca esti prost/cretin ...ai dovedit-o tuturor si confirmi pe zi ce treceIa-te de mine animalule, prostule care esti prost.Si pe langa faptul ca esti ...asa cum esti, mai esti si papagal. Plagiatorule. Pontache copy/paste.Nu te-a dus capul sa faci un catren (daca stii ce-i ala) Iti mai repet inca o data muistule ...ne balacarim dar fara ...rubedenii. Capisici ...? Daca nici asa nu pricepi/pricepeti ...fac schite si desene pe intelesul tuturor !!! 2
red spot Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Te inselei prietene ...de la cine sa ai astfel de pretentii ...de la un cretin frustrat, care nu intelege ce i se spune. Fara mame, morti, neamuri sau rude.Dar idiotul nu pricepe ...daca idiotu-i ...idiot. Ca esti prost/cretin ...ai dovedit-o tuturor si confirmi pe zi ce treceIa-te de mine animalule, prostule care esti prost.Si pe langa faptul ca esti ...asa cum esti, mai esti si papagal. Plagiatorule. Pontache copy/paste.Nu te-a dus capul sa faci un catren (daca stii ce-i ala) Iti mai repet inca o data muistule ...ne balacarim dar fara ...rubedenii. Capisici ...? Daca nici asa nu pricepi/pricepeti ...fac schite si desene pe intelesul tuturor !!!Cine ti-a spus ca vreau sa ne balacarim ? Voi ati inceput cu vocabularul de proxenet . De cate ori vrei sa ne bacarim , o sa-mi bag pula in ma-ta , capisci ? Hai pa si muie , tie si la tot neamul tau de prosti :) 1 1
red spot Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 Gata banii?Tu vorbesti de bani , milogule . Ai uitat cand plangeai pe forum ca n-ai bani ? Daca mai mergeau banarile , bagam fara numar sa-ti dau muie .
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 19, 2017 Cand am plans eu pe forum ca nu am bani? RetarduleAm spus ca nu bag bani, dar probabil ca nu intelegi limba romana bine?
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 19, 2017 Red spot, Red spot, Ti-ai luat pula peste botDe la fete si flacaiPula-n gura sa ne-o iei.Tu si minusarii tai,le-ati belit-o la flacai,Pe fete le-ati lins la buciTu de pula sa m-apuci.Fetelor sa le sugi vataLa fel ca si inghetataAia rosie de 3 zilePân-se sparg oglinzileDe la fetele cu staifCe tin banii in seif.Sa nu ii ciordesti cumvaSa mai minusezi ceva.Bani de cont ...mai ai din pulaNe cam doare in bascula.Acum esti in genunchiCu pula-n pana-n rarunchi.Guiti si gemi ca porculDe ti s-a uscat stomaculTu cam muie ti-ai luatSi pisicul te-a lasatFix cu ochii drept la soareSi cu pula-n-tre picioareNu a ta ...ca tu nu aiCi cu-a lui ...ca e balai.Te asteptam la cotitura Sa ne-o iei din nou in guraAi fost prost si retardatTe-am umplut iar de cacat.Mai am multe sa-ti urezDar cam vreau sa urinezIar in loc de bauturaSa ma pis...in a ta gura ! By ravanelli / tardelli 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Decembrie 19, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 19, 2017 Ce femei am futut eu nu o sa visezi sa futi pentru ca nu o sa iti permiti vreodata ;)Daca mergeau banarile mergeau si conturil facute dupa fiecare banare, prostule! 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 19, 2017 Tot pentru minusari. Daca nu stiti toate literele ...poza de mai jos este suficient de elocventa si explicita. Daca nu stiti ce ... e aia ...”elocvent si explicit”, cautati in DEX.SPOR ! Si imaginea promisa :
valens Reputație: -477 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 19, 2017 Luați-l! E al vostru?...Urăsc prostii care dau minusuri la muzicile mele...Screenshot_2017-12-19-11-42-18.pngScreenshot_2017-12-19-11-42-45.pngScreenshot_2017-12-19-11-44-17.png un distrus de om....sa ne kk pe el... 1 1
valens Reputație: -477 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Decembrie 19, 2017 Tot pentru minusari. Daca nu stiti toate literele ...poza de mai jos este suficient de elocventa si explicita. Daca nu stiti ce ... e aia ...”elocvent si explicit”, cautati in DEX.SPOR ! Si imaginea promisa : caini-maidanezi.jpgha ha ha ha ha....bine zici tu aici
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:antile Oras:antile Postat Decembrie 19, 2017 ba kirmiz parcea, poti sa-mi imprumuti si mie ursuletul tau muist pentru un bukkake party?
ravanelli Reputație: 298 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Decembrie 21, 2017 Usor, usor ...minusarii vad ca ies din peisaj. Asa ...unul cate unul.Sunt si ultimele ...zvârcoleli ale lui red spot ... cred ca el e ultimul mohican ...sa beleasca-al meu ciocan... :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 2, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 2, 2018 Cautand si culegand informatii despre o doamna pe care inca nu am ...abordat-o "face to face" ...inca, am dat din intamplare de o postare mai veche, ce mi-a fost ...evaluata si corectata de ...baiateii veseli. Vi-i mai amintiti ? 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 3, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 3, 2018 Săi futa Pisicu ân spatili amigdalilor cu pula nispalata dupe cie o fost la Pisy !!! 4
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 3, 2018 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum