futacios de ocazie Reputație: 196 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 5, 2018 Hai la de evitat cu ea...moderatorii va rog :) 3
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 7, 2018 Asta nu-i aia care scria in anunt ca nu-i unguroaica? Cat de prost sa fi (nu are importanta ca a fost ea sau alta) sa iti alegi un pseudonim din care se poate deduce ca ai fi unguroaica pt. ca apoi sa scrii in anunt ca nu esti. Pai s-or terminat pseudonimele de genul Ioana, Anca, etc.?
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 9, 2018 Asta asa este, dar aici pe la noi romancele nu prea poarta acest nume. Romanii si mai putin.
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Iad Oras:Iad Postat Iunie 11, 2018 Obosita asta de ce dracu nu ii deja la De Evitat?🤔🤔 Asta-i genul de curvă ca altcumva nu poti sa-i spui care ii plină de besini in cap dar ea înainte nu avea după ce bea apă,din ceva sat uitat de lume din Sud si are o ceafă lată de porc după ea care cu siguranță ăla are un coteț de bmw din 90' toamna care crede că daca si-a dat câteva injecții in fund si și-a pus femeia la produs ii șmecher!😂😂😂Păi tu parapanta înainte să ni te adresezi aici pune dracu mana pe o carte de gramatica limbii române!Inteleg ca mai greșești unele cuvinte,dar efectiv m-au durut ochii când am văzut ce ai scris!Ai fost si tu ceva timp pe camera in Jermania si deja ai figuri in tine,ai uitat cum era când plimbai vaca !Hai gata cu fotosinteza si marș la De Evitat! Apropo deagaba ai un corp frumos ,din pacate nu ai puțin creier! L.E. Defapt m-am adresat curvei dar din pacate vede direct ceafa de porc,după exprimare cred ca ii cel care face parte din familia Cercopithecidae !😂 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum