Sari la conținut

Maria 0724 833 536 Vitan

Postări Recomandate

Postat

Si in strainatate sunt forumuri de genul asta, dar probabil nu ai avut ocazia sa citesti recenziile pentru ca nu intelegeai limba =))). Ia zi pe unde ai mai lucrat?

Postat

Si in strainatate sunt forumuri de genul asta, dar probabil nu ai avut ocazia sa citesti recenziile pentru ca nu intelegeai limba =))). Ia zi pe unde ai mai lucrat?

Da ai dreptate sunt site-uri de genu care se numeste adultwork.uk poate ai auzit de el si inca ceva nu cred ca esti nici sotul meu (pt ca nu am ) nici prietenul meu si nici peste nu am sa ma traga la rasp unde am mai lucrat

Postat

Si acolo ti s-a stricat romana sau nu ai stapanit-o niciodata?

Vad ca ai atat timp liber incat nu ai ce face decat sa stai pe aici ... pana una alta am vazut ca nu prea ai facut recezii dar iti dai cu parerea . Cand o sa ajungi la nivelul gandirii si educatiei mele atunci mai discutam pana atunci distractie placuta la dat cu parerea
Postat

Vad ca ai atat timp liber incat nu ai ce face decat sa stai pe aici ... pana una alta am vazut ca nu prea ai facut recezii dar iti dai cu parerea . Cand o sa ajungi la nivelul gandirii si educatiei mele atunci mai discutam pana atunci distractie placuta la dat cu parerea

Vad ca si tu ai timp liber de stai sa te ratoiesti la mine pe forum. Nu prea vin clientii? =)))

Si inca o chestie. Nu ai nicio educatie, agramato.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Asta e blestem:)))

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Disponibila

Dupa toate discutiile astea, te intreb?

De ce ai mai venit in Ro si nu ai ramas in paradisul sexului, adica Uk?

• Like 6
Postat

Dupa toate discutiile astea, te intreb?

De ce ai mai venit in Ro si nu ai ramas in paradisul sexului, adica Uk?

Pt ca am vrut sa incec si aici si pt ca am zis ca nu mai are rost sa plec pt 2 sapt si am fost si curioasa sa vad cum merege si aici . Dar dupa sarbatori tot acolo o sa plec .

Postat

Buna ziua domnilor , am vazut ca ati zis ca contul meu este fals . Va explic de ce am facut un cont nou pt ai lasa Mariei o recezie.

Eu eram pe un contul unui prieten si am zis sa nu las dupa contul sau si sa imi fac eu unu . Mie mi-a placut fata si de acea am facut un cont sa imi pot spune parerea . Nu sunt peste .

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Cica cioara e si inteligenta.. dar inteligenta zice "mai lucrez DECAT pana vineri"

O avea si doctorat?

Pai somoneilor, nu ne mai luati pe toti de prosti. Conturi schimbate, scris de pe altele, inscrieri si recenzii simultane...dati-va-n pulili noastre de academicieni!

La munca baaaaa, cum ar zice toarasu'

Hai, mars la cotet burtosilor! Si sa nu uitati sa strangeti rahatul!

• Like 1
Postat

Da ai dreptate

Cica cioara e si inteligenta.. dar inteligenta zice "mai lucrez DECAT pana vineri"

O avea si doctorat?

Pai somoneilor, nu ne mai luati pe toti de prosti. Conturi schimbate, scris de pe altele, inscrieri si recenzii simultane...dati-va-n pulili noastre de academicieni!

La munca baaaaa, cum ar zice toarasu'

Hai, mars la cotet burtosilor! Si sa nu uitati sa strangeti rahatul!

Are dreptate si cu asta? =)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...