justagigolo Reputație: -339 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Se pare ca s-a deschis usa catre niste abuzuri. Unde se pot reclama? Cui? Intr-o singura zi, un user cu nickul altu2 a luat la rand postarile mele si a dat rating negativ. Ce se poate face in astfel de cazuri? Nu ar trebui sa fie ceva automat care sa previna astfel de lucruri? Atasez si o poza. Rog cei care citesc si considera ca e o problema reala, sa dea si un rating pozitiv cu ocazia asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 https://st2.depositphotos.com/8697168/12048/i/950/depositphotos_120483020-stock-photo-abandon-all-hope-ye-who.jpg 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 https://st2.depositphotos.com/8697168/12048/i/950/depositphotos_120483020-stock-photo-abandon-all-hope-ye-who.jpg:)))))))))))))))
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 https://st2.depositphotos.com/8697168/12048/i/950/depositphotos_120483020-stock-photo-abandon-all-hope-ye-who.jpg Pune si originalul, in latina.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Se pare ca s-a deschis usa catre niste abuzuri. Unde se pot reclama? Cui? Intr-o singura zi, un user cu nickul altu2 a luat la rand postarile mele si a dat rating negativ. Ce se poate face in astfel de cazuri? Nu ar trebui sa fie ceva automat care sa previna astfel de lucruri? Atasez si o poza. Rog cei care citesc si considera ca e o problema reala, sa dea si un rating pozitiv cu ocazia asta.Pe cine ai deranjat ?Ca aici e pe bisericute.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Se pare ca s-a deschis usa catre niste abuzuri. Unde se pot reclama? Cui? Intr-o singura zi, un user cu nickul altu2 a luat la rand postarile mele si a dat rating negativ. Ce se poate face in astfel de cazuri? Nu ar trebui sa fie ceva automat care sa previna astfel de lucruri? Atasez si o poza. Rog cei care citesc si considera ca e o problema reala, sa dea si un rating pozitiv cu ocazia asta. Bai gigalau, ti-am dat si rating (+1) cand ai meritat!Da, te-am umplut de (-1) cand ai calcat pe bec, asa incat m-ai determinat tu insuti sa caut cate baliverne poti scoate ... pe tastatura (era sa zic ... pe gura), ocazie cu care am dat (-1) de cate ori am crezut eu.Punct! P.S.: daca ai nevoie de batista, iti imprumut eu una.P.P.S.: daca tot ai deschis topicu' asta de cacat, cauta si vezi ca ai si (+1) de la mine, inainte de a scrie tu aici plangerea plangacioasa.P.P.P.S.: nu fac parte din nici o grupare "oculta", nu le am cu bisericutele, in schimb ma deranjeaza la culme prostia adusa la rang de arta pe acest forum.Pentru asta ai acele minusari de la mine.P.P.P.P.S.: daca vei continua in imbecilitate vei avea in continuare, din partea mea (-1), daca vei avea o atitudine "cetateneasca" te voi umple de (+1).E alegerea ta, si-ti sta la indemana (adica sa apesi cu manutele constient pe tastatura) sa vezi ce faci.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Totusi nu trebuia sa il aduci pe minus.
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Totusi nu trebuia sa il aduci pe minus.Tu gandesti vreodata ce scrii? Se pare ca nu. Ia zi, cate clone recunosti?
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Tu gandesti vreodata ce scrii?Se pare ca nu. Ia zi, cate clone recunosti?mi.ai luat.o inainte :laugh2 :hug1nu gandeste. 4 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Tu gandesti vreodata ce scrii?Se pare ca nu. Ia zi, cate clone recunosti? Raffa daca ai nevoie de ochelari iti imprumut eu.Ia zi apare sau nu apare Altu2 acolo ?! :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 mi.ai luat.o inainte :laugh2 :hug1 Cum e pana la urma ?!?Apare sau nu apare Altu2 acolo ? Incetati cu atacurile astea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Raffa mai bine ai spune ce conturi ai ca mereu o dai in vrajeala ca nu stii nimic,
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/24251980_1709344825771839_51112860_n.jpg?oh=4a05d83801f10608019ae9120607a7cf&oe=5A221788 Tu stii sa te uiti pe o poza sau nu ?Ti-am atasat mai sus.
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Raffa daca ai nevoie de ochelari iti imprumut eu.Ia zi apare sau nu apare Altu2 acolo ?! :slap2 Omule, tu faci pe prostul, sau chiar esti?@altu2 si sa fi vrut sa-l baneze nu avea suficiente minusuri. La o postare din 11 minusuri apare si unul de la @altuSi tu spui ca EL l-a adus p-ala pe minus?Cele 10 clone au punctat cu minus doar asa, de incurajare! 3 24
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Tu stii sa te uiti pe o poza sau nu ?Ti-am atasat mai sus.unde plm vezi tu ca o dat altu2 aci minus, esti orb? defapt esti! :laugh2 4 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Omule, tu faci pe prostul, sau chiar esti?@altu2 si sa fi vrut sa-l baneze nu avea suficiente minusuri. La o postare din 11 minusuri apare si unul de la @altuSi tu spui ca EL l-a adus p-ala pe minus?Cele 10 clone au punctat cu minus doar asa, de incurajare! Tu esti mai prost decat ma asteptam.Am zis ca nu e frumos ca l-a adus pe minus.Cand am citit aici topicul omul era pe minus.Ce era sa inteleg eu ?Mai grav e ca tu si dementa de justlove incercati sa aruncati tot feluri de diversiuni aici. De asta zic ca sunteti suspecti.
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Raffa mai bine ai spune ce conturi ai ca mereu o dai in vrajeala ca nu stii nimic,La CEC, sau Bancpost? E clar. Esti varza.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 unde plm vezi tu ca o dat altu2 aci minus, esti orb? defapt esti! :laugh2 Bai gigalau, ti-am dat si rating (+1) cand ai meritat!Da, te-am umplut de (-1) cand ai calcat pe bec, asa incat m-ai determinat tu insuti sa caut cate baliverne poti scoate ... pe tastatura (era sa zic ... pe gura), ocazie cu care am dat (-1) de cate ori am crezut eu.Punct! P.S.: daca ai nevoie de batista, iti imprumut eu una.P.P.S.: daca tot ai deschis topicu' asta de cacat, cauta si vezi ca ai si (+1) de la mine, inainte de a scrie tu aici plangerea plangacioasa.P.P.P.S.: nu fac parte din nici o grupare "oculta", nu le am cu bisericutele, in schimb ma deranjeaza la culme prostia adusa la rang de arta pe acest forum.Pentru asta ai acele minusari de la mine.P.P.P.P.S.: daca vei continua in imbecilitate vei avea in continuare, din partea mea (-1), daca vei avea o atitudine "cetateneasca" te voi umple de (+1).E alegerea ta, si-ti sta la indemana (adica sa apesi cu manutele constient pe tastatura) sa vezi ce faci. Daca citesti aici JUSTLOVE ai sa vezi ca si ALTU2 a zis de ce l-a minusat...dar esti idioata ca ai boala pe mine si AVPOP !!! 6 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Tu esti mai prost decat ma asteptam.Am zis ca nu e frumos ca l-a adus pe minus.Cand am citit aici topicul omul era pe minus.Ce era sa inteleg eu ?Mai grav e ca tu si dementa de justlove incercati sa aruncati tot feluri de diversiuni aici. De asta zic ca sunteti suspecti.esti prost ca de obicei :laugh2 3 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 La CEC, sau Bancpost?E clar. Esti varza. Dute-n plm de idiot dement ce esti.Cu tine nu are Romania scapare.Esti un imbarligator de ultima speta.Fugi la Vanessa31 ca te primeste sigur, are nevoie pentru cei 2 plozi. 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 esti prost ca de obicei :laugh2 Nu m-am facut catelus.Ai scapari baba dementa ? 6 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 30, 2017 Tu esti mai prost decat ma asteptam.Am zis ca nu e frumos ca l-a adus pe minus.Cand am citit aici topicul omul era pe minus.Ce era sa inteleg eu ?Mai grav e ca tu si dementa de justlove incercati sa aruncati tot feluri de diversiuni aici. De asta zic ca sunteti suspecti.Esti idiot de-a binelea. Daca ai vazut ca ala e pe minus, de ce n-ai intrat sa vezi cine l-a minusat majoritar?Daca eu iti dau acum cateva minusuri, dar vin clonele consacrate si-ti fut cateva mii de minusuri in 10 minute, inseamna ca din cauza mea ai ajuns pe minus?Ba, esti cretin. Daca cineva nu e de aceeasi parere cu tine inseamna ca e suspect. In plus, cunosti userii de pe Cluj sa iti dai cu parerea despre ei? Ramai la meciurile cu Miky si lasa ganditul in seama altora. 2 24
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Daca citesti aici JUSTLOVE ai sa vezi ca si ALTU2 a zis de ce l-a minusat...dar esti idioata ca ai boala pe mine si AVPOP !!!am alergie la prosti/hoti/derbedei/mincinosi/escroci/imbarligatori tu pui numa ce iti convine. 5 10
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 30, 2017 Nu m-am facut catelus.Ai scapari baba dementa ?aport :laugh2 2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Esti idiot de-a binelea. Daca ai vazut ca ala e pe minus, de ce n-ai intrat sa vezi cine l-a minusat majoritar?Daca eu iti dau acum cateva minusuri, dar vin clonele consacrate si-ti fut cateva mii de minusuri in 10 minute, inseamna ca din cauza mea ai ajuns pe minus?Ba, esti cretin. Daca cineva nu e de aceeasi parere cu tine inseamna ca e suspect.In plus, cunosti userii de pe Cluj sa iti dai cu parerea despre ei?Ramai la meciurile cu Miky si lasa ganditul in seama altora. Nu am zis ca l-a banat Altu2.Am scris ca nu era frumos ca l-a minusat si pe urma am intrat sa vad cine l-a minusat.Am facut repede screenshot ca sa am dovada cu userii care au contribuit la minusuri.Tu esti suspect de la bun inceput pentru ca ai venit la mine cu o serie de acuzatii nefondate si fara dovezi.Ti-a explicat si AVPOP cum se incearca toata aceasta diversiune si tot nu ai luat asta in considerare.Pentru mine ramai suspect. 7 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum