redgirll Reputație: 10 Postat Decembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Postat Decembrie 1, 2017 Esti un motanel in calduri ? Foarte bine ma bucur ca ti-am starnit atentia !! sunt o tipa care stie mereu ce doreste un barbat . Bruneta sezuala , draguta rafinata, si deosebita. Rafinamentul si stilul meu senzual, implicarea mea si pasiunea, tandretea cu care te rasfat te vor face sa te simti complet relaxat. 1
redgirll Reputație: 10 Postat Decembrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Brașov Telefon: [email protected] Oras:Brașov Autor Postat Decembrie 1, 2017 Fac doar deplasari.Ma puteti contacta la numarul: 0732387717Kiss :* 1
costel193 Reputație: 22 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2017 Mai revii in Constanta ? Ai plecat mult prea repede....Chiar erai o fata super draguta
monitox85 Reputație: 161 Postat Decembrie 1, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2017 Recenzii Constanta?
alexu' Reputație: 294 Postat Decembrie 1, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 1, 2017 Servicii, pret? Cat stai in br?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum