so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Decembrie 2, 2017 Bai prapaditilor! Voi astia frustrați de toate cele! Bai soarecilor , va e bine mă futu-va-n-gura de handicapati!Stati , muistilor , toata noaptea si minusati de parca a-ti fi tartorii pulii!Ce credeti ba ca realizati?Prostanacilor care sunteti!!!Gasti de oameni mici ,ce vreti ba sa faceti aici? In curand n-o sa mai aveti cu cine fraierilor sa va faceti mendrele de handicapati. Pisicut! , adminul ....ti-ai batut joc de un forum care promitea. Revizuieste-ti cunostintele de economie ca n-ai cum sa te imbogatesti cu "n" sp x 16euro. O sa-ti mai plateasca pulea cand vor fi toti membrii banati. Ce activitate mai au? Se vor retrage si fetele si vor merge pe alte forumuri,cum de altfel se intampla deja.Jimcordonul pulii, Cine plm mai esti ma si tu! Tot un fraier de kkt esti mă! 2 1
katran Reputație: 1093 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2017 Bai prapaditilor! Voi astia frustrați de toate cele! Bai soarecilor , va e bine mă futu-va-n-gura de handicapati!Stati , muistilor , toata noaptea si minusati de parca a-ti fi tartorii pulii!Ce credeti ba ca realizati?Prostanacilor care sunteti!!!Gasti de oameni mici ,ce vreti ba sa faceti aici?In curand n-o sa mai aveti cu cine fraierilor sa va faceti mendrele de handicapati.Pisicut! , adminul ....ti-ai batut joc de un forum care promitea. Revizuieste-ti cunostintele de economie ca n-ai cum sa te imbogatesti cu "n" sp x 16euro. O sa-ti mai plateasca pulea cand vor fi toti membrii banati. Ce activitate mai au? Se vor retrage si fetele si vor merge pe alte forumuri,cum de altfel se intampla deja.Jimcordonul pulii, Cine plm mai esti ma si tu! Tot un fraier de kkt esti mă! Da' de ce te-agiti ? Are rost ? Lasa-i frate in pace , nu le lua jucaria ... Exact asta asteapta , sa facem bulbuci si eventual sa platim ... serios ? Mese' ... ai nevoie de 10-15 secunde sa-ti faci alt cont ... si nici nu-ti trebuie de fapt , ca poti sa iei info si fara ... N-ai venit pe forum sa latri la luna , ai venit sa gasesti floaca de futut ... tell me I'm wrong !!! 10 1
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Autor Postat Decembrie 2, 2017 Da' de ce te-agiti ? Are rost ? Lasa-i frate in pace , nu le lua jucaria ... Exact asta asteapta , sa facem bulbuci si eventual sa platim ... serios ? Mese' ... ai nevoie de 10-15 secunde sa-ti faci alt cont ... si nici nu-ti trebuie de fapt , ca poti sa iei info si fara ... N-ai venit pe forum sa latri la luna , ai venit sa gasesti floaca de futut ... tell me I'm wrong !!!Nu greșești! O sa-mi fac conturi numai sa-i înjur! Uite asa ,de-al dreaq!Nu mai am nevoie de notorietate. Stiu fetele ca lumea....si ele pe mine.Dar sunt sigur că odata o da prind un fraier d-asta si tot o sa-i rup capul. Uite asa , de-al draq! 3 1
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 2, 2017 Cine pula mea sa dea puncte negative in afara de moartea pasiunii! Fai moarte, besi in pula calului! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Da' de ce te-agiti ? Are rost ? Lasa-i frate in pace , nu le lua jucaria ... Exact asta asteapta , sa facem bulbuci si eventual sa platim ... serios ? Mese' ... ai nevoie de 10-15 secunde sa-ti faci alt cont ... si nici nu-ti trebuie de fapt , ca poti sa iei info si fara ... N-ai venit pe forum sa latri la luna , ai venit sa gasesti floaca de futut ... tell me I'm wrong !!! https://i.imgur.com/KSgkyuE.gif 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum