Sari la conținut

Unde a dispart Miky?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

De fapt in postarea ta lacrimezi ca ai ajuns prostul site-ului,bataia de joc a tuturor.Nu prea mai ai loc aici si ai merge pe site-ul concurent,dar acolo traficul e aproape 0 iar aia nu prea accepta masturbatori care n-au fost in viata lor la curve si nu fac recenzii.

Oare ce sa faci? Esti dependent de site dar esti huiduit de toata lumea.

Despre Henzo stie toata lumea despre ce este vorba.Tie n-am sa-ti spun pentru ca stiu cat de mult te doare atunci cand nu mai stii tot ce se intampla pe site.GHINION!

Up

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Buna Dimineata DMX-ule  !!!

Ba , ca motiv , am fost la "cules de ciupercute"  prin padure sa dezgrop un sac de lovele  :)

Alt motiv , am promis ca nu mai fac trafic gratuit pe aici ...ca plm din 5 postari  "dau foc la platforma" si ptr. ce , ca bani nu-mi incasez de aici , iar contul verde in permanenta mi l-am platit constiincios  din bugetul propriu ,  cu toate ca ar fi trebuit sa cer si eu ca altii  Bonus suplimentar  

In alta ordine de idei  , intrasem mai devreme dincolo  sa mai citesc si eu cateva barfe  si ce sa vezi ....ba oriunde  m-as muta dau de aceiasi MOCOFANI  si ma impiedic de ei ...unii inca mai au conturi aici  , altii nu  ....ba , dar MOCOFANI , nu gluma  :no2   ...ai de plm  ....PIPILICA e dublu la inteligenta  , fara gluma si mistouri    :no2  Dar hai sa nu exageram , nu-mi place nici acolo , nici aici  , ca din cateva postari citite deja ma plictisesc in ambele locuri . De altfel daca imi pun poza (la avatar)  dincolo  si imi revendic contul ,  le fac un bine celorlalti (ca citeam o chestie de-a Vypanului ...sau cum pana mea ii zice ...asta e  araboiul  ? ....ca sincer fiind mai nou aici (acolo si mai nou)   ...e lipsit total de inspiratie  si culmea ca unii ma confundasera cu el pe aici acum ceva vreme  :no2

Asa ca stiri de ultima ora (de dincolo)   ...Motane ai dreptate  ...Roz se crede  vedeta acolo...eu zic sa o aduci inapoi aici , ca cu cele 2 pitzipoance si cu asemenea topice deschise

http://nimfomane.com/forum/topic/103594-vreau-sa-ma-m%C4%83rit-cu-un-prost-cu-bani/

se duce in plm traficul grav in jos    =))

Iar curva lesinata (aia cu strachina de ciorba)  ....te-a  ....dar o sa spun in alta postare  .... ti-am  spus sa-i dai BAN , ca merita sau  sa o muti la  DE EVITAT , dar plm ce sa te faci cu atatia mocofani ... peste tot numai lingai si mocofani....ai de plm (iar mi-am adus aminte)  :)

Hai , spre finalul postarii  sa va aduc din nou aminte ...MIKY77  e doar unul  !!! , restul sunt copii fara valoare ....si Miky nu lucreaza in gasti , tabere , hoarde  (cum se barfeste) ...inca e independent  si nu "joaca" ptr. nimeni , nu va altoieste (pe unii) de pe alta Clona , cum fac  altii "sa para mai multi"  ....deci  inca  priveste si ia realitatea (mai in gluma sau mai in serios) exact cum este ea de altfel  si in spiritul adevarului    :)

https://m.popkey.co/8cfba7/R4D1d.gif

PS: PISILICA  de ce o faci pe Araboaica "la portofel" , de  pe clona ?  Ce ti-a facut ?  Esti suparat ...inteleg ...ca a evadat din  Consiliul Pulii mele si a refuzat sa-si adjudece "sarcinile de serviciu"  date   :)

iar ai evadat de la balaceanca poponarule? 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Korin Tower

de cateva zile a disparut fara urma.

Ce s-a intamplat cu el?

Se ascunde sub multe clone acum: Arramis, Porthos, the last samurai, antipaticul. Umbla vorba prin targ ca e milionar si are multe hoteluri si vile prin Bucuresti, cel putin asta viseaza el. 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Vezi ca Arlechino tot Miky este :rax2

Taranusi basit,afumat,jerpelit si aschilopat,cand vrei sa postezi de pe clone schimba-ti in PLM stilul imbecil Esti singurul imbecil de pe site care ii spune ăluia Arlechino

Oare de ce ai inceput sa postezi de pe clone???

Iti este rusine ca a aflat toata lumea ca esti on taranusi jerpelit si lesinat de foame?

• Like 24
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Se ascunde sub multe clone acum: Arramis, Porthos, the last samurai, antipaticul. Umbla vorba prin targ ca e milionar si are multe hoteluri si vile prin Bucuresti, cel putin asta viseaza el.

Kyky-kyky ,

Ce se intampla pe aici , te-a aranjat foarfecele cenzurii ?

De ce oare ?

Il deranjezi pe Miky asa de tare ?

Succes la pisicute!

Nu te lasa !

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Taranusi basit,afumat,jerpelit si aschilopat,cand vrei sa postezi de pe clone schimba-ti in PLM stilul imbecil Esti singurul imbecil de pe site care ii spune ăluia Arlechino

Iti este rusine ca a aflat toata lumea ca esti on taranusi jerpelit si lesinat de foame?

Crezi ca va raspunde ? Deja au trecut 10 zile....

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pai posteaza de pe clone ca s-a ranit la poponet de la stiuletii congelati si s-a gandit sa o mai ia in poponet si cu clonele 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

pai posteaza de pe clone ca s-a ranit la poponet de la stiuletii congelati si s-a gandit sa o mai ia in poponet si cu clonele

Da. S-a oporit.

A obosit rau de tot. Asa e cand ajungi la a o varsta.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Unde a disparut Miky ? Inspirat topic. Miliardarul nostru Miky e plecat peste hotare. Mai intra de pe clonele sale idioate. Il recunosc dupa cretinisme, taranisme. Practic ii este rusine sa intre pe contul sau original, ii dau astia cu forumul in cap la cate magarii a facut.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Unde a disparut Miky ? Inspirat topic. Miliardarul nostru Miky e plecat peste hotare. Mai intra de pe clonele sale idioate. Il recunosc dupa cretinisme, taranisme. Practic ii este rusine sa intre pe contul sau original, ii dau astia cu forumul in cap la cate magarii a facut.

Miky n-o sa dispara niciodata de pe site,e dependent de forumul asta si e singua lui preocupare.

Sta ascuns sub alte clone de rusine,dar o sa mai apara si cu nick-ul principal sa scoata cateva basini din el,de genul; "Am fost ocupat cu afaceri"

• Like 21
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...