Sari la conținut

Unde a dispart Miky?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa cum I-am raspuns si Tendoiului,asa si tie - spune de POSIBILITATEA,nu de Certitudinea ca POTI BANA.

Conturile SP au abuzat,au banat.

Oricate ati spune,stiti ca am dreptate.

Voi v-ati inselat,nimeni altcineva nu v-a inselat.De aceea mi-a placut la nebunie - ati dus minciuna la rang de super-arta ;)

• Oras:Arkham
Postat

Asa cum I-am raspuns si Tendoiului,asa si tie - spune de POSIBILITATEA,nu de Certitudinea ca POTI BANA.

Conturile SP au abuzat,au banat.

Oricate ati spune,stiti ca am dreptate.

Voi v-ati inselat,nimeni altcineva nu v-a inselat.De aceea mi-a placut la nebunie - ati dus minciuna la rang de super-arta ;)

Constat ca nu ai argumente in ceea ce zici.

Eu mi-am luat contul sa imi rezolva problemele mele cu Miky.

Nu inteleg de ce tot ma bagi in oala cu altii ?

Asta o inselaciune.

Am platit pentru ceva ce nu am beneficiat comform asa zis-ului "contract".

Nu am primit nici o instiintare, nimic.

Anunt nu a fost pus la sectiunea administrativa.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Constat ca nu ai argumente in ceea ce zici.Argumentele sunt toti membrii banati de cei cu conturi SP

Eu mi-am luat contul sa imi rezolva problemele mele cu Miky.Asta nu ma priveste.Dar,in principiu e acelasi Scop.De aia isi iau toti conturi SP,intelegi? ;)

Nu inteleg de ce tot ma bagi in oala cu altii ?Cumparandu-ti cont SP,te-ai bagat singura in oala ;),intelegi,nu?

Asta o inselaciune.

Am platit pentru ceva ce nu am beneficiat comform asa zis-ului "contract". Aici nu te pot lamuri eu

Nu am primit nici o instiintare, nimic. - 

Anunt nu a fost pus la sectiunea administrativa. - 

unde  -  inseamna ca "nu pot raspunde eu in locul celui care a pus la vanzare aceste conturi"

Postat

Constat ca nu ai argumente in ceea ce zici.Argumentele sunt toti membrii banati de cei cu conturi SP

Eu mi-am luat contul sa imi rezolva problemele mele cu Miky.Asta nu ma priveste.Dar,in principiu e acelasi Scop.De aia isi iau toti conturi SP,intelegi? ;)

Nu inteleg de ce tot ma bagi in oala cu altii ?Cumparandu-ti cont SP,te-ai bagat singura in oala ;),intelegi,nu?

Asta o inselaciune.

Am platit pentru ceva ce nu am beneficiat comform asa zis-ului "contract". Aici nu te pot lamuri eu

Nu am primit nici o instiintare, nimic. - 

Anunt nu a fost pus la sectiunea administrativa. - 

unde  -  inseamna ca "nu pot raspunde eu in locul celui care a pus la vanzare aceste conturi"

Exista o statistica ca toti conducatorii de autoturisme BMW sunt teribilisti si produc accidente mortale.

Tu zici acum la modul ca eu avand BMW sunt si eu in aceasi catogorie.

Nu vezi cat ilogic e?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Exista o statistica ca toti conducatorii de autoturisme BMW sunt teribilisti si produc accidente mortale.

Tu zici acum la modul ca eu avand BMW sunt si eu in aceasi catogorie.

Nu vezi cat ilogic e?

Scumpete....in cazul de fata,logica este ca "imi iau cont SP sa-l ard p-ala,p-ala,p-ala,samd".

Si eu mi-as lua Veyron sa merg cu 460.Da' de ce pwla mea sa merg aici la noi,cand pot sa ma duc in Germania sa merg cu cat vrea pwla mea?

Postat

Scumpete....in cazul de fata,logica este ca "imi iau cont SP sa-l ard p-ala,p-ala,p-ala,samd".

Si eu mi-as lua Veyron sa merg cu 460.Da' de ce pwla mea sa merg aici la noi,cand pot sa ma duc in Germania sa merg cu cat vrea pwla mea?

Miky are cont SP si nu poate fi banat. Cred ca stii si tu asta.

E vorba sa il aduc pe minus maxim ca sa planga.

El e foarte suparat daca e pe minus.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Miky are cont SP si nu poate fi banat. Cred ca stii si tu asta.

E vorba sa il aduc pe minus maxim ca sa planga.

El e foarte suparat daca e pe minus.

Nici eu nu pot fi banat,deocamdata :))) dar asta nu inseamna ca ma supar la minusuri,inteleg bine ce si cum ;)

Si inca ceva Lucifer,

Te rog sa vorbesti frumos aici.

https://i.imgur.com/wHtiwNg.gif

:)))))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu am vazut, accidental, un user galben cu aprox -500 si nu avea dunga. Nu se bana direct la - 400? Intreb doar :) Poate totusi Pisicutz a facut ceva modificari

Io am fost ala !!! La un monument dat aveam vreo minus 500 si ceva , eram tot galbejit , si puteam posta ... Si mie mi-a dat cu virgula . Ori s-a scos abureala aia 

cu banarea automata la -400 , ori intradevar exista un delay ... Oricum , niste " baeti " s-au miscat rapid si m-au scos din cacat ... Cei care mi-au dat cu plus s-au identificat public .

Cei care mi-au dat cu minus , negativ ... l-am intrebat pe Pipiloi in privat ce si cum , si mi-a zis niste chestii . Ma rog , eu tot nu ma convertesc , da' am fost corect si am multumit pentru asistenta . 

Sunt curios totusi de o chestie ... ce motiv ar fi avut sa ma capaceasca ? Pe contul asta ( @katran ) , am fost baiat gigea , n-am avut contre cu nimeni ... pe contul celalalt ( @-baba-yaga- ) m-am 

luat la porceala nitel cu baietii , da' nimic iesit din comun ... doar pe miskin l-am impuluit nitel , da' nu exagerat , fara injuraturi naspa ... asa ca ce dracu' se intampla ? 

Da !!! Recunosc !!! Am 1 cont clona ! Nu l-am mai folosit din momentul in care am spus aici public ca renunt la el definitiv . De ce l-am facut ? De draci baltati si imbarligati ce aveam ... mi-a trecut . 

• Like 3
Postat

Io am fost ala !!! La un monument dat aveam vreo minus 500 si ceva , eram tot galbejit , si puteam posta ... Si mie mi-a dat cu virgula . Ori s-a scos abureala aia 

cu banarea automata la -400 , ori intradevar exista un delay ... Oricum , niste " baeti " s-au miscat rapid si m-au scos din cacat ... Cei care mi-au dat cu plus s-au identificat public .

Cei care mi-au dat cu minus , negativ ... l-am intrebat pe Pipiloi in privat ce si cum , si mi-a zis niste chestii . Ma rog , eu tot nu ma convertesc , da' am fost corect si am multumit pentru asistenta . 

Sunt curios totusi de o chestie ... ce motiv ar fi avut sa ma capaceasca ? Pe contul asta ( @katran ) , am fost baiat gigea , n-am avut contre cu nimeni ... pe contul celalalt ( @-baba-yaga- ) m-am 

luat la porceala nitel cu baietii , da' nimic iesit din comun ... doar pe miskin l-am impuluit nitel , da' nu exagerat , fara injuraturi naspa ... asa ca ce dracu' se intampla ? 

Da !!! Recunosc !!! Am 1 cont clona ! Nu l-am mai folosit din momentul in care am spus aici public ca renunt la el definitiv . De ce l-am facut ? De draci baltati si imbarligati ce aveam ... mi-a trecut . 

Exista un delay. Tot timpul a existat. Nu stiu insa cat dureaza din momentul in care ai atins -400 pana esti banat.

Postat

Exista un delay. Tot timpul a existat. Nu stiu insa cat dureaza din momentul in care ai atins -400 pana esti banat.

Ete ce zice @vanatorul de pesti : 

.............................................................................

Pentru cine nu a înteles.
Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.
A recurs la acest gest din motivele știute de el.  
A schimbat în repetate rânduri regulile jocului  - cheating abuziv (de 5 ori)
Acesta este ultimul comunicat DIICOT

........................................

O fi pe bune ? Sau e " ceata " ? 
Postat

Pisicuts a modificat scriptul de banare. Userii de la culoarea galbenă în sus nu mai pot fi banați.

I-am raspuns pe topicul unde a postat asta.

Eu nu cred. Dar sa mai asteptam sa ne lamurim.

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ai stat mai mult de 20 min la -400?

• Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

@katran Ioooi, bulangii îți puseseră și ție gând rău? Da' ce plm aveți cu katran, fraților? N-am văzut să fie implicat în vreun conflict, e un user fain care își vede de treaba lui.

Io cred că retarzii ăștia din lipsă de ocupație și-au cheltuit tot ajutorul de șomaj pe conturi SP și își aleg "victimele" aleatoriu, minusând efectiv prostește. Altfel nu-mi explic.

Futu-vă'n gură de muiști handicapați cu minusurile voastre tâmpite și absurde azi și mâine! Înțeleg că unul dintre scopuri o fi eliminarea concurenței prin banarea recenzorilor, însă cretinopații ăștia banează useri care nu au deranjat veci pe nimeni, useri liniștiți, useri care n-au avut nici măcar o recenzie, șamd. Din cauza voastră s-a degradat forumul în ultimul hal, a ajuns un război permanent între plusuri și minusuri.

• Like 1
Postat

Ai stat mai mult de 20 min la -400?

Nope ... am zis , niste " baeti " , s-au miscat rapid , foarte rapid . Nu pot sa-mi dau seama care a fost spilul ... ori delay-ul , ori asistenta ! 

Data viitoare , lasati-ma pe minus 400 sau mai jos vreo cateva ore , sa vedem ce se intampla . 

Postat

@katran Ioooi, bulangii îți puseseră și ție gând rău? Da' ce plm aveți cu katran, fraților? N-am văzut să fie implicat în vreun conflict, e un user fain care își vede de treaba lui.

Io cred că retarzii ăștia din lipsă de ocupație și-au cheltuit tot ajutorul de șomaj pe conturi SP și își aleg "victimele" aleatoriu, minusând efectiv prostește. Altfel nu-mi explic.

Futu-vă'n gură de muiști handicapați cu minusurile voastre tâmpite și absurde azi și mâine! Înțeleg că unul dintre scopuri o fi eliminarea concurenței prin banarea recenzorilor, însă cretinopații ăștia banează useri care nu au deranjat veci pe nimeni, useri liniștiți, useri care n-au avut nici măcar o recenzie, șamd. Din cauza voastră s-a degradat forumul în ultimul hal, a ajuns un război permanent între plusuri și minusuri.

man , clar e aleatoriu ... da-i naibii de popandai , ca nu merita luati in seama . Au o jucarie si nu vor s-o lase din mana pana nu se strica ( sau le-o ia Motanu' ... ) .

Asta-i fericirea lor ... de unde nu-i , nici Dumnezeu nu cere . 

cheers. 

• Like 2
Postat

Nope ... am zis , niste " baeti " , s-au miscat rapid , foarte rapid . Nu pot sa-mi dau seama care a fost spilul ... ori delay-ul , ori asistenta ! 

Data viitoare , lasati-ma pe minus 400 sau mai jos vreo cateva ore , sa vedem ce se intampla . 

In mod normal dupa ce ajungi la -400 dureaza cam 15-25 min pana esti banat.Daca ai stat mai mult atunci se poate discuta despre schimbarea regulilor de catre Motan.

• Like 26
  • Minus 7
Postat

In mod normal dupa ce ajungi la -400 dureaza cam 15-25 min pana esti banat.Daca ai stat mai mult atunci se poate discuta despre schimbarea regulilor de catre Motan.

Cool ... asta nu schimba cu nimic valoarea gestului asistentei . Nu ma asteptam ...sincer . Nu cred ca sunt atat de semnificativ in schema generala . 

Probabil am avut bafta ... asa-i cand te caci in scaldatoare . 

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu azi dimineata cand am intrat, Katran ai stat mai bine de o ora pe minus..pe urma am inceput sa te plusam.

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Cool ... asta nu schimba cu nimic valoarea gestului asistentei . Nu ma asteptam ...sincer . Nu cred ca sunt atat de semnificativ in schema generala . 

Probabil am avut bafta ... asa-i cand te caci in scaldatoare . 

Poti sa verifici de azi dimineata timestamp-ul de cand ai postat si pana te-am adus pe plus.

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Postat

The game has changed azi-noapte, chiar nu va-ti prins.

Asta da disperare din partea motanului...ai de plm  :laugh2  :laugh2

A dat arme si acum si-a distrus singur platforma...tipic USA.

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Lacomia ...

• Like 1
  • Oras:Toată Romania
  • Oras:Toată Romania
Postat

La mine nu s-a aplicat schema...poate după....ca am avut scaldatoarea sparta ;)

• Like 5

Postat

Eu azi dimineata cand am intrat, Katran ai stat mai bine de o ora pe minus..pe urma am inceput sa te plusam.

Poti sa verifici de azi dimineata timestamp-ul de cand ai postat si pana te-am adus pe plus.

Aha ... inseamna ca eram eu ametit , si mi s-a parut ca a fost mult mai scurta toata tarasenia ... scuze , n-a vreut sa induc pe nimeni in eroare . 

Deci , Motanu' a schimbat regulile ... se flescaie toata batalia ? Sau incepe din nou , cu alte arme ? 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...