Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Ana, ce i-ai face lui Miky daca ar fi un fatza ta ? :) 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Ana, cr i -ai face lui Miky daca ar fi un fatza ta ? :) :)))))))) 1
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Ti-au crescut flocii, Paraschive :rax2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Ti-au crescut flocii, Paraschive :rax2Cam nedelicat...hmmmm.Arramis , esti sau nu Miky 77 ?Esti si nu esti....Daca esti , asta este.Daca nu, mergem mai departe.Doar suntem in virtual.... 2
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 16, 2018 Cam nedelicat...hmmmm.Arramis , esti sau nu Miky 77 ?Esti si nu esti....Daca esti , asta este.Daca nu, mergem mai departe.Doar suntem in virtual....este, prostia lui este inconfundabila! 2
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Arramis , esti sau nu Miky 77 ?Esti si nu esti.... :no2 2
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 16, 2018 :no2eta pula... pardon, stiuletele in curul tau cat parul! Bai handicapatule, prostia ta este inconfundabila! 2
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Esti dus cu pluta...ai grija ca Alpii tai austrieci prin care bantui - cai verzi de pereti in realitate - nu sunt in Falanstoca :rax2
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 17, 2018 e Esti dus cu pluta...ai grija ca Alpii tai austrieci prin care bantui - cai verzi de pereti in realitate - nu sunt in Falanstoca :rax2esti doar in balaceanca! 1
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 e esti doar in balaceanca! Slab raspuns.Stai jos !Pentruastazi ai 2.Stiuleti in cur :rax2
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 17, 2018 Slab raspuns.Stai jos !Pentruastazi ai 2.Stiuleti in cur :rax2stiuletii tu ii ai in cur poponar handicapat ce esti! 1 1
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 17, 2018 Postat Ianuarie 17, 2018 Bai, gaozare, idiot ce mai esti...cine stie pe unde o fi Miky si rade de prostia ta nemasurabila :slap2
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 17, 2018 Bai, gaozare, idiot ce mai esti...cine stie pe unde o fi Miky si rade de prostia ta nemasurabila :slap2IQ 0, atata ai! 1 1
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 IQ 0, atata ai! Atat are Vio...dar tu esti prea mult plecat de pe acasa ca sa observi asta :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 de cateva zile a disparut fara urma.Ce s-a intamplat cu el? De la atatea "julituri" , s-a cuplat cu balena_milf si se consoleaza reciproc. PS sa fie intr-un ceas bun, ma bucur pentru ei 1
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Ianuarie 18, 2018 Atat are Vio...dar tu esti prea mult plecat de pe acasa ca sa observi asta :laugh2Kiki77, esti handicapat, prost si mitoman 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 Daca tot se vehiculeaza pe aici stiuletele , poate ca ar trebui decernata medalia"Maciuca si stiuletele " , eventual de CSP.Ceva nu se leaga cu Arramis.Emoticonul de la final era tipic pentru Miky.Faptul ca scrie putin nu.Si ca mai face greseli de gramatica iar nu ii era tipic lui Miky.Sau este vorba de o radicala transformare ?Parca si-a mai revenit.Miky fara forum , greu de crezut !Miky , de ce te ascunzi , ce crezi ca putem sa iti facem in virtual ?In real nici atata....
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Ianuarie 18, 2018 Cui îi este dor de Miky?
kyky-kyky Reputație: 980 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Korin Tower Oras:Korin Tower Postat Ianuarie 18, 2018 Cui îi este dor de Miky?Intrebarea ta, pisicuta are mai multe intelesuri. 5
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 Ma bucur Gelutule ca, in comparatie cu altii, te duce capul.Si ti-ai dat seama ca nu sunt Miky.Ca ai vazut topicele de Random pe care nu le vazute Prost(titution) ...si imi cerea disperat dovezi ca au fost / sunt .Marturia ta cred ca ii este suficienta handicapatului.Si mi-ai dat dreptate - spre deosebire de alti dobitoci de pe aici - ca traficul ascazut dupa ce Miky s-a retras de pe site.Chestiune pe care prostii pulimii nu vor sa o accepte. 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Ianuarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2018 Daca tot se vehiculeaza pe aici stiuletele , poate ca ar trebui decernata medalia" Maciuca si stiuletele " , eventual de CSP. Ceva nu se leaga cu Arramis. Emoticonul de la final era tipic pentru Miky. Faptul ca scrie putin nu. Si ca mai face greseli de gramatica iar nu ii era tipic lui Miky. Sau este vorba de o radicala transformare ? Parca si-a mai revenit. Miky fara forum , greu de crezut ! Miky , de ce te ascunzi , ce crezi ca putem sa iti facem in virtual ? In real nici atata....Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Incearca si el sa posteze un pic mai diferit, insa nu poate sa nu latre la cei care i-au mai dat picioare in trecut. Dupa asta se da de gol. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Postat Ianuarie 22, 2018 Ma bucur Gelutule ca, in comparatie cu altii, te duce capul.Si ti-ai dat seama ca nu sunt Miky.Ca ai vazut topicele de Random pe care nu le vazute Prost(titution) ...si imi cerea disperat dovezi ca au fost / sunt .Marturia ta cred ca ii este suficienta handicapatului.Si mi-ai dat dreptate - spre deosebire de alti dobitoci de pe aici - ca traficul ascazut dupa ce Miky s-a retras de pe site.Chestiune pe care prostii pulimii nu vor sa o accepte.Cel care ar putea sa transeze disputa ar fi @pisicuts.Sa ne spuna clar daca esti miky77 dupa IP.Numai el are acces la astfel de date.In ceea ce priveste cele scrise pe forum , eu spun ce am vazut.De ce as lua a priori partea cuiva , indiferent ce spune ?Iar trafic rezultat din dispute si contre neproductive nu este de dorit.Poate ca unii asta vor.....In loc sa aflam informatii noi si serioase , avem parte de insulte si scandaluri.Am zis !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum