mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Astept sa imi trimiti o vedere din Iad.Si o dovada ca l-ai futut pe Scaraoţchi.Cat mai curand.bai nene,tu ai ceva la bibilica?tu ma hartuiesti de ani de zile 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 6, 2017 bai,nene,ma obosesti.esti chiar lingauNu ai obosit să dai minusuri, babă bețivă și nebună ?
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Nu ai obosit să dai minusuri, babă bețivă și nebună ?nu.la fiecare minus imi vine un jet fierbinte de urina in gura ta cascata si ochii tai beliti.hai mai suge cateva minusuri 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 6, 2017 nu.la fiecare minus imi vine un jet fierbinte de urina in gura ta cascata si ochii tai beliti.hai mai suge cateva minusuriSă îmi dai adresa de la Sfântul Constantin.Ori Sfânta Maria.Acolo unde vei presta, în curând.Ca să vin să îți dau minusuri.Fără număr.
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Nu ai obosit să dai minusuri, babă bețivă și nebună ?astea sunt vorbe sa i le adresezi unei doamne pe care nu o cunosti de nicaieri?eu nu stiu cum te mai suporta forumul asta 1 1
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Să îmi dai adresa de la Sfântul Constantin.Ori Sfânta Maria.Acolo unde vei presta, în curând.Ca să vin să îți dau minusuri.Fără număr.poftim educatie.eu am impresia ca tu esti retard,mancate-ar mama si eu imi pun mintea cu tine 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 6, 2017 este vorba de o inselaciune.mi-ai promis ca imi dai un produs la sfarsitul jocului?unde e?am jucat asa cum ai zis tu,vanzatorule,am platit banii care mi i-ai cerut.da-mi produsul.unde e?Asa-i ca te-a inselat Motanul.Du-te la OJPC, daca ai si un altfel de tupeu decât cel virtual.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 6, 2017 Nu contul e de vină :)))da..ci persoana care il foloseste...m-am exprimat eu un pic eronat. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 da..ci persoana care il foloseste...m-am exprimat eu un pic eronat. las-o asa,mai criptic :)))) 1
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 poftim educatie.eu am impresia ca tu esti retard,mancate-ar mama si eu imi pun mintea cu tine Asa-i ca te-a inselat Motanul.Du-te la OJPC, daca ai si un altfel de tupeu decât cel virtual. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum