el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 3, 2017 Aparusi?Mai vrei adresa mea? Ba omul padurii, tu sa dai socoteala la toti userii de aici care e treaba ta cu Mithril.Sa stii ca userii de aici nu au uitat ce cacaturi ati facut voi aici.Cand zic voi ma refer la tine si MIKY !!!
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2017 Ba omul padurii, tu sa dai socoteala la toti userii de aici care e treaba ta cu Mithril.Sa stii ca userii de aici nu au uitat ce cacaturi ati facut voi aici.Cand zic voi ma refer la tine si MIKY !!!Nu stiu cine e mithril..m a minusat si pe mineðŸ˜Dar nu ti dau eu socoteala tieðŸ˜
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 MaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNu pe acest topic !!!!!!!!!!
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 3, 2017 Nu stiu cine e mithril..m a minusat si pe mineDar nu ti dau eu socoteala tie Pai e normal ca te-a minusat pentru ca i-ai tradat.Zi ce informatii ati dat voi la astia care au futut jumatate de forum.Bogdane tu chiar nu realizezi ca astia si-au batut joc de tine si de forumul tau ?
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2017 Pai e normal ca te-a minusat pentru ca i-ai tradat.Zi ce informatii ati dat voi la astia care au futut jumatate de forum.Bogdane tu chiar nu realizezi ca astia si-au batut joc de tine si de forumul tau ?Esti bolnav..pa.sa nu uiti sa ti iei medicamentele.Zi buna!
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 3, 2017 Esti bolnav..pa.sa nu uiti sa ti iei medicamentele.Zi buna! Nu trebuie sa ai facultate sa vezi ca voi sunteti principalii responsabili !!!Din cauza voastra au migrat dincolo multa lumea.Ca v-ati batut joc de rencezori si i-ati banat.Eu tot tip intr-una la Bogdan sa debaneze conturile, dar nimic.
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2017 Nu trebuie sa ai facultate sa vezi ca voi sunteti principalii responsabili !!!Din cauza voastra au migrat dincolo multa lumea.Ca v-ati batut joc de rencezori si i-ati banat.Eu tot tip intr-una la Bogdan sa debaneze conturile, dar nimic.Mai tipa, poate il debaneaza si pe al meu!Dau o bereðŸ˜
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 3, 2017 Mai tipa, poate il debaneaza si pe al meu!Dau o bere Nu am timp sa ajung la Bihor sa il conving, dar am scris intr-una sa faca asta.Daca nu o face inseamna ca nu vrea.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 3, 2017 Am făcut rost de preot , am vorbit la biserica , am făcut rost de restaurant , domnișori și domnișoare de onoare , rochie de mireasa , costumul mirelui ,nași, am făcut rost chiar și de prost .Lipsesc banii :( Da-mi IBAN-ul! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 baga IBAN aici ca facem tot forumul cheta si nu te lasam la greu..:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Veniți la mine ca fac o cutie , puneți acolo , 1 leu ,2 lei , cât aveți :))) Gen cutia milei
araboaica Reputație: -113 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 3, 2017 https://media.giphy.com/media/ulf4cv6nbJL3y/giphy.gif 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Lasă-ma cu GIF-urile tale 39
araboaica Reputație: -113 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 3, 2017
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TxehtfjIeMoRăutate ,ura și minciuna ? Pai , pe tine te mănâncă in limba pe la clienți sa spui aberații =)) Fa reclama altor fete mai subtil ,nu vorbind urat de mine
el_futadores Reputație: 356 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Decembrie 3, 2017 Am făcut rost de preot , am vorbit la biserica , am făcut rost de restaurant , domnișori și domnișoare de onoare , rochie de mireasa , costumul mirelui ,nași, am făcut rost chiar și de prost .Lipsesc banii :( 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 3, 2017 Ți-ai găsit naș, mireaso ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Da ,Marian&Mariana Cristescu =)) 39
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Da ,Marian&Mariana Cristescu =))Mor :)))))))))))))))))))))))))) 119 1
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:tennessee Oras:tennessee Postat Decembrie 3, 2017 vin si eu cu daru !!!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 3, 2017 Da ,Marian&Mariana Cristescu =))Nașu ”verifică” mireasa înaintea nunții.Iar nașa fute finul.Mai ești virgină ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Nașu ”verifică” mireasa înaintea nunții.Iar nașa fute finul.Mai ești virgină ?Da :* 39
sharkattack Reputație: 1171 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2017 Fii mai explicit =))pretul meu nu este exprimat in bani. nu am nevoie de bani. ma poti avea daca faci o fapta buna fata de cineva. un gest dezinteresat. ajuti pe cineva. esti draguta cu un animalut. cu un om. o fapta buna. :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum