assaddicted60 Reputație: 20 Postat Martie 6, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2018 Fost, futut, placut, in ansamblu o experienta memorabila, fata stie meserie asa incat m-a impresionat. Chiar ma bucur ca mi-am facut cont aici ca am reusit sa dau de multe fete bune. 1 Link spre comentariu
sergiu13 Reputație: 170 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Esti sigur ca nu era apa de la robinet? Sau pt. pestisor se face exceptie?Daca la mine ai facut referirea cu apa plata sa intelegi faptul ca m-am uitat la sticla de apa sa fie sigilat dopul!Te salut! Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 Buna dimineata, o saptamana minunata va doresc :* :* :* 9 Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Martie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 13, 2018 Disponibila pana la ora 18 :* :* :* 1 Link spre comentariu
jamol Reputație: 12 Postat Martie 17, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 17, 2018 Buna Rebecca,Spune mi te rog daca esti disponibila astazi? Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Martie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 Sa incingem putin atmosfera, e prea frig afara ;* 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 asta da sarut mana.... :bow ceva mai caldut :boob :boobs :P ??? 2 Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Martie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 22, 2018 asta da sarut mana.... :bow ceva mai caldut :boob :boobs :P ???Sa lasam restul " caldurii " sa fie descoperita in particular :* 1 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5964 Postat Martie 22, 2018 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Martie 22, 2018 Am avut norocul sa fiu primit de catre Rebecca, la telefon e foarte sociala, m-a convins vocea ei si felul cum a vorbit.Locatie e super buna, luxoasa, Rebecca e o femeie frumoasa dupa care te intorci si pe strada. De stiam ca are silicoane, veneam la ea mai repede...M-a primit foarte eleganta si de la inceput a existat acel click intre noi.Intr-adevar are picioarele mai groase dar sunt in armonie cu trupul ei.Actiunea a petrecut foarte placut pentru mine, am inceput cu FK dupa care oral vice versa, are o pusilica foarte frumoasa si reactiva.FUndul si sanii sunt de minune, parca ar fi o combinatie intre o brasilianca si italianca.Am stat si in fata oglinzii si in hall, unde am si finalizat in gura ei. Partida a doua a fost initiata de ea, oral foarte reusit si multe initiative din partea ei, iar finalizarea a facut-o ea cu oralul si mana. Avea manichiura impecabila, s-a implicat si era foarte draguta. Locatie 10Aspect 10Oral 10Normal 10GFE 10 Merita sa fie in top! 10 Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Martie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 26, 2018 Disponibila pana la ora 20 :* :* :* 1 Link spre comentariu
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 26, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Partajează Postat Martie 26, 2018 Merita sa fie in top! hello . 5 recenzii pozitive de la membrii colorati plus 4 recenzii pozitive de la ceilalti. ( majoritatea notelor sunt de 10 ) Numa zic ! :beex2 3 Link spre comentariu
sadiku Reputație: 129 Postat Martie 29, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 29, 2018 Rebeca, cum ma pot programa la tine? Apel, mesaj? pana acuma nici o reusita, daca e vreo alta metoda te rog sa mi-o comunici. merci. Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Martie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Buna dragii mei, voi fi disponibila doar incepand de luni dupa ora 14. Va pup :* :* :* Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Martie 29, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 29, 2018 Rebeca, cum ma pot programa la tine? Apel, mesaj? pana acuma nici o reusita, daca e vreo alta metoda te rog sa mi-o comunici. merci.Fluturi bancnotele si vine ea. 1 Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Aprilie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Buna dimineata, sunt disponibila pana la ora 18. Va pup dulce dulce :* :* :* Link spre comentariu
Vizitator papli Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Pot sa zic ca e surpriza saptamanii, am gasit-o cautand pe net, de obicei nu prea am rabdare, dar asta chiar a meritat. La telefon voce placuta, facem programarea repede aztaz la ora 3 : 30 E inalta,cu un corp superb si frumoasa la fata O prezență plăcută, amabila, vorbăreță, mereu cu zâmbetul de buze. Prietenoasa si lipicioasa chiar daca a fost prima intalnire,ma facut sa ma relaxez in scurt timp .O recomand cu caldura si incredere ca nu dezamageste pe nimeni Foarte degajata si senzuala in timpu actiunii ,gemete,soapte ,sarutari ,mie chiar mi a placut si m am simtit bine cu ea. Este o fata de nota 10,atat in pat cat si dupa .Acum notele Locatia:10GFE: 10ON: 10 NP:10Fata:10De recomandat-DA, cu siguranta, eu o sa revin!!! Merita sa fie in top!Te pup Rebecca :2qm40hg :heart: :wink2 Acum notele Locatia:10 GFE: 10 ON: 10 cu felicitari :D NP:10 Fata:10 De recomandat-DA, cu siguranta, eu o sa revin!!! Merita sa fie in top! Link spre comentariu
Vizitator papli Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Buna dimineata, sunt disponibila pana la ora 18. Va pup dulce dulce :* :* :* Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Buna baieti, sunt disponibila pana maine la ora 20, apoi voi lipsi pentru 2 saptamana. Va pup dulce dulce :* :* :* 2 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Vii la Bucuresti? 2 Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Aprilie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Vii la Bucuresti?Eu doar la Cluj raman :) 1 Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Aprilie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Buna dimineata, disponibila pentru programari :* :* :* Sa aveti o saptamana minunata Link spre comentariu
rebecca16 Reputație: 201 Postat Mai 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Mai 1, 2018 Disponibila pana la Ora 20 :* Link spre comentariu
annunaki Reputație: 50 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 19, 2018 Buna!Esti la Cluj? Link spre comentariu
mafia1 Reputație: -241 Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Buna wekend placut sper sa ne vedem luni 1 Link spre comentariu
eu_adevaratul Reputație: 92 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Mai esti in Cluj? Am incercat sms si telefon, dar nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum