Sari la conținut

0729452895

Postări Recomandate

• Oras:DA
Postat

Masaj. Noua in zona, poze reale 100%, bruneta reusita, te astept pe tine domn generos la un masaj de relaxare la domiciliul meu discret si curat, Unirii, Zepter;

Care vrei o teapa la 40 de roni?

post-2-0-78070700-1514066040_thumb.jpg

post-2-0-55451400-1514066041_thumb.jpg

post-2-0-20419300-1514066042_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 12
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Masaj. Noua in zona, poze reale 100%, bruneta reusita, te astept pe tine domn generos la un masaj de relaxare la domiciliul meu discret si curat, Unirii, Zepter;

Care vrei o teapa la 40 de roni?

Ai vizitat-o...ori vorbeste lumea ca este o teapa ?

Postat

Ai vizitat-o...ori vorbeste lumea ca este o teapa ?

Vorbeste lumea si-ti dai seama ca la banii astia iti moare cand o vezi

Postat

Vorbeste lumea si-ti dai seama ca la banii astia iti moare cand o vezi

Nu i-am vazut fata.

Si nu stiam de pret.

Oricum, dai 50 lei...primesti servicii de 50 lei...de obicei.

• Like 1
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o eu, fiind în zonă... Văzut, futut, plecat... Nu e o frumusețe, țâțe mari, nu face fițe, la 40 e chiar Ok.

Note:

Aspect: 6

Oral: 6

Normal:6

GFE: 7

La 40 lei, merge o tură... Nu prea am ce povesti, a fost un fast fuck....

• Like 5
  • Oras:bucuresti
Postat

Am vizitat-o eu, fiind în zonă... Văzut, futut, plecat... Nu e o frumusețe, țâțe mari, nu face fițe, la 40 e chiar Ok.

Note:

Oral ne ?
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Note:

Te-a placut sau ai speriat-o daca ai futut.

Mai amintesti la ce etaj ai fost la ea?

Postat

Note:

Dar ai fost cu asta din poze bruneta ca stiu ca este cam cuib acolo si foarte important daca ne poti spune la ce etaji ai fost?
Postat

Note:

La 40 nu este rau dar cum spu ea un coleg mai jos la ce etaj sta??? Apreciez raspunsul!
Postat

La 40 nu este rau dar cum spu ea un coleg mai jos la ce etaj sta??? Apreciez raspunsul!

Îmi pare rău, dar chiar nu mai știu... Nu-i o experiență care s-o ții minte toată viața :laugh2

Postat

ÃŽmi pare rău, dar chiar nu mai știu... Nu-i o experiență care s-o ții minte toată viața :laugh2

😂😂😂😂 Ok dar nu te-am intrebat de experienta ....am intrebat de etaj!ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
Postat

Ok dar nu te-am intrebat de experienta ....am intrebat de etaj!

Nu mai știu... N-am fost atent, n-am reținut...

Postat

Madalina, noua in zona,

te astept la un masaj de relaxare la domiciliul meu discret si curat Unirii, Zepter;

https://stor191840981.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/19/191840981.jpghttps://stor191840981.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/5/8/198387481.jpghttps://stor191840981.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/2/4/194510171.jpg

tocmai am venit de la ea, localizare - bulevardul unirii langa magazinul Naturalia, fara portar la intrare, pozele sunt false, aspect ok, simpatica, varsta intre 35-40. se poate enerva usor dar se calmeaza foarte repede, mie mi s-a parut simpatica cand s-a enervat. raport calitate-pret foarte bun,zic eu, am cronometrat de la intrare in lift pana la iesirea din scara blocului au trecut 10 minute, durata probabila a actiunii undeva intre 5-6 minute. ca actiune in sine, oral protejat + sex normal,nu as recomanda sa mergeti o ora. pentru un "fut & go" este super ok si o recomand.

igiena fetei: nu am simtit niciun miros dar nici nu am cercetat mai indeaproape, insa as fi tentat sa cred ca se spala odata la cativa clienti.

sex oral cu prezervativ, asa si recomand, nu stiu daca face si neprotejat.

gfe ZERO dar nici nu aveam pretentia de mai mult.

altceva habar nu am ce sa mai detaliez, o recomand doar pentru un " fut & go " si sex oral protejat.

inteleg ca sunt 2 fete, cateodata 3 in locatie, o sa le vizitez si pe celelalte si le descriu si pe ele.

• Like 1
Postat

Madalina, noua in zona,

te astept la un masaj de relaxare la domiciliul meu discret si curat Unirii, Zepter;

https://stor191840981.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/11/19/191840981.jpghttps://stor191840981.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/5/8/198387481.jpghttps://stor191840981.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/2/4/194510171.jpg

tocmai am venit de la ea, localizare - bulevardul unirii langa magazinul Naturalia, fara portar la intrare, pozele sunt false, aspect ok, simpatica, varsta intre 35-40. se poate enerva usor dar se calmeaza foarte repede, mie mi s-a parut simpatica cand s-a enervat. raport calitate-pret foarte bun,zic eu, am cronometrat de la intrare in lift pana la iesirea din scara blocului au trecut 10 minute, durata probabila a actiunii undeva intre 5-6 minute. ca actiune in sine, oral protejat + sex normal,nu as recomanda sa mergeti o ora. pentru un "fut & go" este super ok si o recomand.

igiena fetei: nu am simtit niciun miros dar nici nu am cercetat mai indeaproape, insa as fi tentat sa cred ca se spala odata la cativa clienti.

sex oral cu prezervativ, asa si recomand, nu stiu daca face si neprotejat.

gfe ZERO dar nici nu aveam pretentia de mai mult.

altceva habar nu am ce sa mai detaliez, o recomand doar pentru un " fut & go " si sex oral protejat.

inteleg ca sunt 2 fete, cateodata 3 in locatie, o sa le vizitez si pe celelalte si le descriu si pe ele.

Bravo domnule!...tragerea cat a fost?

La colega ei Alexandra aka Andreea aka Iulia am fost eu este ok pt 50 cat am dat si sincer cred ca ceea la care am fost este ceea mai ok din locatie...si ai dreptate ca igienizarea vine undeva dupa 2-3 clienti.

• Like 2

Postat

a fost 40 tragerea, dupa cum ziceam, fut & go, pe la altele am dat dublu si am auzit comentarii.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...