ana ana 18 Reputație: 564 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Decembrie 5, 2017 Buna tuturorNumele meu este ana am 20.de ani sunt baimareanca, si va astept sa ne vedem. Serviciile mele sunt: sex oral nep cu finalizare orala/facială, oral deep, normal protejat, masaj erotic/de relaxare,foot job ,si fantezii de a voastre in limita bunului simt.ROG DORITORII DE SEX ANAL SA NU MA CONTACTEZE.accept french kiss, sex intre sani. Lucrez doar prin programări telefonice sau whats up.ca și poze ma gasiti pe publi24 sub numele ana .fin orala/faciala servicii high class Tariful il stabilim impreuna in functie de ce doresti Lucrez doar la deplasare: pensiune/hotel/domiciliu Nu accept:cupluri,pers in stare de ebrietate avansata sau romi! Nu răspund la nr privat! Va pup si astept sa ma contactati. Pozele din anunt imi apartinConfirmare apel video pe whats up
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2017 Postat Decembrie 5, 2017 Lipsa de clienti?! Are si topic deschis de ea chiar in sectiunea cat de cat corecta
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 5, 2017 Buna tuturorNumele meu este ana am 20.de ani sunt baimareanca, si va astept sa ne vedem. Serviciile mele sunt: sex oral nep cu finalizare orala/facială, oral deep, normal protejat, masaj erotic/de relaxare,foot job ,si fantezii de a voastre in limita bunului simt.ROG DORITORII DE SEX ANAL SA NU MA CONTACTEZE.accept french kiss, sex intre sani. Lucrez doar prin programări telefonice sau whats up.ca și poze ma gasiti pe publi24 sub numele ana .fin orala/faciala servicii high class Tariful il stabilim impreuna in functie de ce doresti Lucrez doar la deplasare: pensiune/hotel/domiciliu Nu accept:cupluri,pers in stare de ebrietate avansata sau romi! Nu răspund la nr privat! Va pup si astept sa ma contactati. Pozele din anunt imi apartinConfirmare apel video pe whats upai gresit sectiunea :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2017 Postat Decembrie 5, 2017 Lăsați mai fata împace =)) Ana , prima oară trebuie să-ți deschizi topic aici http://nimfomane.com/forum/forum/8-orientare-consiliere-si-informare/ , după prima recenzie lăsată de un client vei fi mutată la testate . Spor la bănuți ! 40
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Decembrie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Decembrie 5, 2017 Lăsați mai fata împace =))Ana , prima oară trebuie să-ți deschizi topic aici http://nimfomane.com/forum/forum/8-orientare-consiliere-si-informare/ , după prima recenzie lăsată de un client vei fi mutată la testate .Spor la bănuți !Sa fie asa cum zici tu si nu vreun troll. Sper sa ai dreptate!
Postări Recomandate