Sari la conținut

Eva 0731292942

Postări Recomandate

Ma numesc Eva, am 21 ani si sunt o satena de 170 cm (fara tocuri), 56 kg, tenul alb ( bronzul o sa rezolve aceasta ''problema''), sanii nr 3 ( naturali) si va pot oferii :

- contact normal obligatoriu cu protectie 

- contact oral protejat

- sarut daca exista o compatibilitate si o buna igiena orala ( as dori sa vina de la sine, nu sa fiu usor ''pusa la zid'')

- masaj de relaxare 

- ma pot 'juca' cu vibratorul la cerere

- footfetish 

Sunt foarte stricta cu privire la igiena partenerului meu si daca sunteti epilati ( sau macar ras scurt), fara diverse bubite si/sau scurgeri suspecte, miros urat va mai pot oferii: - sex oral neprotejat 

- finalizare orala

Ca parte financiara este vorba de : 150 lei pe parcursul a 30 minute sau 200 lei pe parcursul a 60 min ( se poate face doua finalizari )

Nu fac : Anal, finalizare faciala 

Locatia unde vor avea lor intalnirile este pe bulevardul Decebal 

Programul meu este unul de zi si anume : de LUNI pana SAMBATA intre 10:00-19:00 

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

Se pare ca baga pe banda rulanta fetita.... Am făcut programare pt la 12, i-am confirmat ca e ok, la 11:35 am dat sms sa cer locația completa pt ca eram pe drum și mi-a spus ca nu se mai poate ca s-a ocupat la 12....wtf...dupa ca dacă vreau mai târziu eram nervos și am închis, i-am dat mesaj în 10 minute sa îmi spună când și mi-a zis ca are programul Full.... Mda deci eu unul zic pas

• Like 3
Link spre comentariu

Se pare ca baga pe banda rulanta fetita.... Am făcut programare pt la 12, i-am confirmat ca e ok, la 11:35 am dat sms sa cer locația completa pt ca eram pe drum și mi-a spus ca nu se mai poate ca s-a ocupat la 12....wtf...dupa ca dacă vreau mai târziu eram nervos și am închis, i-am dat mesaj în 10 minute sa îmi spună când și mi-a zis ca are programul Full.... Mda deci eu unul zic pas

Mi-am cerut scuze. Am uitat sa te notez pt ora 12 de emotii si am programat pe altcineva

Cand ai dat sms am zis ca am programul plin pt ca vreau sa o iau usor 2-3 programări, avand emoția

Imi cer sincer scuze si sper sa nu te fi supărat pe mine

Nu lucrez pe banda sau cum te-ai exprimat

Vreau 2-3 programări sa vad cum este acest domeniu si din acest motiv nu am mai facut o alta programare

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Mi-am cerut scuze. Am uitat sa te notez pt ora 12 de emotii si am programat pe altcineva

Cand ai dat sms am zis ca am programul plin pt ca vreau sa o iau usor 2-3 programări, avand emoția

Vreau 2-3 programări sa vad cum este acest domeniu si din acest motiv nu am mai facut o alta programare

Eva, sa vezi emotii cand o sa vin eu! O sa tremuri de emotie dar si de dorinta!

😆

• Like 9
Link spre comentariu

Mult succes in acest job. Daca stii sa imbini placutul cu utilul va fi bine; o sa vezi ;)

Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Chiar e pesa!

Am fost eu azi.

Programare ok.

Ajuns in locatie am vazut fata care e foarte ok dar a trebuit sa cobor pt ca uitasem portofelul in masina :)))

Locatie 10-curat,prosop curat,baie ok cu geluri multe,apa de gura si chiar deodorante variate :)

Fata,f ok,frumi la fata,corp frumos sani si cur belea,f curata si dulce.

Se vede ca e incepatoare dar e f dulce si te face sa te simti f ok,cel putin cu mine asa a fost.

Tragere ok,oral neprotejat efectuat bine si normal ok.Nu am chinuit-o prea mult pt ca nu sunt vreun futterman :))

Eu ii dau 9 pe linie,10 iau premiantele desi se tine f aproape.

Multumesc Eva

Eu am sa revin cu placere la ea.

Stiu ca nu am mai scris de mult timp dar am simtit nevoia sa scriu despre ea pt ca mi-a placut inocenta ei de incepatoare.Sper totusi sa nu stea prea mult in domeniu,e din alt film :).

Seara buna

• Like 15
Link spre comentariu

Chiar e pesa!

Am fost eu azi.

Programare ok.

Ajuns in locatie am vazut fata care e foarte ok dar a trebuit sa cobor pt ca uitasem portofelul in masina :)))

Locatie 10-curat,prosop curat,baie ok cu geluri multe,apa de gura si chiar deodorante variate :)

Fata,f ok,frumi la fata,corp frumos sani si cur belea,f curata si dulce.

Se vede ca e incepatoare dar e f dulce si te face sa te simti f ok,cel putin cu mine asa a fost.

Tragere ok,oral neprotejat efectuat bine si normal ok.Nu am chinuit-o prea mult pt ca nu sunt vreun futterman :))

Eu ii dau 9 pe linie,10 iau premiantele desi se tine f aproape.

Multumesc Eva

Eu am sa revin cu placere la ea.

Stiu ca nu am mai scris de mult timp dar am simtit nevoia sa scriu despre ea pt ca mi-a placut inocenta ei de incepatoare.Sper totusi sa nu stea prea mult in domeniu,e din alt film :).

Seara buna

Iti multumesc ca ti-ai rupt din timpul tau pentru a împărtăși experienta ta si cu altii

Te pup si te mai aștept

• Like 2
Link spre comentariu

Salut colegi! Tin sa mentionez ca este prima recenzie pe care o fac. Rasfoind paginile de pe site, uitandu-ma pe la domitele de pe aici ,intru pe topicul domnisoarei Eva, vazand ca este noua in domeniu,am zis sa incerc, ma uit la pozele ei, jony dadea semne de alarma ca ar cam vrea sa o incerce pe domnisoara...decid sa o contactez...am sunat, mi-a raspuns , am stabilit cand sa ne vedem.

Am ajuns ieri la domnisoara... ma astepta dupa usa...imbracata intr-o rochita neagra ,zambitoare ,o fata frumusica tin sa mentionez ca este putin cam timida..,ma invita in camera , stam putin de vorba , apoi decid sa intru la un dus (Ai la geluri pentru tot anul) 😂 Am revenit in camera, am mai vorbit putin...si am trecut la act, cu un preludiu de cateva minutele, trecem la un oral destul de bun...apoi trecem la normal schimbam cateva poziti si Jony al meu decide sa termine 😂

Notele

Igiena: 10 (nimic de reprosat)

Oral: 8.5 (destul de bun)

Normal: 9

GFE: 9

Pentru mine a fost o experienta placuta , de revenit cu siguranta 💋

Recomand cu incredere

• Like 5
Link spre comentariu

Salut colegi! Tin sa mentionez ca este prima recenzie pe care o fac. Rasfoind paginile de pe site, uitandu-ma pe la domitele de pe aici ,intru pe topicul domnisoarei Eva, vazand ca este noua in domeniu,am zis sa incerc, ma uit la pozele ei, jony dadea semne de alarma ca ar cam vrea sa o incerce pe domnisoara...decid sa o contactez...am sunat, mi-a raspuns , am stabilit cand sa ne vedem.

Am ajuns ieri la domnisoara... ma astepta dupa usa...imbracata intr-o rochita neagra ,zambitoare ,o fata frumusica tin sa mentionez ca este putin cam timida..,ma invita in camera , stam putin de vorba , apoi decid sa intru la un dus (Ai la geluri pentru tot anul) 😂 Am revenit in camera, am mai vorbit putin...si am trecut la act, cu un preludiu de cateva minutele, trecem la un oral destul de bun...apoi trecem la normal schimbam cateva poziti si Jony al meu decide sa termine 😂

Notele

Pentru mine a fost o experienta placuta , de revenit cu siguranta

Recomand cu incredere

• Like 2
Link spre comentariu

Notele

Pentru mine a fost o experienta placuta , de revenit cu siguranta

Recomand cu incredere

Halat 150 30 min

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...