ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 29 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 29 Nu o sa mai poze explicite din cauza nebunilor care le iau și le pun peste tot. Asa ca mi am făcut frumos un cont de ig cu pers cunoscute unde postez poze ptr oameni sănătoși la cap La asta s a ajuns. Vrem poze reale CA SA STIM PE CE DAM BANII( deci nu pe cine dam banii,ca pana la urma suntem " cine" ,nu obiecte sa fim " ce" - a,dar stai,ca ptr obsedatii de pe forum fix asta suntem,obiecte, scuzele mele) dar dupa le luam și le punem pe telegram și cerem bani la oameni spunând ca sunt eu după care ma trezesc pe whatssap cu nebuni care ma suna pe video. Atâta se poate la asts s s ajuns cu obsadatii fără viata care bântuie pe aici. 1 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 29 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 29 2 minutes ago, ally_roxx said: Nu o sa mai poze explicite din cauza nebunilor care le iau și le pun peste tot. Asa ca mi am făcut frumos un cont de ig cu pers cunoscute unde postez poze ptr oameni sănătoși la cap La asta s a ajuns. Vrem poze reale CA SA STIM PE CE DAM BANII( deci nu pe cine dam banii,ca pana la urma suntem " cine" ,nu obiecte sa fim " ce" - a,dar stai,ca ptr obsedatii de pe forum fix asta suntem,obiecte, scuzele mele) dar dupa le luam și le punem pe telegram și cerem bani la oameni spunând ca sunt eu după care ma trezesc pe whatssap cu nebuni care ma suna pe video. Atâta se poate la asts s s ajuns cu obsadatii fără viata care bântuie pe aici. 3
clubbing Reputație: 1495 Postat Iulie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29 Acum 15 minute, ally_roxx a spus: Nu o sa mai poze explicite din cauza nebunilor care le iau și le pun peste tot. Asa ca mi am făcut frumos un cont de ig cu pers cunoscute unde postez poze ptr oameni sănătoși la cap La asta s a ajuns. Vrem poze reale CA SA STIM PE CE DAM BANII( deci nu pe cine dam banii,ca pana la urma suntem " cine" ,nu obiecte sa fim " ce" - a,dar stai,ca ptr obsedatii de pe forum fix asta suntem,obiecte, scuzele mele) dar dupa le luam și le punem pe telegram și cerem bani la oameni spunând ca sunt eu după care ma trezesc pe whatssap cu nebuni care ma suna pe video. Atâta se poate la asts s s ajuns cu obsadatii fără viata care bântuie pe aici. Fucking retards🤣🤣, locuri libere la Balaceanca 2 1
fratelo 1968 Reputație: 6180 Postat Iulie 29 Postat Iulie 29 1 oră în urmă, ally_roxx a spus: Nu o sa mai poze explicite din cauza nebunilor care le iau și le pun peste tot. Asa ca mi am făcut frumos un cont de ig cu pers cunoscute unde postez poze ptr oameni sănătoși la cap La asta s a ajuns. Vrem poze reale CA SA STIM PE CE DAM BANII( deci nu pe cine dam banii,ca pana la urma suntem " cine" ,nu obiecte sa fim " ce" - a,dar stai,ca ptr obsedatii de pe forum fix asta suntem,obiecte, scuzele mele) dar dupa le luam și le punem pe telegram și cerem bani la oameni spunând ca sunt eu după care ma trezesc pe whatssap cu nebuni care ma suna pe video. Atâta se poate la asts s s ajuns cu obsadatii fără viata care bântuie pe aici. Daca au mintea în ceață și nu au ce face🤦🤦🤦 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 29 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 29 Dispo dupa ora 17 1
Ddarius Reputație: 37 Postat Iulie 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iulie 29 Salutare , Am ajuns după mai multe tentative nereușite să-i fac o vizită . Am avut o oarecare reținere ( cred ca a fost ceva reciproc inițial ) dar nu regret ca am insistat . Efortul mi-a fost răsplătit pe deplin , întâlnirea fiind foarte destinsă , conversația agreabilă ( Întâmplarea face să avem opinii asemănătoare în multe privințe ). Trecând peste asta , referitor la servicii chiar nu văd ce aș putea să-i reproșez în cazul meu . Aici are 9,5 pe linie pentru ca nimeni nu este perfect . Referitor la fizic , așa cum i-am și spus ,am avut o surpriză plăcută . Arată mai bine decât mă așteptam ( nu știu de ce mi-am setat așa așteptările ) Mie mi-a plăcut experiența . Clar , am să o repet . o seară bună , tuturor. 2 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 29 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 29 11 minutes ago, Ddarius said: Salutare , Am ajuns după mai multe tentative nereușite să-i fac o vizită . Am avut o oarecare reținere ( cred ca a fost ceva reciproc inițial ) dar nu regret ca am insistat . Efortul mi-a fost răsplătit pe deplin , întâlnirea fiind foarte destinsă , conversația agreabilă ( Întâmplarea face să avem opinii asemănătoare în multe privințe ). Trecând peste asta , referitor la servicii chiar nu văd ce aș putea să-i reproșez în cazul meu . Aici are 9,5 pe linie pentru ca nimeni nu este perfect . Referitor la fizic , așa cum i-am și spus ,am avut o surpriză plăcută . Arată mai bine decât mă așteptam ( nu știu de ce mi-am setat așa așteptările ) Mie mi-a plăcut experiența . Clar , am să o repet . o seară bună , tuturor. 😈😈 și mie mi a plăcut și știi de ce❣️❣️❣️. Cu drag oricand❤️❤️
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 29 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 29 Am ieșit asa la Carrefour și un obsedat ma filma Ma intorc la el si il intreb" tu cumva ma filmezi?". La care gunoiul: Eu? Nu... Și pe tel se vedea camera. A urmat o înjurătură puternica Mulți obsedați ce plmmmm se intamplaaaaaaaa 1 3
fratelo 1968 Reputație: 6180 Postat Iulie 29 Postat Iulie 29 Acum 58 minute, ally_roxx a spus: Am ieșit asa la Carrefour și un obsedat ma filma Ma intorc la el si il intreb" tu cumva ma filmezi?". La care gunoiul: Eu? Nu... Și pe tel se vedea camera. A urmat o înjurătură puternica Mulți obsedați ce plmmmm se intamplaaaaaaaa La cum arăți ❤️nu poți trece neobservata,dar nu te poate filma fara acceptul tau👍👍👍.Așa cum ți-am zis 2neuronii și aia obosiți 🥰 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 30 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 30 Primul loc libet= ora 16 30
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 30 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 30 Just now, ally_roxx said: Primul loc libet= ora 16 30 1 2
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 30 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 30 1 hour ago, ally_roxx said: Dispo după 17 30. 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 30 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 30 Azi am full,revin mâine, câteva ore. Apoi ,după ziua de mâine,o sa fiu pe weekend. Vineți nu sunt.pup.
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 31 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 31 Neata,azi sunt Iertati ma ca pun poze asa,asts se intampla din cauza tampitilor fara viata care imi iau pozele de aici si le pun peste tot. Sunt azi cateva ore
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 31 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 31 1 hour ago, ally_roxx said: Neata,azi sunt Iertati ma ca pun poze asa,asts se intampla din cauza tampitilor fara viata care imi iau pozele de aici si le pun peste tot. Sunt azi cateva ore 15 - 19 liber.
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 31 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 31 Mai vreau 1 singura prog ,de 2 h. Va las de la 800 la 650 ron. Haidetiiiiii . 1
fratelo 1968 Reputație: 6180 Postat Iulie 31 Postat Iulie 31 Acum 50 minute, ally_roxx a spus: Mai vreau 1 singura prog ,de 2 h. Va las de la 800 la 650 ron. Haidetiiiiii . Daca asi fi din București cu mare plăcere a-și veni pe 800/2h 1
johndoe.2022 Reputație: 7 Postat Iulie 31 Postat Iulie 31 Acum 2 ore, ally_roxx a spus: Mai vreau 1 singura prog ,de 2 h. Va las de la 800 la 650 ron. Haidetiiiiii . As veni și eu pe 800 dar, din pacate, sunt blocat. 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat Iulie 31 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Iulie 31 Anunț când revin
ally_roxx Reputație: 29362 Postat August 2 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat August 2 Ce faceți iubirile mele???? Maine sunt la office ready for nenorociri Am 2 vesti: 1.sapr viitoare îmi fac o procedura la fata și voi lipsi o perioada 2.vine ziua mea and I need money. show me the moneeyyyy 3
fratelo 1968 Reputație: 6180 Postat August 2 Postat August 2 1 oră în urmă, ally_roxx a spus: Ce faceți iubirile mele???? Maine sunt la office ready for nenorociri Am 2 vesti: 1.sapr viitoare îmi fac o procedura la fata și voi lipsi o perioada 2.vine ziua mea and I need money. show me the moneeyyyy Și a mea , trebuie să-mi fac un cadou❤️🥰 Sa nu zici că ești Fecioara că și mine 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat August 2 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat August 2 21 minutes ago, fratelo 1968 said: Și a mea , trebuie să-mi fac un cadou❤️🥰 Sa nu zici că ești Fecioara că și mine Ultima zi din leu 🤣 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat August 2 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat August 2 Nu fac programări la analfabeți Multumescccc ,dar ar drq în cartelele pre paid pe care le luați ptr tepe. Nu mai merge ca nu mai fac programări la cartele,verific dacă e cartela sau abonament. De ex : nr de Vodafone,. Pun pe site la reincarcare cartela,și dacă apare ca nr nu poate fi reîncărcat => abonament. Daca poate fi reincarcat=> cartela. Asa ca v o sugeti singuri ca la mine nu mai pupați programare. 1 1
outofmymind Reputație: 282 Postat August 2 Postat August 2 6 hours ago, ally_roxx said: Nu fac programări la analfabeți Multumescccc ,dar ar drq în cartelele pre paid pe care le luați ptr tepe. Nu mai merge ca nu mai fac programări la cartele,verific dacă e cartela sau abonament. De ex : nr de Vodafone,. Pun pe site la reincarcare cartela,și dacă apare ca nr nu poate fi reîncărcat => abonament. Daca poate fi reincarcat=> cartela. Asa ca v o sugeti singuri ca la mine nu mai pupați programare. Dacă te referi la mine cu 929 în coada cu mesajul "mi-ar place" în loc de "mi-ar plăcea" aș vrea să fac doar câteva precizări. Nu sunt analfabet. Telefonul de pe care ți-am trimis mesaj e cel de rezervă și nu mi-am bătut capul să verific autocorectul. Ne-am întâlnit în trecut acum câțiva ani de 2 ori și cred că ne-am simțit bine împreună(eu cel puțin m-am simțit răsfățat și satisfăcut). Mă gândeam să repet experiențele trecute fiind în trecere prin București. Numărul de telefon este de Orange și este abonament. Ești o tipă super sexy, bună și m-am simțit foarte bine când ne-am întâlnit. Poate când mai ajung prin zonă să revii la sentimente mai bune. Numai bine îți doresc. 1
ally_roxx Reputație: 29362 Postat August 3 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat August 3 7 hours ago, outofmymind said: Dacă te referi la mine cu 929 în coada cu mesajul "mi-ar place" în loc de "mi-ar plăcea" aș vrea să fac doar câteva precizări. Nu sunt analfabet. Telefonul de pe care ți-am trimis mesaj e cel de rezervă și nu mi-am bătut capul să verific autocorectul. Ne-am întâlnit în trecut acum câțiva ani de 2 ori și cred că ne-am simțit bine împreună(eu cel puțin m-am simțit răsfățat și satisfăcut). Mă gândeam să repet experiențele trecute fiind în trecere prin București. Numărul de telefon este de Orange și este abonament. Ești o tipă super sexy, bună și m-am simțit foarte bine când ne-am întâlnit. Poate când mai ajung prin zonă să revii la sentimente mai bune. Numai bine îți doresc. Ok,azi mai am liber dacă vrei.pup. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum