Sari la conținut

Clara hot girl 0731778979

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Am fost

Locatia pe calea vitan apartament fara AC cald rau. Optasem pentru o ora canc am facut programare pe tel.

Fata la telefon este amiabila si explicita programarea respectata

Locatia 7 cald rau dar curat

Aspect fata 6 - este corpolenta pozele nu reflecta realitatea

ON 7 nimic iesit din comun

NP  7 o singura pozitie pe la spate

Finalizare orala

Nu am putut sa stau si pentru a 2 a finalizare din cauza calduri

DTD a durat 35 min cred amenda 250 lei

Eu nu am sa revin

• Like 4
Postat

Ok, cum spui tu... dar intr-o poza mai sus...facuta de tine ai bratul tatuat, in cea "profesionala" nu mai e bratul tatuat... deci??

Una e poza profesionala si alta e poza photoshopata...dar nu e cazul!

Te-ai prins ? ;)

Imi cer scuze dar tatuajele pot fi scoase !!
  • Oras:Timisoara
Postat

Am fost

Locatia pe calea vitan apartament fara AC cald rau. Optasem pentru o ora canc am facut programare pe tel.

Fata la telefon este amiabila si explicita programarea respectata

Locatia 7 cald rau dar curat

Aspect fata 6 - este corpolenta pozele nu reflecta realitatea

ON 7 nimic iesit din comun

NP  7 o singura pozitie pe la spate

Finalizare orala

Nu am putut sa stau si pentru a 2 a finalizare din cauza calduri

DTD a durat 35 min cred amenda 250 lei

Eu nu am sa revin

Saruta , se implica , e cu tine sau e in lumea ei ?

Vizitator cocsat
Reputație: 0
Postat

Confirm @zzukkero

Am fost la ea in locația Liei acum 6 luni cred...

Fata, tatuaje peste tot este mai rotundă , in lumea ei bondoaca așa ..ma rog

Pozele nu au nici o realitate

Am plătit o ora am futut 1 număr .

Am plecat val după 20 min

Ghinion de neșansa:))

• Like 1
Postat

Confirm @zzukkero

Am fost la ea in locația Liei acum 6 luni cred...

Fata, tatuaje peste tot este mai rotundă , in lumea ei bondoaca așa ..ma rog

Pozele nu au nici o realitate

Am plătit o ora am futut 1 număr .

Am plecat val după 20 min

Ghinion de neșansa:))

Da sunt o femeie voluptoasa si scrie in descrierile mele,dar bondoaca la 1,70m ?? ( nu cred) acum fiecare cu parerea lui :*
Postat

Am vizitat o pe domnișoară Clara de mai multe ori, ultima data acum citeva luni. Clara, părerea mea, o tipa bună rău de pula, nu skyni, dar cu forme voluptoase, sâni marii și tare buni de lins și supt, un cur bomba după mine punctul ei forte. Acțiune, ca și ultimele dați a fost foarte încinsă și extrem de palpitanta. Am beneficiat pe parcursul unei ore, de fk foarte pasional, cu accente de dfk foarte intens, un oral neprotejat bine făcut, cu supt pula pina la cotor, lins coaiele, vidat capul puli, și lins pina simțeam ca explodez. Am oprit o din acțiune pt ca simțeam ca ii voi umple guriță. Am cerut un prezervativ, și ne am futut pt început în Lot, incredibila imaginea sânilor ei uriași cum se zbenguiau în timp ce Clara sarea în pula și gemea de placere. Schimbam în dogy dar simt ca nu mai rezist mult. Ii spun ca vine, smulge Clara prezervativul de pe pula, o mai suge puțin și un val de spermă ii umple guriță. O mica pauza de o conversație, dar nu mult pt pula nu știe carte domnii mei. Cum întra în erectie, trece domnișoară din nou la un oral, parca și mai bun ca la primul nr. O sugea domnii mei, de parca nu mai văzuse gagica pula de nu știu cit timp. O opresc punem un prezervativ și ne futem în poziția misionar,apoi trecem în linguriță și din nou dogy unde, datorita unui cur de senzație și a unei păsărici parca din ce în ce mai umede, finalizez a doua oara, de data aceasta în caciulita. Merg la dus, mai vb puțin cu domnișoară și o tirez. Clara, după mine o gagica tare bună de pula, care, chiar dacă puțin mai plinta, poate mai voluptoasa, știe meserie bine de tot și încearcă sa te facă sa te simți bine. Pt amatorii de super slim nu știu ce sa zic, poate nu e cazul, dar ma repet chiar o gagica bună de pula. Cadoul domnișoarei, pt o ora de plăceri 250 rhon. Cu respect domnii mei, fetelor bafta la pula și o zii pe masuraaaa.

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator cocsat
Reputație: 0
Postat

Te pup jos @clara scuze pentru exprimarea eronata

Postat

Am vizitat o pe domnișoară Clara de mai multe ori, ultima data acum citeva luni. Clara, părerea mea, o tipa bună rău de pula, nu skyni, dar cu forme voluptoase, sâni marii și tare buni de lins și supt, un cur bomba după mine punctul ei forte. Acțiune, ca și ultimele dați a fost foarte încinsă și extrem de palpitanta. Am beneficiat pe parcursul unei ore, de fk foarte pasional, cu accente de dfk foarte intens, un oral neprotejat bine făcut, cu supt pula pina la cotor, lins coaiele, vidat capul puli, și lins pina simțeam ca explodez. Am oprit o din acțiune pt ca simțeam ca ii voi umple guriță. Am cerut un prezervativ, și ne am futut pt început în Lot, incredibila imaginea sânilor ei uriași cum se zbenguiau în timp ce Clara sarea în pula și gemea de placere. Schimbam în dogy dar simt ca nu mai rezist mult. Ii spun ca vine, smulge Clara prezervativul de pe pula, o mai suge puțin și un val de spermă ii umple guriță. O mica pauza de o conversație, dar nu mult pt pula nu știe carte domnii mei. Cum întra în erectie, trece domnișoară din nou la un oral, parca și mai bun ca la primul nr. O sugea domnii mei, de parca nu mai văzuse gagica pula de nu știu cit timp. O opresc punem un prezervativ și ne futem în poziția misionar,apoi trecem în linguriță și din nou dogy unde, datorita unui cur de senzație și a unei păsărici parca din ce în ce mai umede, finalizez a doua oara, de data aceasta în caciulita. Merg la dus, mai vb puțin cu domnișoară și o tirez. Clara, după mine o gagica tare bună de pula, care, chiar dacă puțin mai plinta, poate mai voluptoasa, știe meserie bine de tot și încearcă sa te facă sa te simți bine. Pt amatorii de super slim nu știu ce sa zic, poate nu e cazul, dar ma repet chiar o gagica bună de pula. Cadoul domnișoarei, pt o ora de plăceri 250 rhon. Cu respect domnii mei, fetelor bafta la pula și o zii pe masuraaaa.

Asta voiam sa citesc despre ea . Imi place f mult genul ei dar o stiu nimplicata iar pe vremuri nu saruta nici moarta.

M-as bucura mult sa fie adevarat ce zici. Inca nu sunt convins ca sa spun sincer , mai astept recenzii de acest fel

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna Clară! Care sunt tarifele tale si serviciile incluse?

Locație?

Vreau sa te vizitez :)

Din poze pari numai bună de futut, dar vreau sa ma conving impreuna cu "colonelul"

Ti-e lene sa citesti mai sus? Da scroll si o sa afli

Postat

Buna Clară! Care sunt tarifele tale si serviciile incluse?

Locație?

Vreau sa te vizitez :)

Din poze pari numai bună de futut, dar vreau sa ma conving impreuna cu "colonelul"

Buna,serviciile mele sunt de sex oral,normal,masaj erotic,de relaxare sau prostatic,fk,cim 69 etc...

Iar cadoul este de 150 ron / 30 min si 250 ron / ora :*te astept cu drag

• Like 1
Postat

Biatlonist... eu stiam de mult ca parerile tale nu fac o ceapa degerata... dar crezusem ca esti doar un exaltat libidinos gen LegolasFotbalistul, dar bag seama ca esti un mare mincinos si mancator de cacat!

Oricine a fost poate confirma ca fata nu e prea implicata asa ca sa ma lasi cu aberatii gen "gemea de placere". Oralul ei e facut ca sa fie (desi are piercing in limba) si ia maxim 3 cm in gura si iti explica pe urma ca are gura mica si ca oricum oralul nu e punctul ei forte.

Are intr-adevar un cur fenomenal si se fute decent - dar nu mai mult de atat. E tot timpul retinuta de parca vrea sa nu uite nici un moment ca se fute pe bani si atat.

In concluzie: Biatlonist... du-te ba in pizda ma-tii de peste prost!

• Like 2
Postat

Biatlonist... eu stiam de mult ca parerile tale nu fac o ceapa degerata... dar crezusem ca esti doar un exaltat libidinos gen LegolasFotbalistul, dar bag seama ca esti un mare mincinos si mancator de cacat!

Oricine a fost poate confirma ca fata nu e prea implicata asa ca sa ma lasi cu aberatii gen "gemea de placere". Oralul ei e facut ca sa fie (desi are piercing in limba) si ia maxim 3 cm in gura si iti explica pe urma ca are gura mica si ca oricum oralul nu e punctul ei forte.

Are intr-adevar un cur fenomenal si se fute decent - dar nu mai mult de atat. E tot timpul retinuta de parca vrea sa nu uite nici un moment ca se fute pe bani si atat.

Bai terminațiile, am văzut mulți prosti dar mulți, dar nu pot sa cred ca am descoperit cel mai mare timpit care a existat vreodată. Bai dobitocule, în pizda mati sa te duci tu cacatule nesimțit ce ești. Dispari jegule împuțit mizerie jegoasa ce ești, și lasă topucurile fetelor în pace. Nu mai împroașcă cu jegul tău pe aici. Jet infectule
Postat

Și ba nesimțit jepat și jegos, peste poate ești tu infectule

Postat

Bai terminațiile, am văzut mulți prosti dar mulți, dar nu pot sa cred ca am descoperit cel mai mare timpit care a existat vreodată. Bai dobitocule, în pizda mati sa te duci tu cacatule nesimțit ce ești. Dispari jegule împuțit mizerie jegoasa ce ești, și lasă topucurile fetelor în pace. Nu mai împroașcă cu jegul tău pe aici. Jet infectule

Și bai dobitocule, nu uita sa înveți sa nu înjuri de mama, coclit cu casca ce ești, boule, nesimțit și cocalar jegos ai înțeles? Eu nu am înjurat niciodată de părinți, dar nici măcar nu înjur de fel, dar un handicapat ca tine chiar ca ma aduce în starea asta, nu vezi ca ești de riscul forumului? Vai de capul tău de terminat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...