cana Reputație: 6 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2017 Salut! Mai stie cineva de alexandra31 cea care a fost la top? 1
incepator12 Reputație: 75 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 Cumva ea ?http://nimfomane.com/forum/user/114139-alexandra31/
cana Reputație: 6 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2018 Da!
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 29, 2018 Circuit inchis
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2018 „Retrasa” fortat de niste guvizi carora le eclipsa boarfele scoase la produs. Lucratura profesionista: detalii despre viata personala, poze explicite, amenintari fatise. Si-au dat masura talentului cu murdariile pe care i le-au aruncat in cap.
dobrin i Reputație: -201 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Peste Tot Oras:Peste Tot Postat Aprilie 29, 2018 Eu, din ce stiu, are probleme cu fostul iuby.Ala nu o lasa in pace, o ameninta si alte alea. Cred ca e chiar retrasa.
ultravox Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Mi-aduc aminte. Pe topic avea numai recenzii foarte bune. Cred ca prin vara trecuta s-a intamplat, intai i-au luat telefonul, parca, apoi a disparut brusc. N-a mai stiut nimeni de ea. Cred ca dupa o perioada a revenit dar pentru scurt timp. S-a retras. Probabil a fost nevoita.S-ar putea o fata de-aici sa mai stie ceva de ea.
cana Reputație: 6 Postat Mai 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 2, 2018 Mare pacat! O persoana de la care plecai zambind...
incepator12 Reputație: 75 Postat Mai 2, 2018 Postat Mai 2, 2018 Mi-aduc aminte. Pe topic avea numai recenzii foarte bune. Cred ca prin vara trecuta s-a intamplat, intai i-au luat telefonul, parca, apoi a disparut brusc. N-a mai stiut nimeni de ea. Cred ca dupa o perioada a revenit dar pentru scurt timp. S-a retras. Probabil a fost nevoita.S-ar putea o fata de-aici sa mai stie ceva de ea. Corina ? (am văzut că ea știe detalii despre multe fete)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Postat Mai 3, 2018 La ce v-ar folosi detalii despre ea, tinand cont ca vrea sa fie lasata in pace. Lasati-o sa isi rezolve problemele, sa se linisteasca apele, si revine ea, cu siguranta 😃 3
oachii Reputație: 20 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 La ce v-ar folosi detalii despre ea, tinand cont ca vrea sa fie lasata in pace. Lasati-o sa isi rezolve problemele, sa se linisteasca apele, si revine ea, cu siguranta corect ar fi să si rezolve problemele apoi să revină liniștită si fără bătăi de cap 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum