Sari la conținut

Alexandra 31

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Salut! Mai stie cineva de alexandra31 cea care a fost la top?

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

„Retrasa” fortat de niste guvizi carora le eclipsa boarfele scoase la produs. Lucratura profesionista: detalii despre viata personala, poze explicite, amenintari fatise. Si-au dat masura talentului cu murdariile pe care i le-au aruncat in cap.

• Oras:Peste Tot
  • Oras:Peste Tot
Postat

Eu, din ce stiu, are probleme cu fostul iuby.

Ala nu o lasa in pace, o ameninta si alte alea.

Cred ca e chiar retrasa.

Postat

Mi-aduc aminte. Pe topic avea numai recenzii foarte bune. Cred ca prin vara trecuta s-a intamplat, intai i-au luat telefonul, parca, apoi a disparut brusc. N-a mai stiut nimeni de ea. Cred ca dupa o perioada a revenit dar pentru scurt timp. S-a retras. Probabil a fost nevoita.

S-ar putea o fata de-aici sa mai stie ceva de ea. 

Postat

Mare pacat!

O persoana de la care plecai zambind...

Postat

Mi-aduc aminte. Pe topic avea numai recenzii foarte bune. Cred ca prin vara trecuta s-a intamplat, intai i-au luat telefonul, parca, apoi a disparut brusc. N-a mai stiut nimeni de ea. Cred ca dupa o perioada a revenit dar pentru scurt timp. S-a retras. Probabil a fost nevoita.

S-ar putea o fata de-aici sa mai stie ceva de ea. 

Corina ? (am văzut că ea știe detalii despre multe fete)

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

La ce v-ar folosi detalii despre ea, tinand cont ca vrea sa fie lasata in pace. Lasati-o sa isi rezolve problemele, sa se linisteasca apele, si revine ea, cu siguranta 😃

• Like 3

Postat

La ce v-ar folosi detalii despre ea, tinand cont ca vrea sa fie lasata in pace. Lasati-o sa isi rezolve problemele, sa se linisteasca apele, si revine ea, cu siguranta

corect ar fi să si rezolve problemele apoi să revină liniștită si fără bătăi de cap
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...