Sari la conținut

Delia 0764674114

Postări Recomandate

Postat

Hei dragilor! 😘 De mâine îmi reîncep activitatea, ma vezi găsi la “birou†de la ora 14:00 pana la ora 22:00, programările le voi face de azi.

â¤ï¸Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

â¤ï¸preț: 200 de lei 30 de min ; 350 de lei 1 H

â¤ï¸Locația se afla pe blv Magheru (la colț cu Rosseti)

PS: prefer programările pe WhatsApp 0785512081

post-275422-0-96660300-1578059838_thumb.jpeg

• Like 10
Vizitator futaciosu19
Reputație: 0
Postat

Hei dragilor! De mâine îmi reîncep activitatea, ma vezi găsi la “birou” de la ora 14:00 pana la ora 22:00, programările le voi face de azi.

❤Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

❤preț: 200 de lei 30 de min ; 350 de lei 1 H

❤Locația se afla pe blv Magheru (la colț cu Rosseti)

PS: prefer programările pe WhatsApp 0785512081

Draga pot sa stiu si eu de ce mi-ai blocat numarul de telefon si whatapps-ul? Nr cu 212 la sfarsit?

• Minus 1
Vizitator futaciosu19
Postat

Daca preferi programarile pe wapp ar fi bine sa si raspunzi!

Raspunde daca vrea,eu m am trezit cu block de la ea,ca am intrebat o daca lucreaza,mi-a zis ca Nu si dupa block,fiind a doua oara cand face asa. Mai ales ca nu am deranjat pe nimeni si sa supar.

Postat

Raspunde daca vrea,eu m am trezit cu block de la ea,ca am intrebat o daca lucreaza,mi-a zis ca Nu si dupa block,fiind a doua oara cand face asa. Mai ales ca nu am deranjat pe nimeni si sa supar.

dragul meu tu ai primit bloc prima data in luna mai (din cauza întrebărilor penibile pe care mi le-ai adresat) iar acum dacă mi-am schimbat numarul mi-ai dat mesaj dinou.
Postat

Daca preferi programarile pe wapp ar fi bine sa si raspunzi!

răspund tuturor in funcție de cum am timp, dacă primesc mesaje in zilele in care nu lucrez și le văd a doua zi sau la câteva ore bune nu îmi permit sa răspund( nu vreau sa deranjez). De pe data de 30 nu am mai lucrat, decât in ziua in care am anunțat, de aceea nu am răspuns pentru ca am fost in vacanța.
Vizitator futaciosu19
Postat

dragul meu tu ai primit bloc prima data in luna mai (din cauza întrebărilor penibile pe care mi le-ai adresat) iar acum dacă mi-am schimbat numarul mi-ai dat mesaj dinou.

Draga uite nu te-am intrebat sa te simti prost sau alceva,doar ti am pus o intrebare,nu e de suparere,imi cer scuze daca nu ti-au placut,unora le plac asa ceva.Sper sa mai imi dai o sansa.vad ca ti ai adus aminte bine.Sper sa ma ierti,din suflet.Nu sunt rau,sunt cel mai dulce om sa stii ;).

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu are rost sa minti!

Erai conectata pe wapp cand ti.am dat mesaj si nu ai vrut sa intri sa raspunzi.

Asta da dovada ca nu esti serioasa deloc.

• Minus 1
Postat

Nu are rost sa minti!

ok și dacă sunt conectata pe wapp, in timpul meu liber înseamnă ca sunt obligată sa și răspund ? Din moment ce eu sunt in vacanța ?
  • Like 1
Postat

Nu are rost sa minti!

pentru cultura ta generală acest număr este și numarul meu personal, nu am stat in timpul meu liber sa răspund zecilor de mesaje nu ești tu sigurul care scrie! Iar

In perioada in care lucrez răspund doar la mesajele pe care le văd timp util.

Postat

Mâine sunt la “birou” de la ora 14:00 pana la ora 22:00

Programările se fac pe fac pe wapp 0785512081 cu minim doua ore înainte (răspund in funcție de cum sunt disponibilă !!nu răspund dacă am văzut mesajul târziu!! nu doresc sa deranjez)

O seara faină ❤️

post-275422-0-11300800-1578432804_thumb.jpeg

• Like 5
Vizitator futaciosu19
Postat

Mâine sunt la “birou” de la ora 14:00 pana la ora 22:00

Programările se fac pe fac pe wapp 0785512081 cu minim doua ore înainte (răspund in funcție de cum sunt disponibilă !!nu răspund dacă am văzut mesajul târziu!! nu doresc sa deranjez)

O seara faină ❤️

Draga Delia,imi pare rau ca te a deranjat,dar nu cred ca e cazul sa ma bagi pe mine,si nu e nimic de suparare,mai ales cand faci ceea ce faci,nu judec pe nimeni dar se pare ca interpretezi totu gresit,si vezi doar cum vrei tu si nu prea e bine,si plus ti am vb foarte frumos si inca iti vb,ca nu sunt genul acela de om care sa fie vulgar si altele,iar in alta ordine de idei nu e bine sa dai block,puteai sa zici politicos ca nu accepti asa ceva si e de inteles,nu sa dai block,pe bune.Sper sa ma scoti de la block si sa imi dai sansa sa vezi ca nu e asa cum ma vezi tu sau altii care ma voteaza cu minus,NU cobor la nivelul altora.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dupa cum i-am spus si domnisoarei, cine i-a spus ~misto~ nu a gresit.

Vizitat domnisoara acum cateva zile, anul trecut de fapt. Programare facuta pe wapp si respectata de ambele parti.

Locatie: 9 - pe Magheru, intr-un bloc cu bulina, apa vine cam greu.

Fata: 9 - arata ca in poze, frumoasa, bine proportinata.

GFE: 9 - te simti de parca te vezi cu amanta, accepta FK, saruta pe corp

OP : 8 doar pentru faptul ca e protejat, dar e ok

NP : 8 geme misto, accepta pozitii.

Ar merge 150/250; 150/300 parca e un pic scumput.

Am vrut sa mai revin o data dar nu am mai prins-o!

Spor!

• Like 5
Postat

pentru cultura ta generală acest număr este și numarul meu personal, nu am stat in timpul meu liber sa răspund zecilor de mesaje nu ești tu sigurul care scrie! Iar

In perioada in care lucrez răspund doar la mesajele pe care le văd timp util.

Iar minti de rupi.

Cum poti sa spui ca erai in timpul tau liber cand tu ai scris pe forum ca esti disponibila ? 😞

Postat

Dupa cum i-am spus si domnisoarei, cine i-a spus ~misto~ nu a gresit.

Vizitat domnisoara acum cateva zile, anul trecut de fapt. Programare facuta pe wapp si respectata de ambele parti.

Locatie: 9 - pe Magheru, intr-un bloc cu bulina, apa vine cam greu.

Fata: 9 - arata ca in poze, frumoasa, bine proportinata.

GFE: 9 - te simti de parca te vezi cu amanta, accepta FK, saruta pe corp

OP : 8 doar pentru faptul ca e protejat, dar e ok

NP : 8 geme misto, accepta pozitii.

Ar merge 150/250; 150/300 parca e un pic scumput.

Am vrut sa mai revin o data dar nu am mai prins-o!

O mică observatie, blocul in care am locația nu are bulină 😉

Spor!

Postat

Iar minti de rupi.

Cum poti sa spui ca erai in timpul tau liber cand tu ai scris pe forum ca esti disponibila ? 😞

Nu mai dezbat acest subiect ca e in zadar..
Postat

Astăzi nu voi mai fi disponibilă. Țin sa va anunț ca voi mai lucra aproximativ doar sa săptămâna in București si nu voi mai reveni prea curând, poate chiar deloc. O zi frumoasa sa aveți ❤️

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Astăzi nu voi mai fi disponibilă. Èšin sa va anunț ca voi mai lucra aproximativ doar sa săptămâna in București si nu voi mai reveni prea curând, poate chiar deloc. O zi frumoasa sa aveți â¤ï¸

Nu-i bai, te asteptam noi la brasov.. te primim cu bratele deschise 😘
Postat

Nu-i bai, te asteptam noi la brasov.. te primim cu bratele deschise 😘

mi-ai citit gândurile 😊 Brașov este următorul oraș pe lista mea
  • Like 3

• Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat

Astăzi voi fi disponibilă pana la ora 22:00 ❤️

Si o programare, se poate?

Ti-am lasat msg pe whatsapp, cand ai timp un raspuns ar fi de apreciat :)

Pup

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...