Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Super Delia!

Locația e amplasată ca după ce ieși sa dai cu ochii de biserică :)

Eu de-aia m-am si dus, ca dupa ce o fut sa bag 3 cruci mari sa vina rosie la ruleta vis-a-vis la Radisson.

Sa stii ca ai fost factor decisiv cu recenzia ta in decizia de a o vizita.

• Like 2
Postat

Delia

Telefon: 0722980644

WhatsApp: 0737972042

Locație Calea Victoriei

Pret 150 de lei (15-20 de Min); 200 de lei (30-35 de Min); 300 de lei H •LA Variata de 150 de lei analul nu este inclus•

Servici

OP, ON (in funcție de igena), NP, Anal P(doar in funcție de dimensiune), sărutări pe corp, sarutari pe gura (in funcție de igena), fin corporală, 69, cunnilingus(voi mie), deepthroat, accept orice poziție, masaj și sunt deschisă și la alte fantezi

Program: 11:00-23:00

Disponibilă in București pana pe data de 12.01.2019 PS prefer programările pe whatsApp

Postat

Delia

Telefon: 0722980644

WhatsApp: 0737972042

Locație Calea Victoriei

Pret 150 de lei (15-20 de Min); 200 de lei (30-35 de Min); 300 de lei H •LA Variata de 150 de lei analul nu este inclus•

Servici

OP, ON (in funcție de igena), NP, Anal P(doar in funcție de dimensiune), sărutări pe corp, sarutari pe gura (in funcție de igena), fin corporală, 69, cunnilingus(voi mie), deepthroat, accept orice poziție, masaj și sunt deschisă și la alte fantezi

Program: 11:00-23:00

Disponibilă in București pana pe data de 12.01.2019 PS prefer programările pe whatsApp

pardon disponibilă in București pana la sfârșitul luni Ianuarie
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

M-am hotărât sa mai rămân in București pana la sfârșitul luni ianuarie. Deci veți mai avea timp sa va bucurați de mine. Va pup

:clapp  :clapp  :clapp data viitoare ne vdm 1h...si nu uita sa te antrenezi pt ce te-am rugat !!!...si sa nu mai adormi la ora mea de programare !!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator tony.antonyo12
Postat

Cand esti libera pentru footjob?nu ai mai pus poza cu talpile

Postat

:clapp :clapp :clapp data viitoare ne vdm 1h...si nu uita sa te antrenezi pt ce te-am rugat !!!...si sa nu mai adormi la ora mea de programare !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

așa va fii 😂
  • Like 1
Vizitator saamm24
Postat

De ce nu pui poze nephotoshopate?

Esti frumoasa si fara

Vizitator alex_xx
Postat

De ce nu pui poze nephotoshopate?

Esti frumoasa si fara

N-are boss fara photoshop/filtre si e si ocupata ca nu are 2 minute sa isi faca niste selfie-uri. Probabil pe facebook posteaza selfie din 3 in 5 minute dar la taraba nu are cum sa puna ca nu se mai vinde marfa.

Postat

N-are boss fara photoshop/filtre si e si ocupata ca nu are 2 minute sa isi faca niste selfie-uri. Probabil pe facebook posteaza selfie din 3 in 5 minute dar la taraba nu are cum sa puna ca nu se mai vinde marfa.

dacă chiar vrei sa știi chiar sunt foarte ocupată, iar mai mult postez pe forum decât pe Facebook
  • Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

dacă chiar vrei sa știi chiar sunt foarte ocupată, iar mai mult postez pe forum decât pe Facebook

Sigur ca o sa postezi mai multe poze aici pe forum, dupa aia cum o sa castigi bani ..

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu mai judecati fata :)

"DON T JUDGE MY CHOICES IF YOU DON T UNDERSTAND MY REASONS"

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

"DON T JUDGE MY CHOICES IF YOU DON T UNDERSTAND MY REASONS"

"Keep Calm, You're Rolling With God"

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...