magictrip Reputație: 3 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Lol indeed, s-a andragostit un parlit da asta si o speriat-o. Urma sa se vada cu ea o zi antreaga, apoi din nou peste un timp scurt mai voia o zi, se ajungea la sentimente si iesea urat, amenintari santaj etc..Hahaha ce îndrăgosteala ma ? Ce îmi spui tu acolo îmi arată faptul ca te uiti la prea multe filme, lasă-le și învață sa scrii mai întâi.Sau așa ti s-a întâmplat ție ? Eu știu foarte bine ce înseamnă meseria asta,plus ca dragostea in general este pentru oamenii slabi iar eu nu ma număr printre ei. Nu am speriat-o sigur :))), am scris doar ce am simțit pe moment, poate am exagerat un pic cu o zi întreaga, nu ca nu mi-aș permite,crede-ma singurul pârlit dintre noi doi esti tu! Nu mai comentați ca nu mai răspund, viața frm sa aveți, mai ales tu Delia pup😘
xoxomadeye Reputație: -49 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 taci draq ma saracule care traiesti printre femei frumoase si delia ti se pare o zana =)) 1
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Astăzi va fi ultima zi in București voi fi disponibilă pana la ora 20:00 5
bajetupahnumecioara Reputație: 2 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Vai vai o sa planga din pula domnu tripat pah magie ca ai pleaca febletea, un mascul feroce anconjurat numa da bunaciuni, care se andragosteste de o tarfa pentru ca aia l-a futut pa 200 da leones, an timp ce pitzipoancele alea cu care umba el, nu da nici un muc pa el nici daca le arata 200 da euro, eventual al pupa pa gura pentru banii aia :laugh2 Hai sa fii sanatoasa vei castiga cele mai bune poze la cat photoshop ai bagat an ele, ca de-a vizitat xxlpizdel daniel recent si o sa ati dea 300 da voturi la concursul pah 2019 la poze cel putin
bajetupahnumecioara Reputație: 2 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 ma rog 19 octombrie e recent an mintea mea prajita, timpul este irelevant atuncea cand ati dai seama ca este un construct al mintii umane pentru a justifica cat de nesemnificativa si scurta vieata noastra, de o masuram an unitatea timpului, care este defapt a patra dimensiune din planul realitatii. Ai vrea tu sa futi pa baiatu asta dastept care sparge cu banii an stanga si an dreapta pa pizde da lucs!
toreadorul no 1 Reputație: 102 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Spania Oras:Spania Postat Ianuarie 23, 2019 In urma cu câteva zile am avut ocazia că o cunosc si eu pe Delia, asta după ce mi se anulase o programare la alta fata și pot spune că nu îmi pare rau. Notele chiar nu isi mai au rostul, m-am simțit foarte bine in compania Deliei, si sper sa revina repede daca tot vrea sa plece o perioada deoarece Delia provoaca dependenta. Din partea mea media generală 9,5. Mulțumesc Delia pentru clipele frumoase pe care mi le-au oferit. Te pup 3
procurorul1 Reputație: 688 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Vai vai o sa planga din pula domnu tripat pah magie ca ai pleaca febletea, un mascul feroce anconjurat numa da bunaciuni, care se andragosteste de o tarfa pentru ca aia l-a futut pa 200 da leones, an timp ce pitzipoancele alea cu care umba el, nu da nici un muc pa el nici daca le arata 200 da euro, eventual al pupa pa gura pentru banii aia :laugh2 Hai sa fii sanatoasa vei castiga cele mai bune poze la cat photoshop ai bagat an ele, ca de-a vizitat xxlpizdel daniel recent si o sa ati dea 300 da voturi la concursul pah 2019 la poze cel putinDelia o sa faca careiera, are tot ce ii trebuie , las-o vere ca e fata buna ! 2
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 taci draq ma saracule care traiesti printre femei frumoase si delia ti se pare o zana =)) xoxo ai terorizat forumul 🤣🤣 2
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 In urma cu câteva zile am avut ocazia că o cunosc si eu pe Delia, asta după ce mi se anulase o programare la alta fata și pot spune că nu îmi pare rau. Notele chiar nu isi mai au rostul, m-am simțit foarte bine in compania Deliei, si sper sa revina repede daca tot vrea sa plece o perioada deoarece Delia provoaca dependenta. Din partea mea media generală 9,5. Mulțumesc Delia pentru clipele frumoase pe care mi le-au oferit. Te pup și eu te pup și ma bucur ca te-ai simțit bine in compania mea 😘
manivela15 Reputație: 2679 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Ianuarie 23, 2019 Sa mori tu ca a fost asa ? Mai ales cu zona aia erogena si delicata si neprotejata :laugh2 :laugh2 :laugh2Tigane sa-ti moara la intrare daca nu a fost asa ...cat despre zona erogena , normal ca nu a fost protejata ! este in partea aceea a corpului care se numeste bust ...stii tu ...ala din care se fac statuile !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Postat Ianuarie 23, 2019 Tigane sa-ti moara la intrare daca nu a fost asa ...cat despre zona erogena , normal ca nu a fost protejata ! este in partea aceea a corpului care se numeste bust ...stii tu ...ala din care se fac statuile !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Eu vorbeam de zona de suburta fraiere :laugh2 :laugh2 :laugh2
dex007 Reputație: 81 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Salut, Am fost penultimul client al Deliei...si tot ce vreau sa zic este ca am fost un fraier ca n=am gasit-o mai devreme...Programarea facuta pe la pranz pt seara, confirmata cu 1h inainte, si respectata de ea la minut.Zona destul de usor de gasit, dar cam sunt probleme cu parcarea.. Am ajuns la ea, m-a intampinat intr-o tinuta destul de sexy, pe niste tocuri destul de inalte...yummyEste o fata tanara si destul de joviala, o placere sa discuti cu ea, si este destul de vorbareata :) Ca si note... Locatie: 8 (destul de mica garsoniera si baia, dar who cares? in rest ok)Fata: 10, exact ca in poze, arata aproape la fel chiar si nemachiataCorp: 9 , daca era putin mai inalta si sanii putin mai fermi, era de 10. Nu ma intelegeti gresit...are niste sani superbi, chiar i-am zis sa nu-si puna silicoane...ea vrea sa faca astaGFE: 10 am zis!!Oral: 9 - un oral frumos, dar nimic iesit din comun...doar un DT foarte frumos...a bagat-o pana la cotor :)Normal: 10 S-a implicat, gemete etc, cand am pus-o capra se mai uita in spate din cand in cand..criminal :D Per total...da, clar da...a zis ca mai revine, si o s-o pandesc :D
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 26, 2019 Postat Ianuarie 26, 2019 Salut, Am fost penultimul client al Deliei...si tot ce vreau sa zic este ca am fost un fraier ca n=am gasit-o mai devreme...Programarea facuta pe la pranz pt seara, confirmata cu 1h inainte, si respectata de ea la minut.Zona destul de usor de gasit, dar cam sunt probleme cu parcarea.. Am ajuns la ea, m-a intampinat intr-o tinuta destul de sexy, pe niste tocuri destul de inalte...yummyEste o fata tanara si destul de joviala, o placere sa discuti cu ea, si este destul de vorbareata :) Ca si note... Locatie: 8 (destul de mica garsoniera si baia, dar who cares? in rest ok)Fata: 10, exact ca in poze, arata aproape la fel chiar si nemachiataCorp: 9 , daca era putin mai inalta si sanii putin mai fermi, era de 10. Nu ma intelegeti gresit...are niste sani superbi, chiar i-am zis sa nu-si puna silicoane...ea vrea sa faca astaGFE: 10 am zis!!Oral: 9 - un oral frumos, dar nimic iesit din comun...doar un DT foarte frumos...a bagat-o pana la cotor :)Normal: 10 S-a implicat, gemete etc, cand am pus-o capra se mai uita in spate din cand in cand..criminal :D Per total...da, clar da...a zis ca mai revine, si o s-o pandesc :D te pup și ma bucur ca te-am cunoscut 😘
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 26, 2019 Postat Ianuarie 26, 2019 Gata? Ai plecat? da 😊
only-me Reputație: 17096 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Ianuarie 26, 2019 da 😊Pe puleiu asta!?!?,te astept sa te intorci,te las sa te duci la specializare🤣ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 26, 2019 Postat Ianuarie 26, 2019 Pe puleiu asta!?!?,te astept sa te intorci,te las sa te duci la specializare🤣ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 🤣🤣 o sa ma întorc cu “temele făcute†😘 2
only-me Reputație: 17096 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Ianuarie 26, 2019 🤣🤣 o sa ma întorc cu “temele făcute†😘Te asteptam cu bratele deschiseðŸ˜ðŸ˜˜
thesandmanro Reputație: 4 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2019 Momentan prin Sachsen-Anhalt ;) 1
incepator12 Reputație: 75 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 Acum activează prin Bacău cu numele „Bianca”.
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 Acum activează prin Bacău cu numele „Bianca”.Nu e ea, i-a furat o boarfa pozele
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 Acum activează prin Bacău cu numele „Bianca”. lasă și tu linkul te rog sa văd și eu anunțul in care apar pozele mele
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 5, 2019 Postat Februarie 5, 2019 Cand revii in Bucuresti? in București voi veni pe 17 Aprilie pentru o săptămâna 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum