Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

De mâine prețul va fi de 400 de lei ora, și nu voi mai lucra pe 30 de minute, aceasta decizie am luat pentru a-mi selecta o parte din clienti. Nu vreau sa aud lucruri de genu: “de ai mărit prețul” ; “e prea scump”.. etc. Prețul meu este doar pentru cine își permite, nu oblig pe nimeni sa m-a viziteze cui ii convine bine cui nu. Va mulțumesc pentru înțelegere.

• Like 1
Link spre comentariu

Dar sa te superi stii delia,si sa dai block,doar te-am intrebat .Nu am dat cu parul

te rog frumos sa încetezi cu întrebarea ta. Am dreptul de a-mi selecta clienți, iar pe tine nu vreau sa te primesc, dacă te-am blocat nu e logic ? De ce te apuci sa scrii pe aici crezi ca te primesc ? Răspunsul e nu!!
Link spre comentariu
Vizitator xoxo ts
Reputație: 0

Vreau sa anunț ca aseară telefonul meu sa spart daia nu am mai putut fi contactata de aseară pana acum

imi para rau sa aud asta

Link spre comentariu

De mâine prețul va fi de 400 de lei ora, și nu voi mai lucra pe 30 de minute, aceasta decizie am luat pentru a-mi selecta o parte din clienti. Nu vreau sa aud lucruri de genu: “de ai mărit prețul” ; “e prea scump”.. etc. Prețul meu este doar pentru cine își permite, nu oblig pe nimeni sa m-a viziteze cui ii convine bine cui nu. Va mulțumesc pentru înțelegere.

Buna, azi lucrezi?

Link spre comentariu

Sal'tare la lume,

(Re) vizitat astazi Delia, dupa pranz, la desert....miammm :maninlove

Sincer, parca a fost mai bine si mai frumos decat in ianuarie, iar pe Delia am simtit-o mult mai destinsa si mai “apropiataâ€.

Si-am dovedit si ceva palinka … deci, “amintirile ma chinuiescâ€. Asadar:

Aprecieri:

Locatia: 9...apartament langa Radisson, camera de lucru mare, pat mare si fara margini sa te faulteze, canapea si masuta de chit-chat, baia curata geluri garla (daca eshti in stare sa le vezi, ca io sa mor daca le-am vazut, puse la geam, din prima).

Nimic de comentat decat despre cuierul din hol (vedem noi, de ce) si ... :rax2 "mizeria" de pe jos :laugh2 :laugh2 (ATENTIE! Gluma...stie Delia de ce :wink2 )

Delia: 10..., frumusica, naturala, spontana, rade frumos, se si pisiceste un pic cand devii mai “intimâ€. Despre corp, ce sa mai zic … inalta (norocul meu ca a avut cuie mai scurte de data asta, sa nu mai fiu ca Mutulica cand il pupa Alba-ca-Zapada, la sosire), picioare lungi, sani medii cu sfarcuri “intoarseâ€, rotunzi si plini exact cat sa-i simti perfect in palma, taliutza, iar poponeatza… Miammm….

Atitudine: 10…programare usoara prin wsp, respectata “la minutâ€, lipicioasa, te soarbe din priviri (nu-s vreun Adonis), e bucuroasa ca esti acolo, te “urmeaza†intocmai in conversatie si actiune. Te incarca de energie pozitiva…

GFE:… nu pun, ca nu fac FK; oricum, am uitat sa-i mentionez si-am luat o “ventuza†in drumul spre pat, ca se pare ca o ceream/meritam. Altfel, s-a simtit ca eram la a 2 a vizita, si ma tinea minte. Deci a fost fix ca si o reintalnire cu o prietena de “nebuniiâ€â€¦friends with benefits, ce mai!

Igiena: 10…piele fina, catifelata, parfumata, epilata

OP: 9…soft (ca asta-mi sunt), “mulat†pe al’mic, ud rau (cu pofta, ce mai), DT, schimbari de ritm, grija si la adiacente. Toata lumea multumita :innocent

NP: 10…stramta rau; si saltareatza….uaoileooo…pericol maxim!

AP: 9 …din cauza creierului meu tembel; s-a-nfipt si m-a contrat de nu se mai vedea om cu persoana, dar mie mi s-a parut ca se cam crispeaza, asa ca am abandonat destul de repede (nush daca si ea considera ca “destul de repedeâ€)

Cado’: 300 /1h…+ un dulce si neshte refresh (astea chiar au fost “cado’ “)

Povestioaia suport (pentru insomniaci):

Inceput de ieri cu cautarile destinatiilor “dulciâ€, sa ma regalez c-o savarina, sa am un week-end relaxat….pe Delia o vazusem ca “a revenit†dar nu prea stiam ce e cu ea…deodata m-a pocnit!

Am mai fost, fir-ar, si chiar am facut recenzie…batranetzea, fir-ar :blushing2 ; m-au napadit amintirile si poftele, asa ca bagat wsp cu cerere de programare.

Raspuns destul de prompt, stabilit, deci …linistit.

Astazi incercat o devansare a programarii, dar n-am reusit…toata lumea daduse navala, si se programase la desert, ca mine…la savarina! :@

Deci, prezentat la ora stabilita initial, cu un dulce de la mine (in asteptarea “dulcelui†de la ea) bashca ceva de baut, sa ne intre tigara.

Intrarea in paradis a fost mai putin shocanta ca data trecuta, avand in vedere ca stiam la ce sa ma astept, dar mai dureroasa….pierdut in ochii, buzele si sanii ei, am tras un sut in cuierul din dotarea caprioarei…numa’ bine sa ma pravalesc pe canapea, si sa incepem chat-ul

Cum ziceam, dus ceva bobo, sa rontzaie si ea ceva, cand are pauze…ti-ai gasit!; :laugh2 sfasiat ambalajul si bagat rapid 1-2 bobo, de control :slap2

Stat la cafea, tigara si chat ceva vreme, ras si vorbit…pana m-am simtit ca parca ea ma sunase si invitase, sa ne mai punem la punct cu ce-am mai facut fiecare, pe unde-am fost, ce ne-a placut sau nu de cand nu ne-am mai vazut…cerut la dush, primit prosop, executat operatiunea de igienizare si hop…dincolo.

Dincolo, unde Delia parea ca moare de nerabdare sa ma ia la zmotoceala; m-a luat “de-a-n-picioarelea†:blush: la pupat (lipit si sarutul care, tot ce se poate, privirea mea il cerea), mangaiat si frecat…eu, de la dush, ea inca in sutien, bikinei si toace; phiii…mi-as fi dorit sa fiu caracatita (sau caracatitoi) sa am fo ‘enshpe maini sa pot mangaia si simti toata “Deliaâ€.

Ca sa nu ne mai invartim atata unul in jurul altuia, ne-am trecut la orizontala, ea avand treaba cu al’ mic, si eu cu tot corpul ei, cat puteam ajunge.

Carnita tare (mai ales poponeatza), fina si catifelata, parfumata, epilata....n-am cuvinte sa descriu; doar ca, la un moment dat, parca mi se parea ca palmele mele sunt prea aspre pentru a o mangaia. Imi venea sa ii cer nishte crema, sa le mai inmoi

In timpul asta, gura si buzele ei se mulasera perfect pe al’mic (impelerinat de-acum), care ramasese fara aer….asa vid era pe capul lui! Supt, lins, udat fleashca, cu o pofta ce rar mi-a fost dat sa vad…DT din cand in cand (parca era concurs, care-si tine respiratia mai mult: ea sau al’mic), trecut pe la imprejurimi (sa mai respire si unul si altul)….clasa si dezlantuire….

Insa, pentru a fi in stare sa execut turul complet, condus usurel caprioara in NP, caprita…de mare angajament.

Parca pentru asta e nascuta :bow2 . Am luat-o si eu usurel, ca nah…nu tu lubrifiant, nimic, stramta-stramta, zic sa nu incep ca clopotaru’. Ce dreaq? :shocked

Imaginea pe care o vedeam cre’ ca e exact imaginea pe care o are jucaria aia de pe bordul masinii, asupra drumului, cand o iei cu masina pe hartoape…

Dar nu. Nu mi se zgaltaia arcusorul, de-mi tine capul. Eu eram bine ancorat ... problema era poponeatza caprioarei. Nici chiar Lexxy Pantera, dar pe-aproape. :clapp

Si mai are o miscare, de te trage “in ea†cu calcaiele, sa vezi ca te vrea cu totul…wow; mai ramaneam 2-3 “ritmuri†si eram gata….

Pus mainile pe “situatie†si trecut la AP; aici a fost mai calina in miscari, si m-am putut desfasura eu mai in voie.

N-a fentat si a contrat cat a putut...a fost mai "imblanzita"; dar cand intorcea obrazul parca vedeam o usoara crispare, asa ca daca tot mi-am facut damblaua de “all inclusive†m-am strecutrat langa ea, sub ea, in LOT.

Primit sanii (cu sfarcurile care scosesera nasul afara, sa vada ce se petrece :innocent ) si corpul la mangaiat si sarutat si da-i…Lexxy. :clap2

Am cautat sa-mi prelungesc cat am putut senzatiile si am rezistat eroic si imbratisarii ei, si linsului si sarutatului pe gat si dupa urechi, si soaptelor, si mangaierii funduletzului ala obraznic si rotund, care se misca sub mainile mele de mi-era ca-mi sare ceasul de la mana, dar nah…m-a dovedit. :blush:

Ramas nitzel la orizontala, sa-mi revina pulsul si sa-mi treaca tremuriciul din genunchi, apoi dush, mai inca un chat si-o tigara, si m-am dat afara, cu pupaceli de despartire si injuraturi catre nea’ cuieru’ =))

Afara cald rau…dar parca eram la aer conditionat, dupa ce m-a “incins†Delia.

Asta fu romantza

Respecte la confrati :hihat

:gifs_ojos Merci Delia, de ora petrecuta

cu plăcere ðŸ˜ðŸ˜
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Fiecare e liber sa-si stablieasca propriul pret pentru serviciile care le presteaza, dar nu mai aburiti lumea. Oameni buni nu mai inghititi galusca "pentru a-mi selecta o parte din clienti", de fapt e disperare mare de bani. Credeti ca daca dati 400 sau 4000, indiferent de suma, serviciile vor fi direct proportional cu valoarea?! Ele se gandesc ca in felul asta uzura corpului va fi mai mica si isi vor atinge mai repede obiectivele. E cumva o regula ca aceia care au posibilitati si mai multi bani sunt mai educati, manierati, galanti, ingrijiti? Nici vorba, cunosc destule cazuri care sunt plini de bani, dar nu dai 2 lei pe ei la prima vedere, la ce atitudine, caracter sau igiena au. Asta e un mare bullshit!

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

Fiecare e liber sa-si stablieasca propriul pret pentru serviciile care le presteaza, dar nu mai aburiti lumea. Oameni buni nu mai inghititi galusca "pentru a-mi selecta o parte din clienti", de fapt e disperare mare de bani. Credeti ca daca dati 400 sau 4000, indiferent de suma, serviciile vor fi direct proportional cu valoarea?! Ele se gandesc ca in felul asta uzura corpului va fi mai mica si isi vor atinge mai repede obiectivele. E cumva o regula ca aceia care au posibilitati si mai multi bani sunt mai educati, manierati, galanti, ingrijiti? Nici vorba, cunosc destule cazuri care sunt plini de bani, dar nu dai 2 lei pe ei la prima vedere, la ce atitudine, caracter sau igiena au. Asta e un mare bullshit!

eu cred ca știu mai bine ca tine la ce m-am referit când am spus ca vreau sa mai imi sectez clienți, nu am spus niciodată lucrurile pe care le-ai spus tu fiecare om e cum vrea el indiferent ca are bani sau nu, nu judec! Asta e noul meu preț cine vrea sa m-a viziteze bine cine nu, nu. Nu chem pe nimeni cu forța și nici nu am obligat pe cineva sa m-a viziteze și stai liniștit dragule ca nu sunt disperata după bani...
  • Like 1
Link spre comentariu

oricum aici pe forum fiecare e liber sa își dea cu părerea și sa comenteze ce vrea.. e gratis
Link spre comentariu
Reputație: 5751
  • Oras:Timisoara

Ai si tu dreptate ca nu dupa bani se selecteaza clientii , multi care au parale is de rahat si motivul e altul de cele mai multe ori lacomia si dorinta de a prosti clientii. 

In ce o priveste le Delia , revin pe topicul ei unde nu am mai intrat de cand isi pusese pozele lu Lore din CT care seamana cu ea dar nu este ea.

Observ citind recenziile ca a progresat in bine , poze reale si daruire la ON FK , sex cu tot ce trebuie ba si anal.

Eu care mai mereu critic si pe buna dreptate pe cele care se dau de lux la pret da oferta e departe de a fi de lux as zice ca Delia e destul de corecta la pret in situatia de fata. Adica o femeie frumoasa tanara futacioasa care suge excelent ON da tot ce trebuie merita 400 .

Asa platesc si eu la cele care ma multumesc intru totul. Sigur ca pentru a fi mai presus de orice critica trebuia CIM inclus. Aici e singura obiectie care se poate aduce . Sa fie 350 fara CIM si 400 cu CIM.

Ce sa zic , dc am ocazia poate trec si eu la vara ca pare talentata , daca ramane cu implicarea laudata in recenziile recente. Poate intre timp apare si CIM ul in oferta  sau macar COF :-))))

eu cred ca știu mai bine ca tine la ce m-am referit când am spus ca vreau sa mai imi sectez clienți, nu am spus niciodată lucrurile pe care le-ai spus tu fiecare om e cum vrea el indiferent ca are bani sau nu, nu judec! Asta e noul meu preț cine vrea sa m-a viziteze bine cine nu, nu. Nu chem pe nimeni cu forța și nici nu am obligat pe cineva sa m-a viziteze și stai liniștit dragule ca nu sunt disperata după bani...

Link spre comentariu

Ai si tu dreptate ca nu dupa bani se selecteaza clientii , multi care au parale is de rahat si motivul e altul de cele mai multe ori lacomia si dorinta de a prosti clientii.

In ce o priveste le Delia , revin pe topicul ei unde nu am mai intrat de cand isi pusese pozele lu Lore din CT care seamana cu ea dar nu este ea.

Observ citind recenziile ca a progresat in bine , poze reale si daruire la ON FK , sex cu tot ce trebuie ba si anal.

Eu care mai mereu critic si pe buna dreptate pe cele care se dau de lux la pret da oferta e departe de a fi de lux as zice ca Delia e destul de corecta la pret in situatia de fata. Adica o femeie frumoasa tanara futacioasa care suge excelent ON da tot ce trebuie merita 400 .

Asa platesc si eu la cele care ma multumesc intru totul. Sigur ca pentru a fi mai presus de orice critica trebuia CIM inclus. Aici e singura obiectie care se poate aduce . Sa fie 350 fara CIM si 400 cu CIM.

Ce sa zic , dc am ocazia poate trec si eu la vara ca pare talentata , daca ramane cu implicarea laudata in recenziile recente. Poate intre timp apare si CIM ul in oferta sau macar COF :-))))

CIM și COF nu vor apărea in meniul meu niciodată 😊 aceste doua lucruri chiar nu sunt pe gustul meu..
  • Like 1
Link spre comentariu

Delia....

M-am hotarat sa fac si eu o recenzie dupa cativa ani de la ultima si Delia e fata pe care am ales sa o prezint pe scurt din punctul meu de vedere.

Am fost la Delia la inceputul saptamanii trecute, seara ,dupa o programare facuta in dimineata acelei zile, respectata si onorata de ambele parti.Despre Delia pot spune ca este o tanara blonda, pisicoaca,frumusica foc, dulce buze senzuale cu un corp bine proportionat , sani si posterior de mare efect atat vizual cat si palpabil.

Am fost la dus si apreciez faptul ca Delia nu m-a asteptat complet dezbracata si m-a lasat pe mine sa descopar in toata splendoarea ei.Actiunea a debutat cu un FK bine intretinut senzual.Oralul facut de Delia e cu siguranta punctul ei forte(cu deep,ritm,soft) si intra lejer in topul meu personal.Actiunea in sine nu o detaliez f mult insa pot spune ca am avut parte numai de trairi placute si f placute.

Gfe-ul oferit de Delia e ridicat mai ales ca ofera un fk f misto,, e deschisa,joviala, si comunicativa pe tot parcursul intalnirii.

Note:

Delia : 10

Oral : 10

Normal :9,5

GFE:10

300Ron/h

mersi frumos ❤️
Link spre comentariu

Mâine voi fii disponibilă de la ora 12:00

Locația: strada George Enescu aproape de barul Primus (zona hotelului Radisson)

Preț: 400 de lei H

Servici: OP , ON (in funcție de igiena), NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

post-275422-0-88734600-1557091132_thumb.jpeg

• Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 5751

CIM și COF nu vor apărea in meniul meu niciodată aceste doua lucruri chiar nu sunt pe gustul meu..

Am inteles , asa cum tu faci anal ( selectiv ) iar altele nu accepta deloc. Dar si gusturile se mai schimba si never say never :-)

Link spre comentariu
Reputație: 17096
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

CIM și COF nu vor apărea in meniul meu niciodată 😊 aceste doua lucruri chiar nu sunt pe gustul meu..

Pana la urma cum este??

Ai scos CIm si COF dim meniu si ai săltat prețul la 400 ron?

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq
Reputație: 0

Daca laudele is pentru prestatie de xceptie ridicarea e meritat daca nu , nu

Era cap de listă la mine dar din păcate în perioada când am fost eu în București, fata era la Brașov :)

Aia e, oricum am de gând să o vizitez (chiar și la tarifele astea) prea'mi place de ea! :D

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...