Sari la conținut

Delia 19 ani ( misto nubila)

Postări Recomandate

Am fost si eu azi la Delia sa inchei frumos anul. Mi-a parut cunoscuta in poze si cand ne-am vazut mi-am amintit ca am mai fost la ea in 2018 inainte sa plece din tara. Mi-a parut rau la vremea aia ca n-am mai prins-o, dar azi am avut o surpriza placuta. Am stabilit cu ea o programare pe WhatsApp si m-a rugat sa i-o confirm cu o ora inainte. La locatie se ajunge usor. E la cinci minute de mers de metroul de la Romana, putin dupa Carturesti. Locatia in sine e discreta, curata si aranjata. Delia era singura, ceea ce e un plus pentru mine. M-a intampinat fata din poze, in tocuri si cu un zambet larg. Are cam 1,70 fara tocuri. E subtire in talie, are fundul bombat, sanii medii si pielea foarte fina. E o bunaciune totala. Ne-am sarutat un pic pe buze, i-am dat cei 200 de lei pentru 30 de minute, apoi mi-am facut un dus rapid, unde ea mi-a lasat prosoape curate.

Actiunea: ne-am luat in brate si ne-am sarutat pe buze si pe gat. Mi s-a sculat pula imediat, apoi ea mi-a pus prezervativ si mi-a facut OP. Eu nu prea ma omor cu oralul, mai ales daca e protejat, dar Delia mi-a facut DT, ceea ce m-a impresionat si m-a excitat. Apoi m-am intins pe pat si, dupa alte cateva minute de felatie, a trecut deasupra si m-a calarit sustinut, lipindu-se de mine, gemand placut si sarutandu-ma pe gat. Apoi i-am cerut sa stea capra, unde am avut parte de o super priveliste, si am futut-o intens, pana mi s-a taiat rasuflarea. Apoi am mai schimbat cateva pozitii si mi-a mai facut o serie de oral la sfarsit, apoi m-am mai bucurat de cateva minute de sarutari si de zambete din partea ei si am stat un pic de vorba in timp ce ma imbracam, afland de la ea ca si ea se intreba de unde ma stie. Desi n-am finalizat de data asta, am plecat cu zambetul pe buze si vreau sa revin la ea, acum ca am gasit-o din nou.

Note:

Locatie: 9/10. Se ajunge usor, e discreta, curata si are un ambient placut, desi e un picut cam inghesuita.

Aspect: 10/10 incontestabil. Arata exact ca in poze si e curata.

GFE: N-am cerut, dar atitudinea ei e de 10, foarte draguta, deschisa si rabdatoare.

OP: 8/10. Il face protejat si nu foarte intens, dar face un deepthroat foarte bun si nu se plange de grosime.

NP: 10/10. Fetei ii place sa se futa, se lipeste de tine si te calareste energic.

Mersi, Delia ! 

• Like 6
Link spre comentariu

Hei dragilor! 😘 De mâine îmi reîncep activitatea, ma vezi găsi la “birou†de la ora 14:00 pana la ora 22:00, programările le voi face de azi.

â¤ï¸Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

â¤ï¸preț: 200 de lei 30 de min ; 350 de lei 1 H

â¤ï¸Locația se afla pe blv Magheru (la colț cu Rosseti)

PS: prefer programările pe WhatsApp 0785512081

post-275422-0-96660300-1578059838_thumb.jpeg

• Like 10
Link spre comentariu
Vizitator futaciosu19
Reputație: 0

Hei dragilor! De mâine îmi reîncep activitatea, ma vezi găsi la “birou” de la ora 14:00 pana la ora 22:00, programările le voi face de azi.

❤Servici: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)

❤preț: 200 de lei 30 de min ; 350 de lei 1 H

❤Locația se afla pe blv Magheru (la colț cu Rosseti)

PS: prefer programările pe WhatsApp 0785512081

Draga pot sa stiu si eu de ce mi-ai blocat numarul de telefon si whatapps-ul? Nr cu 212 la sfarsit?

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator futaciosu19

Daca preferi programarile pe wapp ar fi bine sa si raspunzi!

Raspunde daca vrea,eu m am trezit cu block de la ea,ca am intrebat o daca lucreaza,mi-a zis ca Nu si dupa block,fiind a doua oara cand face asa. Mai ales ca nu am deranjat pe nimeni si sa supar.

Link spre comentariu

Raspunde daca vrea,eu m am trezit cu block de la ea,ca am intrebat o daca lucreaza,mi-a zis ca Nu si dupa block,fiind a doua oara cand face asa. Mai ales ca nu am deranjat pe nimeni si sa supar.

dragul meu tu ai primit bloc prima data in luna mai (din cauza întrebărilor penibile pe care mi le-ai adresat) iar acum dacă mi-am schimbat numarul mi-ai dat mesaj dinou.
Link spre comentariu

Daca preferi programarile pe wapp ar fi bine sa si raspunzi!

răspund tuturor in funcție de cum am timp, dacă primesc mesaje in zilele in care nu lucrez și le văd a doua zi sau la câteva ore bune nu îmi permit sa răspund( nu vreau sa deranjez). De pe data de 30 nu am mai lucrat, decât in ziua in care am anunțat, de aceea nu am răspuns pentru ca am fost in vacanța.
Link spre comentariu
Vizitator futaciosu19

dragul meu tu ai primit bloc prima data in luna mai (din cauza întrebărilor penibile pe care mi le-ai adresat) iar acum dacă mi-am schimbat numarul mi-ai dat mesaj dinou.

Draga uite nu te-am intrebat sa te simti prost sau alceva,doar ti am pus o intrebare,nu e de suparere,imi cer scuze daca nu ti-au placut,unora le plac asa ceva.Sper sa mai imi dai o sansa.vad ca ti ai adus aminte bine.Sper sa ma ierti,din suflet.Nu sunt rau,sunt cel mai dulce om sa stii ;).

• Minus 1
Link spre comentariu

Nu are rost sa minti!

Erai conectata pe wapp cand ti.am dat mesaj si nu ai vrut sa intri sa raspunzi.

Asta da dovada ca nu esti serioasa deloc.

pentru cultura ta generală acest număr este și numarul meu personal, nu am stat in timpul meu liber sa răspund zecilor de mesaje nu ești tu sigurul care scrie! Iar

In perioada in care lucrez răspund doar la mesajele pe care le văd timp util.

Link spre comentariu
Vizitator futaciosu19

Mâine sunt la “birou” de la ora 14:00 pana la ora 22:00

Programările se fac pe fac pe wapp 0785512081 cu minim doua ore înainte (răspund in funcție de cum sunt disponibilă !!nu răspund dacă am văzut mesajul târziu!! nu doresc sa deranjez)

O seara faină ❤️

Draga Delia,imi pare rau ca te a deranjat,dar nu cred ca e cazul sa ma bagi pe mine,si nu e nimic de suparare,mai ales cand faci ceea ce faci,nu judec pe nimeni dar se pare ca interpretezi totu gresit,si vezi doar cum vrei tu si nu prea e bine,si plus ti am vb foarte frumos si inca iti vb,ca nu sunt genul acela de om care sa fie vulgar si altele,iar in alta ordine de idei nu e bine sa dai block,puteai sa zici politicos ca nu accepti asa ceva si e de inteles,nu sa dai block,pe bune.Sper sa ma scoti de la block si sa imi dai sansa sa vezi ca nu e asa cum ma vezi tu sau altii care ma voteaza cu minus,NU cobor la nivelul altora.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Dupa cum i-am spus si domnisoarei, cine i-a spus ~misto~ nu a gresit.

Vizitat domnisoara acum cateva zile, anul trecut de fapt. Programare facuta pe wapp si respectata de ambele parti.

Locatie: 9 - pe Magheru, intr-un bloc cu bulina, apa vine cam greu.

Fata: 9 - arata ca in poze, frumoasa, bine proportinata.

GFE: 9 - te simti de parca te vezi cu amanta, accepta FK, saruta pe corp

OP : 8 doar pentru faptul ca e protejat, dar e ok

NP : 8 geme misto, accepta pozitii.

Ar merge 150/250; 150/300 parca e un pic scumput.

Am vrut sa mai revin o data dar nu am mai prins-o!

Spor!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pentru cultura ta generală acest număr este și numarul meu personal, nu am stat in timpul meu liber sa răspund zecilor de mesaje nu ești tu sigurul care scrie! Iar

In perioada in care lucrez răspund doar la mesajele pe care le văd timp util.

Iar minti de rupi.

Cum poti sa spui ca erai in timpul tau liber cand tu ai scris pe forum ca esti disponibila ? 😞

Link spre comentariu

Dupa cum i-am spus si domnisoarei, cine i-a spus ~misto~ nu a gresit.

Vizitat domnisoara acum cateva zile, anul trecut de fapt. Programare facuta pe wapp si respectata de ambele parti.

Locatie: 9 - pe Magheru, intr-un bloc cu bulina, apa vine cam greu.

Fata: 9 - arata ca in poze, frumoasa, bine proportinata.

GFE: 9 - te simti de parca te vezi cu amanta, accepta FK, saruta pe corp

OP : 8 doar pentru faptul ca e protejat, dar e ok

NP : 8 geme misto, accepta pozitii.

Ar merge 150/250; 150/300 parca e un pic scumput.

Am vrut sa mai revin o data dar nu am mai prins-o!

O mică observatie, blocul in care am locația nu are bulină 😉

Spor!

Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Astăzi nu voi mai fi disponibilă. Èšin sa va anunț ca voi mai lucra aproximativ doar sa săptămâna in București si nu voi mai reveni prea curând, poate chiar deloc. O zi frumoasa sa aveți â¤ï¸

Nu-i bai, te asteptam noi la brasov.. te primim cu bratele deschise 😘
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...