delia-blonda Reputație: 972 Postat Ianuarie 27, 2020 Postat Ianuarie 27, 2020 Astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 ❤️(Ultima zi in București)
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Dragiilor, am revenit pentru câteva zile in București ❤️ 10
asd2019 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 Te-am cautat ieri si nu ai raspuns. Ai probleme cu telefonul sau ti l-ai schimbat?
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 Te-am cautat ieri si nu ai raspuns. Ai probleme cu telefonul sau ti l-ai schimbat? pentru o programare trebuie sa îmi dai mesaj pe wapp 😉 1
asd2019 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 pentru o programare trebuie sa îmi dai mesaj pe wapp 😉Asa am facut de mai multe ori fara niciun raspuns. 😥
fabianus Reputație: 49 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Fara Oras:Fara Postat Februarie 9, 2020 Am fost pe la ea în ianuarie. Programare telefonic făcută respectată de amândoi. Tipa este drăguță mare păcat ca nu are costumațiile din poze ca să o evidențieze mai mult. Făcut dus (ea nu:() și ajuns în camera. Startul a fost dat din picioare strângând-ne reciproc. Oralul fără prez a fost destul de zemos (la cerere) și luată juma plus puțin peste in gura. La normal ceva mia bine, are carnea tare și din doggy îți cam vine sa o plesnesti peste fundul obraznic. Am mai făcut și lingurița și un misionar cu picioarele îndepărtate. FK a devenit puțin mai intens pe perioada normalului. E fumătoare dar nu am simțit gustul. La început pare cuminte și tăcută dar dacă arunci câteva subiecte își da drumul. Vorbește frumos și pare educata. N-am încercat wnaltdar cred ca e dispusa pana la mărimi medii și dacă ești băiat finuț (sa începi frumos și nu sa dai ca surdu în clopot) M-am simțit bine cu ea și o sa o mai revăd. Locație :9Ea:9Comportament: 10Gfe : 8.5 - nu am avur eu chef sa fac de mai multIgienă 9 nu am simțit nimic dar prefer duș in prezenta mea Per total as zice de 9,potrivit pt cei care vor calitate / preț 1
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 10, 2020 Postat Februarie 10, 2020 Am fost pe la ea în ianuarie. Programare telefonic făcută respectată de amândoi. Tipa este drăguță mare păcat ca nu are costumațiile din poze ca să o evidențieze mai mult. Făcut dus (ea nu:() și ajuns în camera. Startul a fost dat din picioare strângând-ne reciproc. Oralul fără prez a fost destul de zemos (la cerere) și luată juma plus puțin peste in gura. La normal ceva mia bine, are carnea tare și din doggy îți cam vine sa o plesnesti peste fundul obraznic. Am mai făcut și lingurița și un misionar cu picioarele îndepărtate. FK a devenit puțin mai intens pe perioada normalului. E fumătoare dar nu am simțit gustul. La început pare cuminte și tăcută dar dacă arunci câteva subiecte își da drumul. Vorbește frumos și pare educata. N-am încercat wnaltdar cred ca e dispusa pana la mărimi medii și dacă ești băiat finuț (sa începi frumos și nu sa dai ca surdu în clopot) M-am simțit bine cu ea și o sa o mai revăd. Locație :9Ea:9Comportament: 10Gfe : 8.5 - nu am avur eu chef sa fac de mai multIgienă 9 nu am simțit nimic dar prefer duș in prezenta mea Per total as zice de 9,potrivit pt cei care vor calitate / preț ținând cont ca ai făcut recenzie abea acum cred ca nu ai mai ținut minte bine câteva lucrurii, 1 eu nu fac programările prin telefon( nici măcar nu folosesc cartela, nu o țin in telefon, folosesc doar wapp pentru programări) 2 am ținutele din poze (postate decand m-am reîntors) , 3 oralul îl fac protejat
georgepr Reputație: 1135 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2020 Cam cate zile mai esti prin Bucuresti aproximativ?
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Cam cate zile mai esti prin Bucuresti aproximativ? pana mâine sau pana vineri
calin04 Reputație: 817 Postat Februarie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2020 Dragiilor, am revenit pentru câteva zile in București ❤️Ce felina
slc2000 Reputație: 494 Postat Februarie 16, 2020 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2020 Cand mai ajungi in Bucuresti?
aless_sherif Reputație: 5 Postat Februarie 17, 2020 Postat Februarie 17, 2020 Draga mea , mai esti prin bucuresti ?
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 17, 2020 Postat Februarie 17, 2020 Draga mea , mai esti prin bucuresti ? nu, numai sunt am specifat..
barroso Reputație: 1372 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2020 Cand revii?Am incercat sa te gasesc pe telefon si whatsapp in ultimele zile, fara rezultat!Primeam mesaj de numar nealocat 1
asd2019 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 Vreo sansa sa revii weekendul asta in Bucuresti?
delia-blonda Reputație: 972 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 !!!NUMAI ACTIVEZ IN BUCURESTI și nici in alt oraș din România. In caz ca voi reveni voi anunța.. 1
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 2, 2020 Postat Iunie 2, 2020 Buna dragiilor, am revenit in București. Locația se afla la Piața Romană ( locație este temporara).0785512081 (pentru programări va aștept cu mesaj pe WhatsApp)
robertart Reputație: 46 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 Bine ai revenit Delia! Ce preturi mai practici? Niste poze noi ar fi tare bune 😉😉
ionel dudes Reputație: 385 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 Buna Delia ti am lasat mesaj pe wapp poate apuci sa raspunzi, ms!!!! 1
barroso Reputație: 1372 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2020 Delia, whatsapp-ul tau e inchis!Te rog verifica!
fane22 Reputație: 66 Postat Iunie 3, 2020 Oras:moreni Oras:moreni Postat Iunie 3, 2020 O actualizare de preț?
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 Bine ai revenit Delia! Ce preturi mai practici? Niste poze noi ar fi tare bune 😉😉 buna aceleași prețuri și acceleasi servici, voi posta și niște poze zilele următoare 1
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 3, 2020 Postat Iunie 3, 2020 Delia, whatsapp-ul tau e inchis!Te rog verifica! buna, nu este închis îmi poți lasa mesaj poți specifica in mesaj cine ești ca sa îmi dau seama
bagheraxxl Reputație: 34 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2020 buna, nu este închis îmi poți lasa mesaj poți specifica in mesaj cine ești ca sa îmi dau seamaAnal?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum