Sari la conținut

Delia 0764674114

Postări Recomandate

Postat

pentru o programare trebuie sa îmi dai mesaj pe wapp 😉

Asa am facut de mai multe ori fara niciun raspuns. 😥

• Oras:Fara
  • Oras:Fara
Postat

Am fost pe la ea în ianuarie. Programare telefonic făcută respectată de amândoi.

Tipa este drăguță mare păcat ca nu are costumațiile din poze ca să o evidențieze mai mult. Făcut dus (ea nu:() și ajuns în camera.

Startul a fost dat din picioare strângând-ne reciproc. Oralul fără prez a fost destul de zemos (la cerere) și luată juma plus puțin peste in gura.

La normal ceva mia bine, are carnea tare și din doggy îți cam vine sa o plesnesti peste fundul obraznic. Am mai făcut și lingurița și un misionar cu picioarele îndepărtate. FK a devenit puțin mai intens pe perioada normalului.

E fumătoare dar nu am simțit gustul. La început pare cuminte și tăcută dar dacă arunci câteva subiecte își da drumul. Vorbește frumos și pare educata.

N-am încercat wnaltdar cred ca e dispusa pana la mărimi medii și dacă ești băiat finuț (sa începi frumos și nu sa dai ca surdu în clopot)

M-am simțit bine cu ea și o sa o mai revăd.

Locație :9

Ea:9

Comportament: 10

Gfe : 8.5 - nu am avur eu chef sa fac de mai mult

Igienă 9 nu am simțit nimic dar prefer duș in prezenta mea

Per total as zice de 9,potrivit pt cei care vor calitate / preț

• Like 1
Postat

Am fost pe la ea în ianuarie. Programare telefonic făcută respectată de amândoi.

Tipa este drăguță mare păcat ca nu are costumațiile din poze ca să o evidențieze mai mult. Făcut dus (ea nu:() și ajuns în camera.

Startul a fost dat din picioare strângând-ne reciproc. Oralul fără prez a fost destul de zemos (la cerere) și luată juma plus puțin peste in gura.

La normal ceva mia bine, are carnea tare și din doggy îți cam vine sa o plesnesti peste fundul obraznic. Am mai făcut și lingurița și un misionar cu picioarele îndepărtate. FK a devenit puțin mai intens pe perioada normalului.

E fumătoare dar nu am simțit gustul. La început pare cuminte și tăcută dar dacă arunci câteva subiecte își da drumul. Vorbește frumos și pare educata.

N-am încercat wnaltdar cred ca e dispusa pana la mărimi medii și dacă ești băiat finuț (sa începi frumos și nu sa dai ca surdu în clopot)

M-am simțit bine cu ea și o sa o mai revăd.

Locație :9

Ea:9

Comportament: 10

Gfe : 8.5 - nu am avur eu chef sa fac de mai mult

Igienă 9 nu am simțit nimic dar prefer duș in prezenta mea

Per total as zice de 9,potrivit pt cei care vor calitate / preț

ținând cont ca ai făcut recenzie abea acum cred ca nu ai mai ținut minte bine câteva lucrurii, 1 eu nu fac programările prin telefon( nici măcar nu folosesc cartela, nu o țin in telefon, folosesc doar wapp pentru programări) 2 am ținutele din poze (postate decand m-am reîntors) , 3 oralul îl fac protejat
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

Cand mai ajungi in Bucuresti?

Postat

Cand revii?Am incercat sa te gasesc pe telefon si whatsapp in ultimele zile, fara rezultat!Primeam mesaj de numar nealocat

• Like 1
Postat

Buna dragiilor, am revenit in București. Locația se afla la Piața Romană ( locație este temporara).

0785512081 (pentru programări va aștept cu mesaj pe WhatsApp)

Postat

Bine ai revenit Delia! Ce preturi mai practici? Niste poze noi ar fi tare bune 😉😉

Postat

Bine ai revenit Delia! Ce preturi mai practici? Niste poze noi ar fi tare bune 😉😉

buna aceleași prețuri și acceleasi servici, voi posta și niște poze zilele următoare
  • Like 1
Postat

Delia, whatsapp-ul tau e inchis!Te rog verifica!

buna, nu este închis îmi poți lasa mesaj poți specifica in mesaj cine ești ca sa îmi dau seama

Postat

buna, nu este închis îmi poți lasa mesaj poți specifica in mesaj cine ești ca sa îmi dau seama

Anal?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...