bagheraxxl Reputație: 34 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2020 buna, nu este închis îmi poți lasa mesaj poți specifica in mesaj cine ești ca sa îmi dau seamaAnal? Link spre comentariu
yaml20 Reputație: 26 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Bună, ești disponibila azi? Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2020 Am revenit aseara la Delia dupa ce tocmai si-a gasit o noua locatie pe Magheru. Am stat o ora , nu o mai descriu pe Delia ca o stiti deja.S-a mentinut la aceleasi standarde, s-a mai implinit foarte putin dupa perioada de pauza si izolare, dar in pat a ramas aceeasi fermecatoare! Nici nu stiu cand a zburat o ora, dar ma bucur ca am avut parte din nou de prospetimea unei fete frumoase de 20 de ani care m-a intinerit si pe mine. Chiar daca si oralul a fost protejat, placerea a fost compensata de tehnica Deliei la oral.Normalul cu diverse pozitii, evident protejat. Doua numere, din care doar primul am reusit sa finalizez, la al doilea nefiind ea vinovata ca nu am finalizat desi s-a straduit cu tot arsenalul. In pauza dintre numere m-a servit cu apa la cererea mea si am conversat intr-un mod placut.Sigur am sa revin. Scorul a fost de 350 ron, dar a meritat. 3 Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Am revenit aseara la Delia dupa ce tocmai si-a gasit o noua locatie pe Magheru. Am stat o ora , nu o mai descriu pe Delia ca o stiti deja.S-a mentinut la aceleasi standarde, s-a mai implinit foarte putin dupa perioada de pauza si izolare, dar in pat a ramas aceeasi fermecatoare! Nici nu stiu cand a zburat o ora, dar ma bucur ca am avut parte din nou de prospetimea unei fete frumoase de 20 de ani care m-a intinerit si pe mine. Chiar daca si oralul a fost protejat, placerea a fost compensata de tehnica Deliei la oral.Normalul cu diverse pozitii, evident protejat. Doua numere, din care doar primul am reusit sa finalizez, la al doilea nefiind ea vinovata ca nu am finalizat desi s-a straduit cu tot arsenalul. In pauza dintre numere m-a servit cu apa la cererea mea si am conversat intr-un mod placut.Sigur am sa revin. Scorul a fost de 350 ron, dar a meritat. te pup 😘 Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Astăzi voi fi disponibilă pana la ora 23:00, locația noua locație se afla pe blv Nicolae Bălcescu lângă Sephora.😘â¤ï¸ Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Pentru programări va aștept pe WhatsApp 0785512081 Link spre comentariu
jumper Reputație: 7 Postat Iunie 6, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2020 Poze noi, Delia? Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 Disponibilă pentru programări ❤️ Link spre comentariu
el toreador Reputație: 101 Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 Nu raspunzi la mesageria privata? Link spre comentariu
asd2019 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 Nu raspunzi la mesageria privata?A plecat. A zis mai sus ca sta doar saptamana asta in bucuresti si ca vineri e ultima ei zi de lucru. Link spre comentariu
danjoe Reputație: -55 Postat Iunie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2020 A plecat. A zis mai sus ca sta doar saptamana asta in bucuresti si ca vineri e ultima ei zi de lucru. Nu, nu a spus asta. 1 Link spre comentariu
el toreador Reputație: 101 Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 A plecat. A zis mai sus ca sta doar saptamana asta in bucuresti si ca vineri e ultima ei zi de lucru. Nu vezi ce a scris fix deasupra postarii mele? Link spre comentariu
asd2019 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2020 Partajează Postat Iunie 6, 2020 Nu vezi ce a scris fix deasupra postarii mele?Scz. Eroarea mea. Nu vazusem ce a postat mai devreme. Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Nu raspunzi la mesageria privata? la acest număr am doar wapp, deci dacă vrei sa luam legătura va trebui sa îmi scrii sau sa suni doar pe WhatsApp Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Daragilor nu am plecat postarea este veche.. sunt disponibilă pentru programări 0785512081 ( doar wapp). Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 UPDATE Din cauza acestei perioade ( care știu ca nu este cea mai buna) m-am gândit ca sa fie ok pentru toată lumea sa fac un update al prețurilor pana lucrurile își vor reveni in totalitate la normal. noile prețuri vor fii următoarele:30 de minute-150 de lei 60 de minute -250 de leiServiciile vor rămână aceleași: OP, NP in diferite poziții, AP( doar in funcție de mărime și grosime), FK ( in funcție de igiena și chimie ), GFE, COB, și alte mici fantezii ( in limita bunului simt!)Locatia se afla pe bulevardul Nicolae Bălcescu lângă sephoraPentru programări va aștept pe WhatsAppPS revin imediat și cu niște poze ❤️ 4 Link spre comentariu
danielor8jl Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 E bine ca ai facut niste actualizari sa vedem si noi clar, ms Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 ❤️ 8 Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 😊 4 Link spre comentariu
cumnow Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Buna! AP extra sau inclus in pret? Mersi! Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Buna! AP extra sau inclus in pret? Mersi! buna, este inclus dar este doar in funcție de mărime și grosime 1 Link spre comentariu
rolotomassi Reputație: 40 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 În pozele cu fața neblurată tot tu ești ? Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Iunie 7, 2020 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Iunie 7, 2020 În pozele cu fața neblurată tot tu ești ? Link spre comentariu
delia-blonda Reputație: 972 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 În pozele cu fața neblurată tot tu ești ? normal, nu vezi tatuajul ? 2 Link spre comentariu
danielor8jl Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 O sa incerc sa ajung la ea mai ales ca aduce putin cu Elsa jean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum