michaeljordan Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Decembrie 8, 2017 Test de inteligenta
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Decembrie 8, 2017 randul 1 pozitia a doua?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 8, 2017 1 cu 1. prima.
michaeljordan Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:NY Oras:NY Autor Postat Decembrie 8, 2017 Raspuns final?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 8, 2017 Postat Decembrie 8, 2017 1 cu 1. prima.de ce?care e logica?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 8, 2017 de ce?care e logica? mi-e lene sa explic. dar poate o face autorul.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 8, 2017 Postat Decembrie 8, 2017 da ti- mi-e lene sa explic. dar poate o face autorul.e lene opula.Hai explica
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Decembrie 8, 2017 la testul asta mergea dat si raspunsul direct si apoi de vazut care gasea logica :)chiar sunt curios de raspuns....asta daca autorul il stie pt ca vad ca e un test in desfasurare :)
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 8, 2017 poate fi 1 cu 1 sau 2 cu 3. eu am ales prima varianta. desi nu vad logica mai departe de culori.
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Decembrie 8, 2017 eu am oscilat intre 1-2, 2-1, si 2-3, am ales 1-2....vad ca autorul ne lasa sa fierbem :))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 8, 2017 Postat Decembrie 8, 2017 poate fi 1 cu 1 sau 2 cu 3. eu am ales prima varianta. desi nu vad logica mai departe de culori. Exista trei modele diferite care se suprapun pe o suprafata de baza.Trei de marimi diferite..Adica una peste alta.Si se acopera.... ;)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 piesa din randul de jos ... a doua din dreapta. Parerea mea :hihat 1 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 9, 2017 piesa din randul de jos ... a doua din dreapta. Parerea mea :hihat un argument?
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Decembrie 9, 2017 mda, am gasit o justificare la suspans, pacat, nu o sa aflam niciodata :( https://iq-research.info/en/matrix/39
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 un pic de ajutor? Notam solutiile cu 1,2,3,4,5,6,7,8. Numerotate de la stanga-sus spre dreapta-jos1. Toate imaginile contin bare negre sau gri care sunt ori ambele orizontale, ori verticale2. Pe fiecare rand sau coloana (de 3 patrate cu 9 patratele) avem 1 bara verticala si 2 bare orizontale de culori diferite. (Ex: pe randul de sus primul patrat are 1 bara neagra verticala, al doilea 1 bara gri inchis orizontala si al 3-lea o bara gri deschis orizontala. Deci pe randul 1 de sus avem 1 bara neagra verticala si 2 bari gri inchis/deschis orizontale). ***Deci patratul ? trebuie sa aiba bara orizontala neagra***3. .... deci se poate... 1 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 Nimeni ... nu vrea sa continue? Cine rezolva pana la ora 23.59 azi .... are de la mine +50 puncte si promit sa fac "lobby" sa mai primeasca si de la alti "confutadori" inteligenti... plusuri. 1 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 9, 2017 Soluția trebuie să fie 2.3 După cum a dedus keyser, solutia trebuie să fie o bară neagră orzontală. Care din ele? Fiecare pătrat e o asociere (gri închis, gri deschis, negru) -> (1,2,3)Fiecare culoare trebuie să ia valoarea 1 de 3 ori. ( de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical).Negru și gri închis cu valoarea 1 apar de 3 ori, de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical.Gri deschis cu valoarea 1 apare de 2 ori, o dată vertical și o dată orizontal.Deci căutăm un gri deschis cu valoarea 1, cu barele aranjat orizontal. Singura solutie care se potrivește e rândul 2, coloana 3. 3
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Decembrie 9, 2017 a facut careva tot testul? iti da scorul final sau trebuie sa platesti? cat v-a iesit? :)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 Soluția trebuie să fie 2.3 După cum a dedus keyser, solutia trebuie să fie o bară neagră orzontală. Care din ele? Fiecare pătrat e o asociere (gri închis, gri deschis, negru) -> (1,2,3)Fiecare culoare trebuie să ia valoarea 1 de 3 ori. ( de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical).Negru și gri închis cu valoarea 1 apar de 3 ori, de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical.Gri deschis cu valoarea 1 apare de 2 ori, o dată vertical și o dată orizontal.Deci căutăm un gri deschis cu valoarea 1, cu barele aranjat orizontal. Singura solutie care se potrivește e rândul 2, coloana 3.... and we have a winner ! :hooray :hooray :hooray :clapp :clapp :clapp Premiul am inceput sa-l dau ... dar doar + 4 puncte (ca nu am schimbat la mine acum .... glumesc) pana diseara mai bag si restul de 46 puncte. :clapp :clapp :clapp 1 1
michaeljordan Reputație: 6 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:NY Oras:NY Autor Postat Decembrie 9, 2017 Soluția trebuie să fie 2.3 După cum a dedus keyser, solutia trebuie să fie o bară neagră orzontală. Care din ele? Fiecare pătrat e o asociere (gri închis, gri deschis, negru) -> (1,2,3)Fiecare culoare trebuie să ia valoarea 1 de 3 ori. ( de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical).Negru și gri închis cu valoarea 1 apar de 3 ori, de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical.Gri deschis cu valoarea 1 apare de 2 ori, o dată vertical și o dată orizontal.Deci căutăm un gri deschis cu valoarea 1, cu barele aranjat orizontal. Singura solutie care se potrivește e rândul 2, coloana 3.De ce 2.3 si nu 1.1 ? Trbuie sa demonstrezi logica ca e test de inteligenta nu joc de dat cu zaru.De ce trebuiesc aranjate de 2 ori orizontal si o data vertical? Paternul poate fi o succesiune de 2 verticale urmate de 2 orizontale sau de 1 verticala urmata de 2 orizontale, ambele se incadreaza in patern.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 De ce 2.3 si nu 1.1 ? Trbuie sa demonstrezi logica ca e test de inteligenta nu joc de dat cu zaru.De ce trebuiesc aranjate de 2 ori orizontal si o data vertical? Paternul poate fi o succesiune de 2 verticale urmate de 2 orizontale sau de 1 verticala urmata de 2 orizontale, ambele se incadreaza in patern. un pic de ajutor? Notam solutiile cu 1,2,3,4,5,6,7,8. Numerotate de la stanga-sus spre dreapta-jos1. Toate imaginile contin bare negre sau gri care sunt ori ambele orizontale, ori verticale2. Pe fiecare rand sau coloana (de 3 patrate cu 9 patratele) avem 1 bara verticala si 2 bare orizontale de culori diferite. (Ex: pe randul de sus primul patrat are 1 bara neagra verticala, al doilea 1 bara gri inchis orizontala si al 3-lea o bara gri deschis orizontala. Deci pe randul 1 de sus avem 1 bara neagra verticala si 2 bari gri inchis/deschis orizontale). ***Deci patratul ? trebuie sa aiba bara orizontala neagra***--- iar 1.1 are bara neagra verticala. 1 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 9, 2017 Soluția trebuie să fie 2.3 După cum a dedus keyser, solutia trebuie să fie o bară neagră orzontală. Care din ele? Fiecare pătrat e o asociere (gri închis, gri deschis, negru) -> (1,2,3)Fiecare culoare trebuie să ia valoarea 1 de 3 ori. ( de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical).Negru și gri închis cu valoarea 1 apar de 3 ori, de 2 ori aranjate orizontal, o dată vertical.Gri deschis cu valoarea 1 apare de 2 ori, o dată vertical și o dată orizontal.Deci căutăm un gri deschis cu valoarea 1, cu barele aranjat orizontal. Singura solutie care se potrivește e rândul 2, coloana 3. culorile lipsa sunt simplu de deslusit. in felul asta ramai cu 1,1 si 2,3.asa are sens. meh, nu prea elegant, ma gandeam la ceva mai frumos.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 culorile lipsa sunt simplu de deslusit. in felul asta ramai cu 1,1 si 2,3.asa are sens. meh, nu prea elegant, ma gandeam la ceva mai frumos.s-ar putea sa fie si alta modalitate de rezolvare mai "eleganta". 1 1
zanderspinning Reputație: 167 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Decembrie 9, 2017 rationamentul meu:am plecat de la patratele albe - scanare orizontala si verticala => 3 variante posibile: 1-2, 2-1, 2-3din cele 3 pozitii identificate, am urmarit (la fel, scanare orizontala si verticala) numarul patratelor gri inchis -> 1 patrat -> variante posibile: 1-2, 2-1din cele doua pozitii ramase, am urmarit (la fel, scanare orizontala si verticala) numarul patratelor gri deschis -> 1-2am verificat numarul patratelor negre (la fel, scanare orizontala si verticala) pt pozitia 1-2 => we have a winner :)michaeljordan, cat ti-a iesit scorul final?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum