simona1796ro Reputație: -175 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Bucureeeeesti! La noi la tara asa se zice ca la bucuresti se da ora exacta! :)Si daca o rumegam oleaca, avem: deliaro, tania_thering, alexa19, michelle....si tot asa! :) P.s. ce bine ca nu te.ai dus in Londra ca anunta astia atentate! :))nea:)) nu ai ghicit! :*:*:* 1 6 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 19, 2017 nea:)) nu ai ghicit! :*:* :*Postezi tu sau peștele ?Întreb pentru un prieten. 2 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Postezi tu sau peștele ?Întreb pentru un prieten.si eu si pestele :)) creem cofuzie :)) ps: ma bucur ca iti dai like-uri singur... esti in top tinete pe loc:)) 3 6 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 19, 2017 si eu si pestele :)) creem cofuzie :)) ps: ma bucur ca iti dai like-uri singur... esti in top tinete pe loc:)) Mersi de răspunsul prompt și la subiect. Și eu bănuiam la fel. Un sfat prietenesc: ai grija că va veni și ziua când te va schimba cu alta precum o cârpă.PS: neinteresantă partea cu punctele, dar nu te pot acuza că măcar ai încercat.Pupici cu sclipici :) 2 2 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 19, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 si eu si pestele :)) creem cofuzie :)) ps: ma bucur ca iti dai like-uri singur... esti in top tinete pe loc:)) uite na ia si tu like cu ai zis tu...eu am dat POZITIV....:))) 2 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Mersi de răspunsul prompt și la subiect. Și eu bănuiam la fel. Un sfat prietenesc: ai grija că va veni și ziua când te va schimba cu alta precum o cârpă.PS: neinteresantă partea cu punctele, dar nu te pot acuza că măcar ai încercat.Pupici cu sclipici :)Stiu. De asta imi e frica... imi e frica ca o sa ma lase si nu o sa mai gasesca una ca mine! :)) Glumesc. Incearca sa ma cuceresti;;) Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Decembrie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 uite na ia si tu like cu ai zis tu...eu am dat POZITIV.... :)))kisssss ;* Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Decembrie 22, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Radem glumim dar mie chiar mi-e dor de tine simonico :) 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 22, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Stiu. De asta imi e frica... imi e frica ca o sa ma lase si nu o sa mai gasesca una ca mine! :)) Glumesc. Incearca sa ma cuceresti;;)Hihi.Nu ma bag eu in calea iubirii.Amor ghebos. Pupici 1 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Radem glumim dar mie chiar mi-e dor de tine simonico :)offf da sa te pup scumpuleee :* vreau sa te suprind. pe bune! :* o sa revin in forta 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Hihi.Nu ma bag eu in calea iubirii.Amor ghebos.Pupicite pup dulce dulce:* 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 24, 2017 :* o sa revin in fortaWaaa! Facem un skandenberg?? Jucam pe pedepse!:) cine pierde plateste locatia!:))) 1 Link spre comentariu
aleajactaest Reputație: 88 Postat Decembrie 27, 2017 Partajează Postat Decembrie 27, 2017 uite na ia si tu like cu ai zis tu...eu am dat POZITIV....:)))Analfabetule!😂 1 1 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 27, 2017 Analfabetule! waw,,,,chiar prezinta atractie coaiele mele....mai mereu vi si iti lipesti barba de ele....sluga draqu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum