arrayasan Reputație: 24 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2017 salutare. am vorbit cu ea pt o intalnire. din ce am citit aici, merita. ca marime imi poate spune cineva cum o are?
Vizitator gogu1966 Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 salutare. am vorbit cu ea pt o intalnire. din ce am citit aici, merita. ca marime imi poate spune cineva cum o are?salutare. nu i-am masurat-o, dar cred ca o are pe la 15-17 cm. nu este prea groasa, deci poti sa o lasi sa te futa.eu cand am fost la ea nu am incercat, dar acum mi-as dori sa ma futa si pe mine.
andrei_bisex Reputație: 1 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Am fost la ea de mult cand inca nu avea silicoane si pretul era mai acceptabil. Atitudinea e super prietenoasa, super ok, foarte draguta, poti discuta aproape orice cu ea. Nu e foarte fotogenica, in realitate arata mult mai bine. Isi doreste sa te faca sa te simti bine indiferent daca o vrei activa sau pasiva. Are pula mare, de 20 sigur si te poate penetra de-ti sar capacele. Recomand!
daniellexxx Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Cum pula mea puteti fute asemenea hidosenie ?pai majoritatea clientilor care vin la transsexuale sunt niste bulangii frustrati care nu isi accepta orientarea sexuala. Vor PULA vor sa fie fututi in cur 1
pishy5 Reputație: -1 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:InPula Oras:InPula Postat Ianuarie 2, 2018 tarfa si aici o sugi????
vigorous Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:bodos Oras:bodos Postat Aprilie 14, 2018 frumosi sani
xboger Reputație: 4 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:ARGES Oras:ARGES Postat Septembrie 3, 2018 in arges ajungi??
luciyian Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2021 Postat Iulie 9, 2021 magda si bianca erau doua intr un timp , cand am fost la ele mi au disparut niste bani din portofel care l am lasat pe hol, am mers la dus si cand am plecat lipseau 300 de lei, am sunat o si nu a raspuns , i am scris pe whatsapp nimic, sa fure in asa mod foarte urat, atentie ca toarna mai departe
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum