Sari la conținut

Am revenit!!!!

Postări Recomandate

Postat

Am fost eu, o experienta placuta overall.

Pozele sunt reale, no FK, no GFE what so ever.

Note nu dau fiindca voi fi subiectiv, este prima experienta aici si nu am reper, oralul a fost ok, normalul pierde din farmec fara un pic de GFE cel putin pentru mine, anal nu sunt fan si nu am incercat.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost eu, o experienta placuta overall.

Pozele sunt reale, no FK, no GFE what so ever.

Note nu dau fiindca voi fi subiectiv, este prima experienta aici si nu am reper, oralul a fost ok, normalul pierde din farmec fara un pic de GFE cel putin pentru mine, anal nu sunt fan si nu am incercat.

e nasol atunci...

• Oras:bucuresti
Postat

Am și eu o mare rugăminte la voi cei care nu ma cunoasteti întrebați la telefon detalii despre serviciile care le doriți și cât despre gfe fk și săruturi scrie clar pe toată pagina mea de recenzii ca nu fac. Multumesc de intelegere

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am și eu o mare rugăminte la voi cei care nu ma cunoasteti întrebați la telefon detalii despre serviciile care le doriți și cât despre gfe fk și săruturi scrie clar pe toată pagina mea de recenzii ca nu fac. Multumesc de intelegere

poi astea se cauta gfe si fk..altfel fac laba

:))))

Postat

poi astea se cauta gfe si fk..altfel fac laba

:))))

Este alegerea fiecăruia ...astea sunt cerințelor mele nu te oblig eu sa vi la mine
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

2

Mai tii minte, baby ce misto m-ai calarit dupa ce am stat la sauna, in iarna aceea rece din 2015?

Recenzia mea l-a facut pe gagica-tu sa ma baneze :))

Postat

La mulți ani dragilor!!! Am revenit ca locație pot fi găsită la casa de pensii Vitan. Pupicei

• Like 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Bine ca ai revenit ca nu știu vroiam sa te dau la dispărute sa anunț poliția eram tare disperat

Postat

Buna dimineata

A 4 oara pe ziua de azi cand te sun si nu esti disponibila... am mai mult noroc sa prind un numar la 6 din 49 decat un numar la tine...  :ewpu

Postat

A 4 oara pe ziua de azi cand te sun si nu esti disponibila... am mai mult noroc sa prind un numar la 6 din 49 decat un numar la tine...  :ewpu

Acum ma poți suna

Postat

Nu vreau sa fiu rautacios...nu te cunosc si nu am fost la tine...dar pe alte site.uri nu prea ai recenzii bune Andra ...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...