xxx.xxx Reputație: 816 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Ianuarie 25, 2013 UBITOARE in pat te invit la mine, locuiesc singura in conditii civilizate bloc stradal, parcare, apropriere metro, ofer sex oral fara prez. sex normal, anal, fantezi, sunt o tipa o.k, curata, vreau sa ramanem amici.MIHAELA . A fost cineva e reala ?
criss Reputație: 556 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Ianuarie 25, 2013 am sunat eu... are o voce cam rece.. nu prea amabila... e prin dristor si e de gasit pana pe la 8-9 spre seara... sper sa ajung curand si va transmit de pe teren...
bbengoss Reputație: 86 Postat Ianuarie 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2013 @Criss , te sfatuiesc sa stai acasa : http://www.byroncrawford.com/2011/week8/
drivertruck Reputație: 10 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 30, 2013 Se pare ca eram sa o fur rau,pentu ca vroiam sa merg la ea!MULTUMIM SERV DE IMFORMATII DE PE FORUM!la o cautare amanuntita am gasit comm voastre!
strangekid Reputație: 65 Postat Ianuarie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2013 Am sunat-o chiar daca vazusem ca pozele nu sunt ale ei ( ce o fi fost in capul meu ) , mi-a turuit repede serviciile si fiind si prin zona am zis ca hai.Locatie : in spate a Mac la DristorFata : cam 165 inaltime, 80 kg sau mai mult si cam neagra la piele.Povestea : Daca tot nu gandeam cu capul am ramas ( mare greseala ), m-am dezbracat, m-am facut confortabil in pat si asteptam sa vina. A inceput cu un oral destul de ok care a trecut intr-unul destul de brutal, i-am zis de vreo 2 ori dar aceeasi problema si mi-am pierdut tot cheful.Am facut dush, m-am imbracat si am plecat spre alta locatie.Note :- oral - 7 la inceput care e mers spre 0- normal - n-am mai putut- anal - n-am incercatNu recomand.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum