cvrtester Reputație: 175 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Localhost Oras:Localhost Postat Decembrie 12, 2017 Rog toti membrii acestui forum sa lase un reply cu varsta la care si-au pierdut virginitatea + cate detalii din prima experienta, vedeti voi. 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 17 ani, fara detalii
pisoiul salbatic Reputație: -296 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:La căldurică Oras:La căldurică Postat Decembrie 13, 2017 6 ani,prostit de o vecina cu o luna mai mare sa ne jucam de-a mama si tata,ca ea stie ca pe copii nu-i aduce barza si daca vom sta o saptamana unul peste altul vom avea un copil ! Ce mai retin e ca m-a facut sa astept , ca trebuie sa i se scoale si ei,eu avand o erectie serioasa chiar daca o aveam cat o rama atunci, si a inceput sa se scarpine ca sa i se scoale si ei ,ca altfel nu merge, amandoi trebuie sa o avem sculata! Dupa ce am intrebat-o unde e copilul a zis ca nu am facut-o ca lumea ca nu am stat imperecheati o saptamana ca sa vina pe lume copilul ! Si asa am tot incercat noi pana fata a inceput sa mearga la scoala si s-a apucat sa tina un jurnal intim cu aventurile noastre si i l-a gasit mama ei ! Atunci belea, chemat la judecata de parinti,mi-am luat o bataie de o tin minte si azi, desi l-am luat pe nu in brate.Asta nu ne-a impiedicat sa continuam pana cand i-a venit primul ciclu si fata a zis stop joc,nu s-a mai lasat nici macar o data convinsa iar eu am ramas cu coaiele umflate si cu degetele pline de zgarieturi ce primeam de la fetele de la scoala care nu voiau sa faca sex nici dupa multa munca de convingere, nu ca acum cand e mult mai simplu 9
gata_de_actiune Reputație: 1905 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Everywhere Disponibila Oras:Everywhere Disponibila Postat Decembrie 13, 2017 15, in natura 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Rog toti membrii acestui forum sa lase un reply cu varsta la care si-au pierdut virginitatea + cate detalii din prima experienta, vedeti voi. 244173 Total membri Cu aia care au murit intre timp ce facem ? Putem sa raspundem astia care inca mai suntem in viata ? Putem sa le furam votul ? On topic : Laba se pune ? 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 La 5 sau 6 ani, joc de-a mama si de-a tata cu iubita mea de atunci :)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2017 io' n-am pierdut-o, mi-a fost luata! :laugh2 4 1
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Decembrie 13, 2017 244173 Total membri Cu aia care au murit intre timp ce facem ? Putem sa raspundem astia care inca mai suntem in viata ? Putem sa le furam votul ? On topic : Laba se pune ?Doar daca aveai mana amortita, sa para ca ti-o face altcineva On topic. Eu am dat-o de buna voie, nu mai aveam ce face cu ea si imi rămăsese si mica 1
cvrtester Reputație: 175 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Localhost Oras:Localhost Autor Postat Decembrie 13, 2017 De specificat cu cineExemple mai susEu nu mi-am pierdut inca si nici nu mi-a fost luata18 ani de laba...
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 6 ani,prostit de o vecina cu o luna mai mare sa ne jucam de-a mama si tata,ca ea stie ca pe copii nu-i aduce barza si daca vom sta o saptamana unul peste altul vom avea un copil ! Ce mai retin e ca m-a facut sa astept , ca trebuie sa i se scoale si ei,eu avand o erectie serioasa chiar daca o aveam cat o rama atunci, si a inceput sa se scarpine ca sa i se scoale si ei ,ca altfel nu merge, amandoi trebuie sa o avem sculata! Dupa ce am intrebat-o unde e copilul a zis ca nu am facut-o ca lumea ca nu am stat imperecheati o saptamana ca sa vina pe lume copilul ! Si asa am tot incercat noi pana fata a inceput sa mearga la scoala si s-a apucat sa tina un jurnal intim cu aventurile noastre si i l-a gasit mama ei ! Atunci belea, chemat la judecata de parinti,mi-am luat o bataie de o tin minte si azi, desi l-am luat pe nu in brate.Asta nu ne-a impiedicat sa continuam pana cand i-a venit primul ciclu si fata a zis stop joc,nu s-a mai lasat nici macar o data convinsa iar eu am ramas cu coaiele umflate si cu degetele pline de zgarieturi ce primeam de la fetele de la scoala care nu voiau sa faca sex nici dupa multa munca de convingere, nu ca acum cand e mult mai simplu Tare de tot, cred ca esti record man :laugh2 :laugh2
iulicelac Reputație: 137 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Prin Bucuresti Oras:Prin Bucuresti Postat Decembrie 13, 2017 Presupun ca locul meu nu e aici. :laugh2
ceaica Reputație: 875 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Decembrie 13, 2017 Tu poti posta live
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Presupun ca locul meu nu e aici. :laugh2 Ar fi trebuit deja sa fie, ai zece zile de forum si esti tot virgin :slap2
so what Reputație: 1071 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Decembrie 13, 2017 Mie mi-e rusine sa spun....😊Dar din joacă am dat intr-un gang-bang de zile mari :)..de atunci am rămas cu sechele pt ca a devenit ceva preferat ;)Urmarea n-a mai fost plăcută deoarece ne-au surprins părinții...3 rânduri de părinți. 'Ai de plm ce bătaie am luat😯😣😫🤕. 4
wavetrex Reputație: 1049 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Decembrie 13, 2017 Tu poti posta liveCe idee buna. Deschide-ti cont de twitter: - "Am sunat, a raspuns"- "Sunt pe drum, imediat ajung la locatie"- "A deschis usa, e frumoasa ! :girly "- "Am dat cadoul, acum ies de la dus"- "Tocma imi face oral... aaah ce bine e :felatie "- "Ii gust pasarica, ce interesant ! N-aveam idee cum e de fapt ... :icecream "- "S-a pus pe mine. Ma halucineaza sanii aia :boob "- "Gata, am terminat. Vad stele verzi"- "Rezolvat, nu mai sunt virgin !" Nota: Pamflet, luati-l ca atare :laugh2 Nu recomand nimanui sa faca asta pe bune ... 1
mariusrfr Reputație: 911 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 13, 2017 La 17 ani... cu sora unui prieten, la o "poștă" ... la care a participat chiar si el 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2017 la 18 ani jumate cu fostu logodnic , actualu @#$%^ :laugh21 mai 1992 :blushing2nici o fata nu o scris? rusinoaselor/mironisitelor :rax2 11 14
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 la 18 ani jumate cu fostu logodnic , actualu @#$%^ :laugh21 mai 1992 :blushing2 Ai sarbatorit prin munca... :laugh2
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2017 Ai sarbatorit prin munca... :laugh2mai mult el ca avea ”sexperienta” deja :doggystyle 7 14
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 13, 2017 la 18 ani jumate cu fostu logodnic , actualu @#$%^ :laugh21 mai 1992 :blushing2WOW :eek chiar de ziua internationala a muncii :clapp 3 18
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 13, 2017 la 18 ani jumate cu fostu logodnic , actualu @#$%^ :laugh21 mai 1992 :blushing2 :rax2Si chiar in anul nasterii mele. :laugh2 3 18
fuckherrightinthepussy Reputație: 399 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Decembrie 13, 2017 17 :))
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2017 Si chiar in anul nasterii mele. :laugh2no copile, de maine imi spui ”sarumana” :laugh2 :kiss3 7 14
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 13, 2017 no copile, de maine imi spui ”sarumana” :laugh2 :kiss3Sarutmana, doamna Gabi :laugh2 5 18
best_star Reputație: 360 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Decembrie 13, 2017 no copile, de maine imi spui ”sarumana” :laugh2 :kiss3Dar nu mai sunt demult copil, am si eu o varsta totusi. :laugh2 4 18
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum