bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Pana la urma, cine este nenea asta, Prostitution, este clona lui Pipilica ? dracu sa il ieie 31 15
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Ti-am dat adresa coaie. Ma gasesti acolo.Te astept sa vad daca esti la fel de zmeu cand ajungi.Nu ma al dracu tu esti zmeu ca stai la marginea Bucurestiului si te certi cu pizdele pe net...ia.ti dracu un job! Ordinarule! 29 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Nu ma al dracu tu esti zmeu ca stai la marginea Bucurestiului si te certi cu pizdele pe net...ia.ti dracu un job! Ordinarule!Nu m-am certat cu nimeni.Tu ai sarit la beregata tuturor pentru ca esti o disperata.Cine citeste topicul asta sau altele intelege situatia reala. :pepsi 1
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Nu m-am certat cu nimeni.Tu ai sarit la beregata tuturor pentru ca esti o disperata.Cine citeste topicul asta sau altele intelege situatia reala. :pepsiTu esti un frustrat pe viata care non-stop scrie aberatii despre viata mea! Esti handicapat? Cum sa ma iau eu de tine daca tu in mm ai scris primul????? Baaa intelege in mm ca, clientii nu mi i-a nimeni indiferent de ce se va scrie! Pricepe in mm ca ce ai trait in trecut ramane acolo si asuma.ti prezentul chiar daca e rau, e raul facut cu mana ta! 27 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Tu esti un frustrat pe viata care non-stop scrie aberatii despre viata mea! Esti handicapat? Cum sa ma iau eu de tine daca tu in mm ai scris primul????? Baaa intelege in mm ca, clientii nu mi i-a nimeni indiferent de ce se va scrie! Pricepe in mm ca ce ai trait in trecut ramane acolo si asuma.ti prezentul chiar daca e rau, e raul facut cu mana ta! Ai probleme serioase de comportament. Disperarea e mare in cazul tau. https://media.giphy.com/media/1400Ywo4LFDfSU/giphy.gif 1
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Ai probleme serioase de comportament. Disperarea e mare in cazul tau. Exact am nevoie de bani, nu am clientii daia mori tu la ora asta! Sau te pomenesti ca sunt disperata dupa tine! Ba limbricule tu esti disperat ca nu ai viata in mm si stai pe forum Dute dracu si creste bastardul altuia! Huooooooo! https://media.giphy.com/media/1400Ywo4LFDfSU/giphy.gif 25 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Tu si clonele tale puteti sa ma vizitati oricand. V-am dat adresa de la job.Nu ma intereseaza "talentul" tau de a prosti lumea, tupeul nesimtit care il ai si nicidecum masinile tale de 2 bani (chiar sunt masini ieftine fara nici o suparare acele mertane).De cand ti-ai dat in petic te victimizezi. Uite ca nu suntem asa de prosti sa punem bot la smekeriile astea .Suferi de prostie cronica mai ales modul cum te falesti ca esti de lume buna...ai pe fb numai vedete din lumea mondena (pe care nu le-ai cunoscut niciodata :D sau sa fi iesit la o cina festiva cu ele).
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Tu si clonele tale puteti sa ma vizitati oricand. V-am dat adresa de la job.Nu ma intereseaza "talentul" tau de a prosti lumea, tupeul nesimtit care il ai si nicidecum masinile tale de 2 bani (chiar sunt masini ieftine fara nici o suparare acele mertane).De cand ti-ai dat in petic te victimizezi. Uite ca nu suntem asa de prosti sa punem bot la smekeriile astea .Suferi de prostie cronica mai ales modul cum te falesti ca esti de lume buna...ai pe fb numai vedete din lumea mondena (pe care nu le-ai cunoscut niciodata :D sau sa fi iesit la o cina festiva cu ele).Off futute.n gura de prostAm 2 mertane clasa e cu motor w212 si numai unu e 20 mi € ca de e din 2010 si le.am luat pe munca mea si pe capul meu si o dacie daca aveam tot ma mandream ptr ca era o realizare ba jegule. Mars si nu mai vb la plural ca nici dracu nu e de partea ta. Esti un libidinos frustrat care urmareste pagina de fb a iubitului meu fiindca e publica si de pe fb meu nu vezi nic ca e pvt asa ca o sugi. Eu ma invart in lumea buna ptr ca am stiut pe cine trebuie sa respect pe cand tu nici nu visezi sa calci pe urma mea. Ia.ti in mm un job si nu mai apleca ochii la ce fac eu ptr ca e viata mea si poti bine mersi sa ai si tu viata ta fara sa te uiti la ce are stanga si face dreapta! Intelege in mm ca fiecare are atat cat il dice capu si indiferent ce face e meritul lui! Asa ca nu e nimeni de vina boschetarule ca viata ta e de cacat! 25 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Off futute.n gura de prostAm 2 mertane clasa e cu motor w212 si numai unu e 20 mi € ca de e din 2010 si le.am luat pe munca mea si pe capul meu si o dacie daca aveam tot ma mandream ptr ca era o realizare ba jegule. Mars si nu mai vb la plural ca nici dracu nu e de partea ta. Esti un libidinos frustrat care urmareste pagina de fb a iubitului meu fiindca e publica si de pe fb meu nu vezi nic ca e pvt asa ca o sugi.Eu ma invart in lumea buna ptr ca am stiut pe cine trebuie sa respect pe cand tu nici nu visezi sa calci pe urma mea. Ia.ti in mm un job si nu mai apleca ochii la ce fac eu ptr ca e viata mea si poti bine mersi sa ai si tu viata ta fara sa te uiti la ce are stanga si face dreapta! Intelege in mm ca fiecare are atat cat il dice capu si indiferent ce face e meritul lui! Asa ca nu e nimeni de vina boschetarule ca viata ta e de cacat! Eu ce zic...20.000 pt acel mertan ? de unde atata saracie ma ?Vrei mercedes calumea, ia unul de 225.000 de euro si nu te mai fali aiurea cu basinile alea 2.Cand o sa te vad intr-unul din ala o sa tac din gura.
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Eu pot sa am 2 lei sau 2 miliarde, nu te priveste! Intelege ca nu are dc sa iti pese tie de ce fac eu, e meritul meu ca sunt unde sunt si nu m.am laudat la nimeni nici cand am avut nici cand nm avut. Mars la munca pescalau imputit! 29 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Eu pot sa am 2 lei sau 2 miliarde, nu te priveste! Intelege ca nu are dc sa iti pese tie de ce fac eu, e meritul meu ca sunt unde sunt si nu m.am laudat la nimeni nici cand am avut nici cand nm avut. Mars la munca pescalau imputit!https://media.giphy.com/media/jSxK33dwEMbkY/giphy.gif
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Eu ce zic...20.000 pt acel mertan ? de unde atata saracie ma ?Vrei mercedes calumea, ia unul de 225.000 de euro si nu te mai fali aiurea cu basinile alea 2.Cand o sa te vad intr-unul din ala o sa tac din gura.Ba frustratule cine mm s.a laudat la tine ca are ceva????? Fiecare are atat cat isi permite, eu atat imi permit! Acele 2 mertane + vila din Colentina sunt realizarile a 3 ani de munca, care iti e problema! Zi dracu ca nu ma prind! Ce dracu sa te ia vrei? 30 15
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Zi in mm ce te doare ca am vbt toata ziua cu tine si tot incerc sa inteleg care iti e durerea? Ce vrei tu de fapt? 32 15
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 13, 2017 1
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 13, 2017 Te bag in pizda ma-tii de cacacios fricos. Ce fumigene de muist ai. Hai ca trebuie sa plec, dar tot dai tu ochii cu mine, stai linistit. Mi-ai captat atentia de acum.@Nu mai spune,tu esti ma?Stai asuns sub fusta lui Betty? :laugh2 24 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Ba frustratule cine mm s.a laudat la tine ca are ceva????? Fiecare are atat cat isi permite, eu atat imi permit! Acele 2 mertane + vila din Colentina sunt realizarile a 3 ani de munca, care iti e problema! Zi dracu ca nu ma prind! Ce dracu sa te ia vrei? Tu te lauzi, nu o fac eu. :slap2 1
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Tu te lauzi, nu o fac eu. :slap2 Ma sclavule! Ce vrei tu de fapt????Ti.am adresat eu tie direct vreo lauda? Ai platit si nu te.am futut bine in cur? Zi dracu ce vrei????? Ce te doare???????Ca nm eu masina de 200 de mii € asta te doare? 34 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Zi in mm ce te doare ca am vbt toata ziua cu tine si tot incerc sa inteleg care iti e durerea? Ce vrei tu de fapt? Ti-am cerut eu vreodata ceva ?!? ASTEPT !!! 2
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Mancate.ar spitalu de bu zici ce vrei! 37 16
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Ti-am cerut eu vreodata ceva ?!? ASTEPT !!! ce astepti ma, sa vina Diicotul sa te ia? Ce mm astepti? Ce vrei tu dl mine? Zi in mm sa inteleg odata! 36 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 ce astepti ma, sa vina Diicotul sa te ia? Ce mm astepti? Ce vrei tu dl mine? Zi in mm sa inteleg odata! Nu se poate ce vrei tu. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Te bag in pizda ma-tii de cacacios fricos. Ce fumigene de muist ai. Hai ca trebuie sa plec, dar tot dai tu ochii cu mine, stai linistit. Mi-ai captat atentia de acum. @Nu mai spune,tu esti ma?Stai asuns sub fusta lui Betty? :laugh2 Eu i-am dat adresa unde sa ma gaseasca.Acum ce sa fac ? sa ii dau bani pe taxy sau metrou ?PLM sa vina pe jos daca are chilotii rupti in cur. 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 13, 2017 Acest "personaj negativ" este un pericol ptr societate fiind instabil psihic din cauza frustrarii si ranchinei fata de cei din jur!Asa cum am mai spus fiecare suntem raspunzatori ptr faptele noastre dar mai ales trebuie sa acordam mare atentie si persoanelor instabile psihic ce se plimba linistite printre noi si totodata prezinta un mare pericol ptr noi.ex: cazul de aseara de la metrou Dristor1 :(Va urez sarbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi si aveti grija de voi si fiti prudenti la cei care va inconjoara! Fă tu ești nebuna ?Du-te și spală fă maieul ală plin de jeg. De ce te cerți și hărțuiești lumea aici ? treaba ta e sa sugi pwla și să tragi țepe.Nota bene: fugi la psihiatru până nu e prea târziu ! 2
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Decembrie 13, 2017 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Autor Postat Decembrie 13, 2017 Fă tu ești nebuna ?Du-te și spală fă maieul ală plin de jeg. De ce te cerți și hărțuiești lumea aici ? treaba ta e sa sugi pwla și să tragi țepe.Nota bene: fugi la psihiatru până nu e prea târziu !Iti faceai autocaracterizarea? =)) 37 16
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum