Sari la conținut

Maria 0748650835

Postări Recomandate

• Oras:Departe
Postat

E Maria.

Nu face fite deloc,e chiar ok insa ori pozele sunt vechi ori doar sa semene putin.

Pt gusturile mele e prea corpolenta.

• Oras:Bals
Postat

Dragi semeni..... ma duc eu la Maria sapt asta sau viitoare sa vad cum am timp si va spun eu cum este, ca vad.... , ca nu scrie nimeni pe aici nimik.....

Postat

Sincer cam sunt obisnuit cu blonda siliconata..... pai si la care sa ne ducem noi, ca sunt 100 pe publi... recomanzi/recomandati ceva? ....ca nimeni nu lasa recenzii.....

Postat

Sorina.

Nu neaparat pt aspect dar atitudine si servicii.

Bruneta reala.

Aspect + servicii desi e oarecum plictisita.

Astea sunt acum in oras ok.

Eu sunt sigur ca si bunaciunea aia de Maya(blonda tatuata) e misto insa e cam prea iesita din cadrul meu insa saptamana asta trec sigur la ea daca mai e.

Asta asa fara sa mergi la intamplare.

Poti incerca si pe Sorina cealalta.

Postat

Pai mai citeste forumul...ai niste informatii esentiale.

Sorina(sorina bestiala topic) este plecata momentan deci nu are rost sa incerci.

• Oras:tei
Postat

fost la ea ! destul de ok ! nota finala medie chiar 7,5 , enorm pentru orasul asta de cacao  . 

pozele total reale , are tatuaje ,  cu o singura observatie esentiala , este dubla decat in poze ! 

mie chiar imi plac femeile pe care ai de ce sa le apuci , assa mai cu carne pe ele . e incredibil cum arata inainte si cu cu arata acuma , de la nota 100 din 10 sa redus la nota 7 , oare atata de mult ii place sa bage mancare in ea . posibil sa fie moldoveanca .

super amabila , atitudine ok , oral nota 10 , normal nota 7 , de revenit .

timpul petrecu , aceeasi intelegere tacita , platit 1 ora , ca sa nu ne grabim , si stat 30 de min cu imbracat si dezbracat cu tot .

bine ca e blonda natural si nu e de etnie .

• Minus 1
Postat

Omul la bătrânețe se mai îngraşe radu am 32 de ani nu mai am 18

De parca esti batrana la 32:).

Altfel esti f ok.

Vizitator sorina80
Reputație: 0
Postat

Unde te găsesc Maria?

Postat

nuu eti batrana deloc Maria , ai doar cateva luni peste mine , in concluzie va trebui sa iti zic doamna de acum in colo , :) oricum pe tine chiar are omu de ce te apuca , spre deosebire de partidul slabanoagelor , si cel ai important pielea inpecabila , care te atrage sa o gusti cu toate simturile posibile si imposibile . sunetul de la plesnituri , mirosul imbietor , culoarea descisa fara nici un defect alunite , pete , puncte , vergeturi , super fina la atingere , despre gust nu pot sa zic decat ca imi venea sa ma infig cu dintii :)

si mai poate fi atragator si spiritul asta de pofticiozitate , ca sa ii zic  asa , sa inventez un termen , sa bei pana nu mai poti , sa dansezi in club pana lesini , sa faci sexx pana nu mai poti , sa mananci pana te ia somnu ,,,, si alte excese :)

in concluzie esti o bunaciune dupa care intoarce lumea capul pe strada , asa cum esti in prezent cu forme , dar in trecut chiar erai mortala si criminala la aspect fizic !

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...